Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory
Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka
ahojte babule 🙂
Tak ja mám už v brušku jedného bojovníčka 😉 . Z 3 sa pekne všetky delili a mali 8 buniek - takže sa mi ani nedalo vybrať že to "najkrajšie a najlepšie" lebo boli všetky 3 rovnaké 🙂 . Tak jeden mi putoval do bruška a ďalšie dve do mrazáka za súrodencami 🙂
@sakuraahojky.tak to je super 🙂teraz len pekne oddychuj,aby sa ti tvoj drobec ujal 🙂
@jajus18
ďakujem 😉
@nemko
ahojky. Noo ten zákrok trval ani nie 10 minút. Pokial si ma dr naštelovala a taaak 🙂 Ale ani neviem kedy mi tam vložila drobca - vôbec som to necítila 😅
Len som mala prísť na pol deviatu a zobrali ma prosím pekne niečo po 10 hod. Ma tam nadrapovalo s tým plným mechúrom 😠 . Tak som chodila odcikávať a potom som to dopíjala 😉
@sakura ja mam prist na 11 hod , ale pojdem skorej a tam zacnem plnit mechur lebo by som to nevydrzala, dnes som volala do labaku a mame dve embrya 6bunkove a jedno bolo trojbunkove (co asi uz teraz "nezije") No a mam obavy, ze ani tie dve nie su na tom moc dobre takze som pripravena na vsetko 😉 aj nato, ze tam zajtra pridem a nebudu mi mat co vlozit 😒
@nemko
ja som pila vodu až keď sme boli pred BA. Ako fakt si neviem predstaviť fungovať podla ich návodu - že 1 liter vody 2 hod pred vkladom - by ma švihlo 😝
No a prišla som na čas ale musela som čakať lebo najskôr sa robili odbery..... Boli tam tuším 4 baby na odber a dr ešte pomedzi to aj ordinovala 😝
Prečo si myslíš že nie sú na tom moc dobre? Veď majú dobrý počet buniek 😉
ja mam take obavy aby sa neprestali delit ☹ ale to je asi prirodzene, ze sa bojim, neviem, dufam, ze to vyjde a zajtra ich mam obe v sebe 😉
KETku neverim to ma neskutocne malu uspesnost takze ked nam to nevyjde idem na IVF od zaciatku
akurat dnes som citala o KET na stranke Heliosu, tam su otazky od pacientiek a lekar tam odpovedal, ze to ma veeeeeeeeelmi malu uspesnost, ja radsej cerstve 😀
baby,este sa vas spytam,to ste tam stale volali ,alebo vam oni dali vediet?myslim to ze ci sa delia a tak 🙂
mne den po odbere volali a dnes som volala ja, ale z vlastnej iniciativy a zvedavosti
Ahojte baby,
čítam vás poctivo len nejako nestíham reagovať... no aj ja by som mala zajtra zavolať lebo moja dokynka sa asi pomýlila, kázala mi prísť 15-ho na krv a vraj sa mám aj jej ukázať a ele však to je štvrtok a to tam ona nie je, tak jej asi budem musieť zavolať že ako to myslela...
a ako ste mi odporučili tak potom sa nahlásim na recepcii že prídem na krvičku 😀
Caute baby, prajem vam prijemny start do noveho uz pracovneho tyzdna.Ja o dve hodiny odchadzam na ET a dufam, ze ma necaka "prekvapenie" a vsetko bude tak ako ma byt a ja sa o 14 dni budem moct radovat z //.Pekny den vam prajem.

soni ja som bola na KETe bez hormonov a robili mi to cca 16 DC