Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory
Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka
@alexa933 toto neviem veru ani ja ale keď V apríli tam pôjdem spýtam sa určite. ..prekvapila som sa aj ja zato lebo vidím že žienky tu píšu že si pichaju no A mne že oni pichaju. ...no tak som jej rýchlo povedala že pichat to bude moje gynekologicka A ona hneď že či sme rodina. ...no ja som zostala jeleň. ..
@kitti0503 Ano ved preto sa pytam ze inekcie si pichnes v pohode aj sama . Ja ked som do toho sla tak som sa bala ze priatel je taky ze ked vidi ihlu tak sa poti 😂 Potom som rozmyslala tiez ze moj gynekolog je v pohode tam by nebol problem ale zas vikend pohotovost to by som sa nachodila obrazne .Tak som si to pichala sama ze vela kociek si to same pichaju😉 To sa cudujem ze v iscare ti toto povedali ze ti to musi niekto iny ze vacsina bab co tam chodi praveze sestricky ti ukazu presne co ako a povedia ze to zvladnete doma😉 No opytaj sa na to ze podla mna toto je riadna blbost . Ku komu chodis ???
@alexa933 no aj ja som sa práve že prekvapila že prečo to nemôžem ja A práve teraz som sú prečítala pribalovy leták na internete A veru aj tam je písané že pacientka môže sama. ..no vieš čo? ?toto mi hovorila ale tá ktorá je na recepcii čiže ja to ešte neberem od nej vážne ale zato si zavolam moju gynekologicku a spýtam sa ešte od nej že čo povie nato. ...budem chodiť tuším aj naďalej K Marsikovi nakoľko on mi vypísal papier do poisťovne A aj lieky. ...budem mať GONAL F 900 a FOSTIMON HP....vieš mi niečo O tom napísať? ??A ty si ako na tom? ???dúfam že sa ti dačo podarilo ja to prajem všetkým mamičkám ktoré na tom tvrdo pracuju
@kitti0503 Ja som chodila do iscaru pichala som si len 4 dni stopla som stimulku.Mala som zle nastavenu tak teraz menim centrum a pojdem zas od znovu. Gonal sa ze vraj picha najednoduchsie co som citala od bab.Ja som mala menopur ale podla mna ta recepcna asi nevie co a ako. Uvidis ked ti ho daju tak ti vysvetlia vsetko ako co a vobec nemusis ist ku gynekologovi ze je to ozaj jednoduche pichnut .Uvidis skusis raz sama a nemusis nikam behat😉.Skus sa popytat bab na gonal a vsetko co ti treba ze dost bab ho picha🙂
@alexa933 k doc. Valkymu. Som max. spokojna, tym, ze ako mi hovori, som vynimocna. Za celu jeho prax som len jeho druha s tymto problem. Problem mam so sliznicou, preto som 2x prisla o babo. Už mam schvalenu aj ziadost o IVF,ale kedze mam zlu sliznicu,tak teraz musim byt len trpeyliva a cakat, ci mi nejake lieky pomozu.
Ahojte tieto lieky mozem posunut: DIPHERELINE 0,1mg 11inj.EXP okt.2017, AUGMENTIN 1g 7tabl.EXP sept.2017, ESTRIMAX 71tabl.EXP jan.2019, LUVERIS 75IU/j.m. 4inj.EXP sept.2018
Ahojte! Pichali ste si Cetrotide same? V inom centre kamaratke tvrdili, ze to ma robit sestra alebo lekar... Nevidim v tom problem, zvladnut to sama, ale reku - opytam sa ;)
ahojte prosim kolko ste pichali pri softe jednotiek menopuru a kolko ste mali vajicok? Dakujem pekne
Baby, cim zvyknu stimulovat v Iscare ked daju dlhy protokol? ake lieky zvyknu davat?
diky
@katka17044 Ahojky ja ked som v marci minuleho roka mala soft, tak mi davali 75 iu menopuru..a mala som aj clostyl...no ten mi spravil zle, uplne zle...spravila sa mi z neho cysta na lavom vajecniku, ktora ho cely zablokovala, do novembra, decembra 2016 som sa spamatavala ci ta cysta zmizne sama, odide, alebo nie, uz som mala ist na operacne odstranenie, ale zmensila sa - bola 4 cm, v decembri mala okolo 1 cm a uz ani nebola vidno v januari 2017. Takze tak, za mna soft s clostylom uplne zle...a na pravom som mala 3 folikuly, z coho boli 3 vajicka, nakoniec len jedno embryjko zostalo z toho...
@fatma1 uuuha no ja som mala menopur tiez 75j a potom 150 len sa mi to zdalo malo tych 75 a potom tri orgalutrany teraz mi chcu dat to iste ale asi menopur 150 lebo som mala len dve vajicka a z toho len jedno embryjko aj to nic
@katka17044 Aj pre mna bolo tych 75 malo, a mozno ani nie, an soft ako tak..ale ten clostyl za mna zle..niekomu spravi dobre, niekomu zle, vacsinou vraj spravi zle..
potom som akoze mala klasicke ivf, kde mi davali 150 iui, bez clostylu a nejake 2-3 orgalutranly, to bolo v auguste 2016, lava strana stale bola kloknuta este tou cystou..a aj tak som mala len 4 vajicka z toho, z toho 3 embryjka a 2 prezili do blastocysty..teraz preto som sa pytala, ze ako stimuluju v Iscare, chcem dlhy lutealny protokol, teda uz pichat pred menzesom...toto co som pisala som mala v Brne v RF...

@gabiii22 chilli aj víno aj vitamín E som tiež skúšala.... mne nepomohlo. Mne dokonca ani samotný estrimax nefungoval, tak na ďalší cyklus som mala letrozol (ten pomohol, ale nie dost) tak potom ešte aj estrimax a naposledy + merional, čiže mne zaberajú hormony na ovulku. Nechce sa mi napchavat liekmi, ale som rada, že niečo zabralo a mohla som ísť na KET 🙂