icon

Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory

mayka
20. sep 2006

Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka

gaga83
10. jún 2013

@kvetkokvetko je mi to luto

kvetkokvetko
10. jún 2013

@gaga83 nejako sa to v tom iscare zaseklo...v poslednej dobe ziadne nove tehulky...

gaga83
10. jún 2013

@kvetkokvetko tiez mam ten pocit

denulka85
10. jún 2013

@kvetkokvetko mne dali hned mrzazit a po oplodneni a pred vkladaom dali na pk a vsetky 6 mi umrelo 😢

denulka85
10. jún 2013

@kvetkokvetko
@gaga83 aj ja mam taky pocit....

ada83
10. jún 2013

@kvetkokvetko ja som v utorok vysafila tabletky a mrcha prisla v piatok a bola uplne normalna a slaba aj ja dom nala stale blasty a dr ze som mlada a zdrava a tiez nic

jananyo
11. jún 2013

Ahojte dievčatá, chcem sa opýtat, koncom Aprila sme podavali ziadost do poistovne ( Spolocnej ). ked nam to schvalia ozvu sa mi z ISCARE alebo si tam mam priebezne zavolat ja ?
😀

denulka85
11. jún 2013

@jananyo ahoj mne volalo iscare...

mamartinka
11. jún 2013

@jananyo nam takisto volali z recepcie Iscar.

ludi123
11. jún 2013

tak baby ja som dnes neodolala a spravila dalsi a ciarka je ovela svetlejsia ako v nedelu!!! takze hlava v smutku, ze to bol este asi ten pregnyl... asi to moze byt aj tym, ze v nedelu som robila rano a dnes som robila teraz po tom ako som vypila vela vody .. asi to moze mat vplyv nie??? nechapem preco som si test vobec robila 😠

katla
11. jún 2013

@ludi123 No škoda, že aj tento si si nerobila ráno. A cítiš sa ako?

ludi123
11. jún 2013

@katla urobim aj zajtra rano asi, krv mam v stvrtok.. neplanovala som si robit vooobec, ale bola som v lekarni a nejaky diabol ma zviedol a kupila som si aj test, dobehla domov a urobila ho.. ale moc som mala takmer ako voda, tak neviem, ci to moze mat dopad ... predtym ma asi 4 dni bolelo brucho a krize, teraz uz ma neboli nist tak neviem ... akurat teplota je stale mierne zvysena

cucoriedkacucoriedka
11. jún 2013

@ada83 tak moja a ostatné babuchy, krv mám negatívnu:( čo už...dáme si oddych, a ideme v septembri na novú stimulku..už nemáme mrazáčikov...ja už ani neviem čo povedať, ani smutná dokonca nie som...chápete to????? ja už asi ani plakať nebudem 😠

cucoriedkacucoriedka
11. jún 2013

@jananyo ja som tam zo zvedavosti zavolala, lebo mi to súrilo, a povedali mi že je to schválené...a nevolali mi z recepcie, išla som tam na kontrolu a dr mi to povedala, akože novinka..ja som to už vedela 😀

cucoriedkacucoriedka
11. jún 2013

@kvetkokvetko ahooooj, tak ja tiež nič...ach....a myslela som si že áno...ja som dostala dva dni po vysadení, a predpokladám, že aj teraz dostanem tak, včera som vysadila a už ma bolí riadne brucho. no, tak hlavu hore, ideme dalej...musíme byt silné 😉

cucoriedkacucoriedka
11. jún 2013

@gaga83 nemááááám ich veru dobré:( ale nič to..raz to musí vyjsť.

ludi123
11. jún 2013

@cucoriedkacucoriedka mrzi ma to ☹ ja sa svoj rozsudok dozviem vo stvrtok ...

cucoriedkacucoriedka
11. jún 2013

@sakura jaj, zlatučká si🙂 ale ako som už písala, nevyšlo to...

cucoriedkacucoriedka
11. jún 2013

@ludi123 no, čo už.....držím ti prsty, veľmi

gaga83
11. jún 2013

Baby brala ste niektora lutinus, neviem ho zohnat. Neviete ci nema taky isty ucinok utrogestan???

gaga83
11. jún 2013

@cucoriedkacucoriedka je mi to luto, treba si odychnut ako pises

cucoriedkacucoriedka
11. jún 2013

@gaga83 áno a ideme na nejaké vitamínky....mali sme najhorší spermiogram, len tri percentá dobrých, ked sa oplodnovali...akurát sa s mužom bavíme, že aj on mal zlý pocit z toho...tak ideme to trošku zmenit🙂

sakura
11. jún 2013

@gaga83
ahoj je to to isté.. ja som mala utroš ale chcela som niečo s aplikátorom.. tak mi dr dala lutinus... Na Kozej v BA ho majú určite.. ak nie si z BA mne ho normálne objednali u nás v lekárni...

sakura
11. jún 2013

@cucoriedkacucoriedka
moooja to ma mrzí 😢 kurnik šopa 😠

sakura
11. jún 2013

@cucoriedkacucoriedka
mne dr. odporučila vitamín E

cucoriedkacucoriedka
11. jún 2013

@sakura noooooo, šak to, v kútiku duše som taaaak dúfala...ale tak asi ešte neprišiel moj čas ☹

cucoriedkacucoriedka
11. jún 2013

@sakura no, ten som už začala brať, aj moj muž...aj selen a zinok k tomu.

cucoriedkacucoriedka
11. jún 2013

@gaga83 áno, dáme si pauzu🙂 a nejaké vitamíny k tomu🙂 a hlavne dovolenku pri mori..idem už aj nejakú vyberať🙂

gigi77
11. jún 2013

@cucoriedkacucoriedka jooooj, tak ja som tak na teba myslela a verila ze to tentokrat vyjde ☹ ale neboj, raz to vyjde, treba si cez leto oddychnut a potom spolu pojdeme na stimulku 🙂 to nie ze by som sa tesila ze ma ides cakat 🙂 hmm, ja uz radsej tiez nad tym ani nedilemujem, preco sa deje tak ako sa deje...ja som uz tiez pripravena na august, resp. september 🙂 ozaj a cyklus mam uz spat, dostala som to na sluzobke, jak na potvoru, ale nastastie bez bolesti ale silny jak slak....ja sa idem objednat po 20. 7 k petrovej, tak mi povedala a ze ak bude vsetko ok, tak ideme na to 🙂

gigi77
11. jún 2013

@sakura ano? odporuca sa vitamin E? to som nevedela, ja som nasadila zelezo co obsahuje aj kyselinu listovu