icon

Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory

mayka
20. sep 2006

Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka

sakura
10. mar 2011

@zojec
@mary10
ďakujem vám žienky 🙂 Akurát sme boli malej pre tátoša.. Tak už sa týmto pádom môžem rozpadnúť .. Už mám všetko 🙂

@nemko
supeer.. A uvidíš že v sobotu budú také aké majú byť 😉

nemko
10. mar 2011

@sakura na lavom vajecniku uz nerastu tak mozno na pravom sa este nieco udeje 😉

deborah77
10. mar 2011

@bibi24 Nevzdávaj to a dotiahni to do konca,ja som mala len 4, z toho 3 dobré, rásť začalo len jedno. Na zmrazenie mi nezostalo nič. Bola som veľmi sklamaná a neverila som, že sa to podarí a mala som prekvapenie. Test bol pozitívny, 2.júna mám termín pôrodu. Bojuj ďalej a dokonči to!!!!!! Držím palce.

deborah77
10. mar 2011

@nemko Ahoj, čítam čo píšete, len chcem povedať čo mne doktorka povedala. Mala som 4 a zdalo sa mi to málo. Doktorka mi povedala, že to úmyselne takto spravila, že čím menej, tým sú kvalitnejšie. Vraj to je nový trend zo západu.

nemko
10. mar 2011

@deborah77 lenze ja ich nemam menej ja mam dost len su male a len 4 su dobre

nemko
10. mar 2011

ten trend zo zapadu im, ale akosi nevychadza lebo vsetky tu mame problem s vajickami a pritom mame ohss (alebo nabeh na ohss)

nemko
10. mar 2011

@deborah77 mozem vediet ku komu chodis?

bibi24
10. mar 2011

@deborah77 Ja nic nevzdavam, ale ja bohuzial nestimulujem. Ja uz mam po 2. ivf, oba negativne....

nemko
10. mar 2011

tak a mam to za sebou - Pregnyl bola posledna injekcia 🙂 konecne, uff 😉

nemko
11. mar 2011

zenusky moje caute,
tak zajtra rano ma to caka.Som volala do Iscare ci musim mat odlakovane nechtiky lebo pri 2 ivf som tam prisla odlicena, nechty odlakovane a necitila som sa najlepsie 😀 😀 Uz na nic ine nemyslim len na zajtrajsi den - ci budu vajka a ci sa mi oplodnia.Dufam, ze ano.Prosim vyssiu moc aby bol darca velmi plodny 😀 😀 😀

mili78
11. mar 2011

@nemko ...drzim palce 😉

nemko
11. mar 2011

@mili78 dakujeeeem 😉

ladybaby
11. mar 2011

@nemko Co Nemko, musia byt odlakovane 😀 ? Ja uz mam🙂, uz som pomaly aj pobalena🙂 papuce a koselu....hehe... cas ti nezmenili?

kaciatko81
11. mar 2011

@nemko drz sa 🙂

nemko
11. mar 2011

@kaciatko81 dakujem 😉

nemko
11. mar 2011

@ladybaby nie nemusia byt odlakovane, cas nezmenili, plati to na com sme sa vcera dohodli.Pobalena? 😀 😀 to az rano, mam cas.

mili78
11. mar 2011

@ladybaby ...aj tebe drzim palce..nech vam to obom dobre dopadne 😉
@kaciatko81 ...ahojky....ako pokracujes? 😉

ladybaby
11. mar 2011

@nemko cooo, nemusia??? ved na papieri bolo, ze musia, no uz ich nebudem lakovat 😀 Ved tiez na to cely den myslim, tak uz som aj pobalila 😀 Drzime si palceky! Bude dobre!!!! Malo folikov,ale budu kvalitne!!!! Pregnyl beries az na ET? 😉

kaciatko81
11. mar 2011

@mili78 cakaaaaam 😉

nemko
11. mar 2011

@ladybaby ja som na prvom OPU tiez bola pripravena podla papiera - nechty totalne odlakovane ani som nebola nalicena - ziva mrtvola 😀 teraz sa musim vzchopit a ist ako keby sa nic nedialo 🙂)))
ja som si ten papier nebrala uz jeden doma mam

ladybaby
11. mar 2011

@nemko tak ja ta spoznam podla nechtov 🙂... ja som brala vsetky papiere, 2x precitala, vecer precitam urcite este raz🙂, muzik necital, povedal, ze staci ked to ma jeden nastudovane 🙂 Bude dobre! uvidis! 🙂

nemko
11. mar 2011

@ladybaby ja chcem byt sama na izbe tak si sa neuvidime 😉 ale poobede popiseme, budem sa snazit sem dostat lebo idem na oslavu, ale snad to stihnem.

mili78
11. mar 2011

@kaciatko81 ...kedy dame to stretko? 🙂 aj ja cakam...v utorok idem na vysetrenie na inzulinovu rezistenciu a 15.aprila idem do KE na imuno 😉

ladybaby
11. mar 2011

@mili78 dakujem velmi pekne!!!!

kaciatko81
11. mar 2011

@mili78 pytala som sa aj @bibi24, ale pisala, ze ide na lyze, tak asi az ked sa vrati, hm?

mili78
11. mar 2011

@kaciatko81 ... no jasne 🙂 ale nezabudnite na mna 😠

kaciatko81
11. mar 2011

@mili78 nebooooj 😉

lola7373
11. mar 2011

ahojte som tu prvy krat,včera som mala vklad dufam ze to uz konecne vyjde 🙂

sakura
11. mar 2011

@nemko
držím palčekyyy 🙂 Ja som bola aj namalovaná a aj nechtiská gelové som mala 🙂) Nikto mi nič nepovedal 😵

@ladybaby
držím palčeky 😵

kaciatko81
11. mar 2011

@lola7373 drzim palce 😉