Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory
Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka
Ahojte kocky, tak som tu po dlhsej dobe, ako sa mate? Ja som dnes spala cez den uz 2x, strasne nieco 😉 Mam sa fajn, len ma trosku zacina "chytat panika" ako to s 2 drobcami naraz zvladnem 😀 😀 😀 ... ale zase uz som aj vymyslela ako zariadime detsku izbu, bude to troska maturita s 2 postielkami ale bude to peknucke 😉
@martinazvo ahoj drzkaj sa neboj nejako to zvladnes ved si pocitala s dvojickami aspon sa nemusis uz viac snazit.
A vecicky su moje po dvojickach 😀 😀 😀 😀
@martinazvo no ahoooj, tak len si pekne zvykaj, zvykaj🙂 neboj sa, zvládnete to🙂 zvládli ostatné🙂 len nech všetko pekne prebieha. si mi minule písala, že nevieš čo budeš nosit..no tak moja, teraz s ešte vačším bruškom to bude o inom, čo,🙂))
@ada83 aj ja chcem, aj ja vecičky po dvojičkách🙂)))
dnes som rozprávala s kamartkou, bola na vklad v gynfive...a rovno jej povedali, je taká stará ako ja, že starším a takým fyzicky zdatným dávajú dve babulky🙂 tak sa smiala, že jej krásne nežne povedali, že je erdek stará baba🙂
@cucoriedkacucoriedka no to hej... uz som si objednala prve 4 kusky tehu oblecenia... leginy, 2x teplaky a take upletove saty... lebo uz ma nejak zacinaju gate tlacit..... inak som pribrala uz 1,5 kg, musim si zacat davat pozor 😀 😀 😀

@denulka85 asi mam len lepsi fotak na mobile ;) neboj, rano o 7