icon

Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory

mayka
20. sep 2006

Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka

nemko
22. mar 2011

@holly74 ET som mala vo stvrtok po PK, ja uz testom moc neverim, uz ich bolo tolko poz, ze by som musela mat doma futbalovu 11

ladybaby
22. mar 2011

@nemko hej, ale potesi🙂..... treba to brat s rezervou...ja som tiez uz mala ciarku a nic z toho... tak.... stvrtok na isto uvidis, vela zdaru!!!! A predstav si, ze by sa uchytili 3,veru staci jedno, ked su take problemy...

nemko
22. mar 2011

@ladybaby vcera som sa rozpravala s embry. a davaju v niektorych pripadoch 3 a vzdy sa uchyti 1 alebo max 2 alebo nic

holly74
22. mar 2011

@nemko Tak to ťa dosť skoro idú testovať, šak väčšinou najskôr na 14. deň..btw. u mňa ešte testy nikdy nesklamali, vždy len 1 čiarka a tehu naozaj nikdy nikde.... ☹

nemko
22. mar 2011

@holly74 kvoli zhorsovaniu mojho zdravotneho stavu,preto si aj myslia, ze sa nieco chytilo a musia mi dat pichat Fraxiparin preto ta krv inak som aj ja mala ist az na 14 den

ladybaby
22. mar 2011

@nemko tak potom fajn, tak u teba to bude 1 alebo 2 🙂 normalne si ma tym testom navnadila...ale ja som este skoro, ja mam dnes len tyzden.... ja bojim....

nemko
22. mar 2011

@ladybaby to j este skoro, vidis, ze aj ja tomu neverim a mala som PK , este pockaj lebo ked bude neg budes sklamana a pritom moze byt uz o par dni taky pozotvny, ze si oci vyocis 😀 ja som chcela testovat az neskor uz mam doma aj digitalny test no len moj zdravotny stav ma nemilo prekvapil priam sokoval - takto som si to teda nepredstavovala a to uz je 3 IVF

ladybaby
22. mar 2011

@nemko hej, skoro...a digitalny to je aky? To som este nepocula... ja kontrolujem stale to brucho...zatial je pekne velike 😀 A ako ti mohla vediet povedat, ze v tvojom pripade by 3 neboli? A to potom kedy mozu byt?

holly74
22. mar 2011

@nemko @ladybaby Kočky, môžu byť aj 3, čítala som tu v inej debate pred časom príbeh kočky, ktorej sa ujali všetky 3 embryjká a 1 sa dokonca začalo ešte deliť na dvojičky...ale nechcem strašiť, to nebude prípad našej Nemko 😉

sasetka
22. mar 2011

My sme boli v Iscare po prvýkrát vo februári 2008. Zo začiatku mi to pripadlo veľmi rýchle a také neosobné (lebo išli sme tam po roku "nedarenia sa" a oni, že ma hneď zaradia do programu, atď), ale dá sa na to zvyknúť a ku koncu som to tam už mala rada 😀
Ja som chodila pani doktorke Petrovej a bola som spokojná.
Takže sa vrelo odporúčam návštevu v ISCARE.

holly74
22. mar 2011

@sasetka Sasetka, ahoj a výsledok? Podarilo sa bábo?

sasetka
22. mar 2011

Inak,aby som nezabudla, nepotrebuje niketo Pregnyl 5000. DARUJEM......záujemca si zaplatí len poštovné. V krabičke sú len dva prášky+dva roztoky (pôvodne boli 3, ale jeden sme minuli) a je tam záruka do 7/2011, takže ak máte záujem alebo poznáte dakoho kto by potreboval, dajte mi vedieť a pošlem.

sasetka
22. mar 2011

NIe, nepodarilo. Na umelom sme boli v septembri 2009, ale nevyšlo to.......ale o mesiac neskôr som otehotnela prirodzene (po 3rokoch snaženia sa 😀

sasetka
22. mar 2011

A čo sa týka tehotenských testov, tak mne vyšiel negatívny aj po týždni meškania menzesu a to som už bola skoro mesiac tehotná.

lowee
22. mar 2011

@nemko ahoj prosim ta kolko bunkove ti vkladali? ak mozem opytat sa?

ja som mala enska vklad uz len 14 dni mam vlozene moje jedine co bolo a to bolo 2bunecne ,, n o a malo by byt aj 6 bunecne ale uvdime cos toho bude.a este otakz v papierochsa pise ze mam mat sex? to uz neska v den vkladu? co to pomoze lebo jakosi nechapem tomu. sak nemame ani moc spermii alebo akoto ? diky

nemko
22. mar 2011

@holly74 nestras 😀 😀 mozne to je, ale v Iscare sa im to nestava tak mi povedala vcera ta embryologicka, uz je to jedno hlavne nech je nejaky vysledok tejto namahy 🙂

nemko
22. mar 2011

@ladybaby clearblue mam doma dva jeden digi druhy nie
este som si bola kupit mamatest vraj je dobry, uvidime, pri iui ma nesklamal ani nerobil ducha z pregnylu a to som testovala 7 den od pregnylu a pichala som si duplovanu davku.
baby isla som sa prejst funim jak lokomotiva a dostala som chut na sosovicovu polievku tak som si kupila teraz som ju zjedla a uz som spokojnaaaaa

nemko
22. mar 2011

@lowee ja som mala blastocysty

ladybaby
22. mar 2011

@nemko no s tou sosovicou neprehanaj, ja som minule v sobotu v noci mala krce ako hrom, ja ze OHSS - po 2 hodinach som zaspala po sediacky, nastastie bola nedela, tak sme sa nevybrali do Iscaru rano, ze mam krce... a nakoniec mi rano mm hovori, draha, to boli slivkove gule co sme obedovali, ziaden OHSS 😀 A odvtedy mi nic neni 😀

nemko
22. mar 2011

@ladybaby kazali mi jest vsetky polievky tak to striedam na zajtra mam vyvar len neviem i ho zvladnem v sobotu skoncil vo wc 😀

ladybaby
22. mar 2011

@nemko a to preco polieky, kvoli tekutinam?

nemko
22. mar 2011

baby ked nebudem tehotna budem strrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaasne zdrava lebo tolko kyslej kapusty a citronov co ja denne zjem to nie je mozne najblizsie dva roky budem zdrava ako ryba 🙂

nemko
22. mar 2011

@ladybaby nemam pit vodu, ale dzus a jest polievky tak pijem dzus a denne polievku teda okrem ineho 🙂

lowee
22. mar 2011

@nemko no pekne a co powes na moje dvojbunkve mam sancu ? hm komu lepsie jak tebe urcite si v tom :ň

nemko
22. mar 2011

@lowee no asi by si nechcela prezivat tie muky co ja, nie je to prijemne, ale vydrzim do stvrtka sa to uz da....a nezufaj, sanca je vzdy 😉

lowee
22. mar 2011

@nemko no ved citam ze mas trapenie no urcite si ale v tom.. no ja nec hapem, bunkam a tak takze myslis ze je nadej? fakt? 😨

nemko
22. mar 2011

@lowee musis vydrzat ja viem to cakanie je hrozne a u mna je to o to horsie, ze ma navnadili v centre, ze nieco sa zrejme chytilo a neviem si predstavit to sklamanie ked to bude neg, joooooj to ma moooooc polozi

lowee
22. mar 2011

@nemko ked si mala na etse tak ta urcite neklame,,,a bastocysty to je najsamlespie takze nevahaj

nemko
22. mar 2011

@lowee no aj tam je sanca, ze sa neuchytia, ale dufam, ze aspon 1 ano, mam 3 ivf a takto som sa necitila este nikdy tak dufam aj ked malicko

lowee
22. mar 2011

@nemko uvids 🙂 drzim place idem si lahnut lebo ma boli vsetko