Skúsenosti s MUDr. Petrovou z Iscare v Bratislave

chilinkaxxx
2. dec 2012

Chcem sa opýtať na vaše skúsenosti s touto lekárkou z Iscare Ba. Mala som u nej prvú stimuláciu a získali len jedno vajíčko. Neviem, či to bola chyba zlej stimulácie, nízkej dávky hormónov, je to ťažko povedať, ale aj jej prístup sa mi nepáči - nič nepovie, keby som sa neopýtala na poslednej kontrole, koľko mám vlastne folikulov tak mi to ani sama nepovie, na všetko sa musím pýtať a neštudujem ivf každý deň na internete, aby som o všetkom vedela, veľa vecí mi nenapadne sa opýtať a ona je len ticho, na záver povie, kedy mám znova prísť. Je ľahké sa opýtať, nemám s tým problém, ale prečo nekomunikuje ona, veď je za to platená. Zvažujem prechod k Valkymu.

lusipe
5. dec 2012

Ahoj,

no ja som od nej odisla, boli sme tam s muzom 2krat na konzultacii a hruza...bola som objednana a vzdy som cakala 2 hodiny...a jej pristup ani nehodnotim, velmi zle, nic nepovie, uplne sebavedoma a arogantna...inak na mna cely ten Iscare posobi nezorganizovane, a oproti Gynfiv aj spinavo...to v GF su uplne super procesy, vsetko funguje a nikdy tam nie je tak plno ako v Iscare, a ked aj je, tak to odsypa jedna radost 🙂

sally2401
5. dec 2012

ja má tiež hrozné skúsenosti s dr. Petrovou, neochotná, nič nepovie chodila som k nej do Iscaru 6 rokov, 5 neúspešných IVF od tohto roka chodím do reprofitu Brno. Poslednou kapkou bol september 2009 keď som pri stimulácií chodila každý deň do BA (čo mám 200 km) na sono, a nakoniec z 9 vajíčok, odobrali iba 4 lebo ostatné prešvihli, a tie štyri sa neoplodnili lebo mám pocit že tie neboli dozreté ale to im neviem dokázať. A vždy keď sa mi to nepodarilo IVF mi povedala že nevie čo má so mnou robiť, to ma povzbudila ale som sa rozhýbala a odišla odtiaľ preč a prestala im valiť peniaze za nič. To sa nedá porovnať s Reprofitom Brno. Môj názor.

ada274
5. dec 2012

Moj nazor je ze cim skor opustis Iscare tym lepsie. Ja som u nich podstupila IVF 2x kratky protokol- cele zle, najviac 4 vajka. Pri poslednej konzultacii mi povedali, ze velke sance na vlastne dieta nemam, ze nemame dobre vajka ani spermie. Stvali ma striedajuci sa lekari, cakacie lehoty a vobec taky pololajdacky pristup. Uplne ma dorazilo, ked mi lekar povedal, ze je zo mna nestastny, to som si vypytala dokumentaciu a odisli sme.
Nastvala som sa a presla som do Heliosu v Martine - mali sme dlhy protokol, 18 vajok, 11 blastocyst, podarilo sa nam tam dievcatko - klientsky profi pristup. Cestovala som tam vzdy ked bolo treba z Bratislavy. Teraz planujeme druhe a to uz riesime cez Reprofit v Brne, chceme soft IVF a ten sa v SR tusim ani nerobi.
Nedaj sa, ide tu o velke prachy, treba si dobre rozmysliet kde ich investujes. Helios v Martine nie je lacny, ale je zrejme ze vedia co robia. Drzim palce.............

jj1212
4. feb 2021

Otrasny pristup, po prvej soft stimulacii ma odpisala, ze u mna sa uz nic nenajde ze co chcem ked mam taky vek, nechala ma tam velakrat dlho cakat hoci sme boli objednani, nic nevysvetli len kruti hlavou...mala som toho uz dost, odisli sme do brna a po prvej stimulacii mi odobrali vajicko. Hoci sme to nedotiahli do konca, lebo vajicko bolo nedozrete, povazujem to za obrovsky uspech oproti Petrovej v Ba. Ak potrebujete naozaj pomoc, odporucam zmenit.

doomuska27
3. júl 2021

@sally2401 ahoj prosím ta môžem vedieť ako si myslela ze ti presvihli vajička? Lebo trosku mam aj ja ten pocit len neviem ci ti to povedali alebo je to len tvoj pocit
Lebo ja to nemám potvrdene len to tak cítim vdaka

jj1212
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jj1212
3. júl 2021

@doomuska27 Ahoj, folikuly nezacinaju rast vsetky rovnako ale kazdy ten narastu cca o 1.5mm, podla toho sa nastavi liecba a ak beriete aj Ovitrelle na ovulaciu (tam je nacasovany odber presne 36 h po pichnuti) tak niektore na planovany den odberu nedorastu prip.niektore popraskaju a niektore sa podari odobrat v najlepsom case. Takze nikdy nedosiahnete aby vsetky vajicka boli dozrete a vsetko tak akurat ak ich mate viac, hold to je priroda. Takisto nie vsetky folikuly obsahuju vajicka. Zalezi od lekara ako je sikovny a ako to cele naplanuje, aby bola liecba co najuspesnejsia. Mne to naplanovali vzdy podla tych najvacsich folikulov a odoberali ich tym padom vsetky aby sme o nic neprisli. Ak by sme mali "nativ", tj bez stimulacie, tak tie by sa dali odoberat aj priebezne.

doomuska27
3. júl 2021

@jj1212 aha ďakujem ja ani neviem ako som na tom bola lebo moja lekárka so mnou vôbec nekomunikuje vedela som iba ze pred opu som mala 3 folikuli ale veľkosť mi nepovedala nakoniec mi odobrali iba jedno vajíčko ktoré čakáme ako na tom je no len podľa mňa je to už páse mala som dnes dostať info no nik sa nám neozval 3 den po vyberte tak som tam písala ze zabudli na mňa ze zajtra sa mi ozvu no po opu ma vôbec neinformovali akú kvalitu ma vajíčko ci sa oplodnili proste nič a pôsobí to na mňa veľmi neseriozne a mam úplný tusak že zajtra po 4 dňoch mi oznámia že vajíčko nebolo ani oplodnenie úplne to cítim ak sa to stane tak im brutálne tam vynadam

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre