icon

Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory

mayka
20. sep 2006

Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka

tina1303
14. mar 2011

@mili78 not o si ma moc nepotesila 😖 Ale dakujem .Dufam, ze to dopadne dobre. bojim asa toho hyperstimulaku. Ja mam pravidelnu ovulaciu a aj som po vsetkych strankach v poriadku, tak dufam, ze sa to podari. Drzim palce aby ti to vyslo ked sa rozhodnes znovu do toho.

mili78
14. mar 2011

@holly74 ...to bude asi najlepsie 😉 ja som ani nemusela na krv cakat, mrcha sa mi spustila presne na den 😒

@tina1303 ...neboj, ako som pisala, kazda sme ina, kazde telo reaguje inak....treba verit, ze vsetko dobre dopadne..drzim palceky 😉

nemko
14. mar 2011

@holly74 nie 🙂

nemko
14. mar 2011

@ladybaby kludne zavolaj, aj ja tam volavam

holly74
14. mar 2011

@mili78 Mili, pri ET som to mala takisto ako ty, ms prišla presne na 28. deň cyklu..ale pri KET je to asi iné, berú sa iné hormóny, a mrcha prišla až keď som ich vysadila

tina1303
14. mar 2011

@mili78 dakujem. budem sa snazit mysliet pozitivne, a uz som si hovorila, ze nebudem konika zapinat. dokonca aj muz mi mu zakazal. neviem sa ale prinutit. 😀

mili78
14. mar 2011

@holly74 ...aha, tak s KETom skusenosti nemam 😖

@tina1303 ...veru veru, muz ma pravdu...ja som sem cely cas chodila, citala samé negatíva a potom som bola psychicky uplne hotova 😒

tina1303
14. mar 2011

@mili78 no psychika robi svoje. uz mam aj tak hlavu ako balon a to sem az tak casto nechodim.

deborah77
14. mar 2011

@nemko Chodila som k doktorke Petrovej.

lowee
14. mar 2011

@tina1303 ahoj ja mam velke naroky nanho teda a nemam ho a uzs timulujem 5den zajtra kontrola a tento tyzden odbr juchu a potom bude sa cakat ci je alebo nieeee

deborah77
14. mar 2011

@bibi24 Tak to ma mrzí, asi som nečítala pozorne. Držím ti palce a želám ti, aby ti to vyšlo. Viem, aký to je záber na psychiku.

deborah77
14. mar 2011

@nemko Myslím, že to máš dobre, že 4 sú dobré. Tak len nech ti to vyjde!!!!!!

nemko
14. mar 2011

@deborah77 moc dakujem, v kutiku duse zacinam verit, ze uz to vyjde

deborah77
14. mar 2011

@nemko Je dobre, keď tomu veríš. Ja som bola dosť pesimistická, hlavne keď som zistila, že len jedno embrio začalo rásť a viac nemám. Sama doktorka povedala, že to bol zázrak. A už som v siedmom mesiaci tehotenstva. Mama mi stále hovorí, aká som bola pesimistická, ale bála som sa toho sklamania, keď to nevyjde. Ale vyšlo, aj tebe to vyjde.

nemko
15. mar 2011

@deborah77 ja som bola taka pri 2 ivf a ked mam byt uprimna bola by som na tom teraz este horsie, ale mame darcu tak verim, ze to bude ine - take spravne.a zatial to rozhodnutie nelutujem 😉

nemko
15. mar 2011

caute babule, ET mam vo stvrtok tak sa vytesujem 😀 ako sa mate? @ladybaby ako? mala si uz ET?

majka21
15. mar 2011

@nemko, super, velmi-velmi držím palce. Takže máš PK, však? Ja to cítim, že tentoraz to už vyjde. Musíííííííííí! 😵

nemko
15. mar 2011

@majka21 majusik dakujem hej dala som PK, nelutujem vobec

majka21
15. mar 2011

Super, to je dôležité, že si v pohode a to vycítiť z týchto správičiek, čo píšeš. Teším sa s tebou. 😵

ladybaby
15. mar 2011

@nemko ahoj, ano, dnes, uz doma vylihujem 🙂 ...

nemko
15. mar 2011

@majka21 strasne sa vytesujem, ze mam 4 Ackove 🙂 prvy raz v zivote 🙂

nemko
15. mar 2011

Babule, vsetkym cakatelkam strasne drzim palce 🙂 Cakaniu zdar 🙂

ladybaby
16. mar 2011

@nemko ahoj, mas nejake nove spravicky dnes? Drz sa zajtra!

marrad
16. mar 2011

@nemko
drzim palciska vo stvrtok a nasledujuce dni a tyzdne....

nemko
16. mar 2011

baby mooooooooooooc vam dakujem, 4 kusy su ukazkove, rano mali uz stadium moruly tak sa tesim na zajtra a uz to dufam vyjde 😉 tie 2 tyzdne budu tazke, ale verim, ze koniec bude s dvomi ciarkami 😉

holly74
16. mar 2011

@nemko Držím palce na zajtra, koľko si ich chceš dať vložiť?

lowee
16. mar 2011

cawte jaaaaa mam odber piatok ,,,, takze tak a mam otazku moje sa budu oplodnovat po 36 hodinach to aj nedelu robia tam ked treba? alebo ?

holly74
16. mar 2011

@lowee Mne ich síce oplodňovali v sobotu, ale v nedeľu mi volali že koľko sa ich oplodnilo, takže v labáku sú aj v nedeľu. Držím päste 🙂

nemko
16. mar 2011

@holly74 trvam na 2 a keby sa dali 3 tak uplne v pohode

majka21
16. mar 2011

@nemko, neblázni, daj si dve a ďalšie dve daj zmraziť. Mysli na to,že už toto bol tretí pokus. To pre prípad súrodenca, veď vieš, teraz jedno, prípadne dvojičky a o rok alebo dva ďalšie. Držím ti palce moc, moc...moc 😵