Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory
Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka
@dorotka2013 super, lebo radšej by som bola, že si to môžem aj sama ako ísť na pohotovosť.
@katka17044 jasneee...ja mam taku skusenost ze do svalu to stipalo jak fras..do brucha pod kozu som ani necitila...
Ahojte tak v pondelok ma caka opu joj konecne tesiim sa 🙂 mam nejakých 6 folikov
@katka17044 drzim silno palce aby sa vsetky uspesne oplodnili a dobre sa vyvijali 🙂 a samozrejme po vklade aby sa mu u teba zapacilo 🙂
@ssegra velmi krásne ti ďakujem 🙂 aj ja tebe drzim palceky pozeram, ze za chviločku ta to caka kráásne .)
@katka17044 dakujem veru o chvilku je to tu 🙂
Tak žienky podala som do poisťovne papiere A do dvoch týždňov mi to schválili. ..no ja ale až V apríli viem začať S tabletkami a inekciami nakoľko mi to len vtedy vychádza dobre pretože robím V zahraničí na turnusy 😕 no ja len dúfam že hneď na prvýkrát sa podarí. ...vraj inekcie ja pichat nemôžem a to by mi vychádzalo akurát V zahraničí. ..takže celý apríl sa dám vypísať
@milaja Tiež som uz bola u neho a bol naozaj veľmi milý. Ja som zatiaľ nemala žiadny transfer čakám na KET zajtra mám zasa kontrolu ci je ok sliznica a ci môžeme ísť na to. To mi je ľúto,ze vam to doteraz nevyšlo. A uz mate všetky vyšetrenia imuno a genetiku?aky mate problém? Budem vam držať päste nech sa co najskôr dočkáte.
Hej vsetky vysetrenie sme mali genetika je v poho aj imuno. Mam policisticke vajecniky raz som mala zly vysliedok na zrazanlivost raz zly. Tak mne povedal fraxikom budeme kontrolovat. Uff tak uvidime
Mna čaká KET vo štvrtok už tretí v poradí tak sa tentokrát snažím nato nemyslieť. Uvidím ako to dopadne. Nemáme žiadne problémy a vkladáme vždy 2 blastocysty.
Dik snad. Dali mne novy liek stimulacia ovulacii letrozolom. Tak uvidime.
Tak to nepoznám..ja som zasa dopadla zle znížila sa sliznica uz neviem co ďalej ci sa vôbec dočkám 😢 V piatok mám ešte kontrolu ci sa nestane zázrak.
Mne pomohol letrozol a po jeho douzivani, este estrimax a 2 injekcie merionalu, vsetko v jedno cykle.

@katka17044 ja som do brucha pichala...ale predtym mi ho pichali do zadku... Je to jedno asi, len treba spravnu velkost ihly podla toho potom zvolit...