icon

Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory

mayka
20. sep 2006

Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka

drobec_s
23. mar 2017

@dorotka2013 do Reprofitu chodíš ? Juuuj tak to má mrzí .... ale neboj uchytí sa keď sa raz uchytilo tak teraz už vydrží 😉 Ja som zas mala mimomaternicove po KET tak tiež som z toho bola nešťastná že sa zadarilo ale chytilo na zlom mieste .... hormóny som už nechcela no nativ nechcú robiť ... tak asi aj my sa už poberieme do toho Brna 😉 Držím palce nech čím skôr sa tešíš z bábätka 😇

dorotka2013
23. mar 2017

@drobec_s dakujem, snad to twraz uz vyjde 🙏🙏🙏🙏🙏...do Reprogenesis chodim... Chcela som ked uz zmenu tak poriadnu, a Reprofit je vlastne aj Iscare, tak preto radsej tam nie 😕...
Aj tebe vela stastia 😁...

drobec_s
24. mar 2017

@dorotka2013
Ďakujem tak držím palce... uvidíš víde 😉

drobec_s
30. mar 2017

@drobec_s ahojky ešte sa chcem spýtať aj si niečo dopichavala pri femare či len femaru a potom pregnyl ? 😉Ďakujem

dorotka2013
30. mar 2017

@drobec_s Merional 150j... Femaru 5 dni a potom Merional kym neboli zrele foliky...

drobec_s
30. mar 2017

@dorotka2013 Ďakujem 😉👍

scandinavia
4. apr 2017

Ahojte baby, v januari sme navstivili ISCARE a ujala sa nas mudr Tazberikova. Kedze sa 3 r nedarilo bez zjavnej priciny, dohodli sme sa ze rovno skusime iui. No s muzom sme sa rozhodli pockat este 1.mesiac a skusit to este raz vo vlastnej rezii- podarilo sa! Teraz som podla vypoctov 7+0tt..zajtra sme objednani k mudr Tazberikovej aby sme jej odovzdali vysledky z genetiky a oznamili ako sa veci maju... moja otazla znie, co mozme zajtra ocakvat? Spravia mi ultrazvuk a krvne testy aj ked som u nich zatial nepodstupila ziadny zakrok? Aj v CAR zakladaju tehu knizku alebo ma poslu k mojej gyn? Vdaka vopred za skusenosti🙂

dorotka2013
4. apr 2017

@scandinavia Gratulujeeem...
no ultrazvuk ti mozno spravi, ale tehu knizku asi nie, jedine zeby si chcela zostat pocas celeho tehu v CAR, ale zato sa pekne priplaca...
Inak v tomto pripade by som ja do CAR uz ani nesla, len k svojmu gyn...nevidim dovod tam vobec chodit ked si uz tehu...

scandinavia
4. apr 2017

@dorotka2013 urcite tam nechcem zostat cele tehu;) len mi prislo fer ist povedat preco na iui neprideme ked sme dohodnuti + u nich sme si davali robit geneticke vysetrenie ale vysledky sme dostali uz priamo u pana doktora do ruky na inej poliklinike s tym ze ich mame odniest do CAR...takze preto tam ideme🙂

scandinavia
4. apr 2017

@dorotka2013
A dakujeem:* len mam este velke obavy aby bolo vsetko ako ma byt..

dorotka2013
4. apr 2017

@scandinavia urcite bude vsetko ako ma byt 👍👍👍...
A nic sa nestane ked tam pojdes...

melmel78
5. apr 2017

@dorotka2013 ahoj ako pokracujes so stimulaciou? Vsetko v poriadku? Kedy planuju odber folikov? 🙂 Ja idem zajtra za doc Valkym, moja doktorka tam uz nerobi a tak ma bude riesit on. Dufam, ze vsetko dobre dopadne

drobec_s
6. apr 2017

@dorotka2013 ahojky ako sa máš ? Už si začala stimulovať ? Ja od zajtra femeru... chcem sa tá spýtať či si pociťovala nejaké vedľajšie účinky pri femare... ja aktívne jazdím tak by som chcela vedieť či zvládnem pri femare každodenne tréningy 😉

dorotka2013
6. apr 2017

@drobec_s cakam na ms, teraz bola nejaka divna ms a nevyslo to... Tak asi za tyzden, dva zacnem... Nemala som ziadne vedlajsie ucinky... Uplne v pohode som fungovala...
Drzim palceky nech to vyjde, daj vediet ako pokracujes...

drobec_s
9. apr 2017

@dorotka2013
Tak ja beriem dnes tretí deň femaru a tlak v podbrušku je cítiť takze jazdenie som musela dať bokom ... koľko si mala vajíčok po femare ja dúfam že aspoň 5 vyprodukujem😉🤗

dorotka2013
9. apr 2017

@drobec_s len 2 som mala... Ale ja aj s velkymi davkami Gonalu som mala len 3...

drobec_s
9. apr 2017

@dorotka2013 no ja zas opačný problém vždy veľa a porobia sa mi cysty no som zvedavá čo bude teraz 😉 Dám vedieť v stredu mám kontrolu ... nakoniec som sa rozhodla pre IVFclinic v Olomouci tak dúfam že to bola správna voľba 😜

dorotka2013
9. apr 2017

@drobec_s drzim palce a cakam dobre spravicky ✊✊✊

gabiii22
11. apr 2017

Baby ahojte, neviete ako sú v BA Iscare teraz cez sviatky?

mariannamk
18. apr 2017

som taka nedockava, ze zas mi hapruje cyklus. tento rok som mala iba jeden normalny s ovu, aj to som mala cystu. inac nula cela nula nic.
ale v pondelok 24. ideme k Lenke, tak uvidim 🙂

eri219
19. apr 2017

Ahojte, ja som presla registraciou i vysetrenim, partner bol na spermiograme, mame dobru skusenost, pristup lekara i personalu bol v poriadku. Bohuzial som zistila, ze okrem gynekologickych problemov mam i prediabetes a problem so stitnou zlazou, preto sme museli umele odlozit :(, ale nevadi, ked sa moj stav zlepsi, pustime sa do toho 🙂. Ak by mal niekto zaujem, predam 2 balenia pregnyli a 2 balenia clostilbegyt, ktore momentalne nemozeme vyuzit, nechcem aby expirovali, ak mozu niekomu pomoct, pokojne sa ozvite do sprav 🙂

7iris7
24. apr 2017

Čaute kočky.. Taaak ja som momentálne dosť zmätená. Poslednú menštruáciu som mala 28.03.2017 ( vtedy začala) , môj cyklus je nepravidelný, keďže mám PCO. Brala som duphaston a clostilbegyt som mala od 30.03.2017 2 tabletky denne 5 dní. No potom som dostala zápal močových ciest a antibiotiká takže sa IUI nekonalo a ani vyšetrenie či sa podarilo vyvolať ovuláciu. Následne po dobratí antibiotík sme mávali pohlavný styk a podľa kalkulačky by prípadná ovulka mala byť 11.04.2017 kedy sme mali styk tiež. Od 15.04.2017 ma bolia bradavky a mám ich začervenané. Včera 23.04.2017 sme mali styk po ktorom som mala silné bolesti v podbrušku , ktoré pokračujú aj dnes, napríklad keď dlho sedím a postavím sa. Zajtra by som mala dostať menzes no zatiaľ nemám špinenie. Je možné že sa nám zadarilo?

melmel78
24. apr 2017

@7iris7 ahoj no kedze mas ako pises nepravidelny cyklus a mali ste styk v obdobi okolo ovulky je to podla mna mozne. Ved uvidis ci ms dorazi a ak nie sprav si tehu test po tyzdni ci dvoch od meskania a uvidis. Drzim palce

7iris7
24. apr 2017

@melmel78 Ďakujem, myslela som si... Len to čakanie a ta neistota...

kikuski
24. apr 2017

@melmel78 ahoj, ja som chodila k mudr Petrovejndo Iscare, odkial nahle zmizla a vyzera, ze tam uz neordinuje. Ty k nej chodis normalne do ambulancie do Ruzinova? Vdaka

melmel78
25. apr 2017

@kikuski ahoj, ano zial doktorka odtial odisla a nevedeli povedat, ci sa tam objavi, alebo nie. Vraj je dlhodobo odtial mimo. Ordinuje v Ruzinove standardne, tak ju tam mozes vyhladat. Ja k nej chodim tie, ale len v ramci normalnej kontroly, inak v Iscare riesia moje zalezitosti a IVF. Ty si k nej chodila do Iscaru?

melmel78
25. apr 2017

@7iris7 to cakanie je najhorsie, ale bud kludna, co ma byt bude 🙂 . Daj vediet ako si dopadla

kikuski
25. apr 2017

@melmel78
Ja som k nej chodila do Iscare, kym nebola pn a potom nikto nic nevedel a teda som pochopila, ze sa k nim uz nevrati. Co je skoda, lebo som mala pocit, ze riesi veci. A vy ako fungujete? Ona nasadzuje liecbu a postup pri ivf a samotne zakroky vykonavaju v Iscare? Tam nemas lekara, s ktorym konzultujes?

melmel78
25. apr 2017

@kikuski ano ja som s nou tiez s radostou riesila veci a ona naozaj mala zaujem snahu pomoct. Ako funguju druhy lekary netusim lebo zial momentalne ma riesi Doc. Valky. Zatial sme tam boli len 2x a uvidime ako dalej. Zacinam so stimulkou tak som zvedava aky pristup bude mat. Ona momentalne nemoze riesit veci co sa Caru tykaju. Inak som videla na chodbach dr Grossovu ak ti mozem poradit chod k nej. Je tiez sikovna.

kikuski
26. apr 2017

@melmel78 mne prave taky riesitelsky pristup chyba. A chapem, ak ma klasicku ordinaciu, ze neriesi veci spojene s neplodnostou, tak to je asi nastavene. Potom, co odisla z iscare, som nakoniec sla do heliosu do martina. Mala som na nich dobre referencie. Maju pekny pristup, ovela starostlivejsi ako napr v Brne v Reprogenesis. Ale nezda sa mi, ze by sa zaoberali jednotlivymi parmi nejak do hlbky. Ale mozno sa mylim.