icon

Skúsenosti s opakovaným KET po neúspechu?

13. aug 2024

Ahojte chcem sa opýtať ste tu nejaké ženičky ktoré šli na Ket po neúspechu o nejaké 2-3 mesiace? Ako ste prosím dopadli? Psychicky ma neúspech dosť zlomil ale teraz aj trochu ľutujem ci sme do toho nemali ísť predsa len hneď v ďalšom cykle (mame ešte 6 embryok) Ďakujem za každý názor viem ze sme každá iná ale možno sa navzájom povzbudime usmernime❤️

stellarstar
13. aug 2024

Času mate dosť, radšej ist vtedy keď si pripravená a je byt lepšie psychicky na tom dobre

autor
13. aug 2024

To asi áno mam pocit ze tento KET kvôli psychike nevyšiel... len potom zase kolotoč liekov (beriem aj na štítnu žľazu takže ich bolo až až) ale samozrejme ze to pre malé urobím ale vôbec sa na to neteším verím ze tento čas kým sa rozhodneme pre ďalší vklad ze telo psychicky aj fyzicky oddýchne

stellarstar
13. aug 2024

Vieš koľko liekov užívam ja? A koľko som musela počas ivf + pichať fraxik? 🙈

autor
13. aug 2024

Tak to netuším ale verím aj z vlastnej skúsenosti ze dosť teda až na fraxiparine s tým skúsenosť nemám 🙂 a môžem sa opýtať koľko cyklov/vkladov máš za sebou? Pripadne úspechy neúspechy rady? Skúšala si napríklad aj bromelain alebo hranolky z mekača po vklade?🤣😁

anika02
13. aug 2024

Medzi prvým a druhým som mala 3 mesiace a obe neúspešne.... Teraz po dvoch rokoch posledný a zatiaľ úspešný

autor
13. aug 2024

@anika02 a ak sa môžem opýtať prečo posledný vklad po takej dlhej dobe? A gratulujem nech sa darí🍀🍀

adabise683
13. aug 2024

Ja som bola na vklade v novembri, nevysiel. Potom v januari, no tiez nevysiel. 3.krat v marci a ten vysiel a dufam ze ho dotiahnem do stastneho konca 🥰 Držim vam palce 🍀🍀🍀

anika02
13. aug 2024

Mala som iné zdravotné problémy a úprimne nebola som ani pripravená.

autor
13. aug 2024

@adabise683 držím vám palce nech všetko dopadne ako ma🍀🍀🍀 a gratulujem ❤️ a @anika02 no ten pocit poznám verím ze nájdem v sebe odhodlanie to cele absolvovať zase ... na 7 a 8 deň čiarka a potom na 16.den len 2 hcg jednotky na objem krvi riadny psychicky zaberak ... ale manžel ma motivuje na druhý pokus tak sa snáď do konca roka odhodlam... teraz dáme dovolenku takže dúfam ze to prinesie svoje ovocie a bude hlavne psychohygiena ktorú veľmi potrebujeme.

adabise683
13. aug 2024

Dakujeme 😘 Psychohygiena je velmi dolezita ... ja som bola prvy aj druhy vklad moc upata na to aby to vyslo ... aj pri tretom som samozrejme dufala ze ano, ale zaroven som "mala v hlave" aj inu vec a tym padom som bola viac v pohode a nebola som v takom strese podla mna ... drzim vam palce !!!

autor
14. aug 2024

@adabise683 no to mi niečo hovorte ja som sa teraz tak sledovala každej bolesti som sa bála ale je aj pravda ze asi som mala byt doma chodila som do práce a tam som nemala ako naschvál veľmi kludovy režim teda. Ale asi to tak malo byt moja mamina sa smeje ze mam manžela barana a ze malé ma byt iné znamenie ako baran ze dvoch by som asi "nezvládla" 😁😁

dasa234
15. aug 2024

Ja som po prvom KET mala zamlcany potrat v 8/2023, na to druhý KET 9/2023 neúspešný, trochu pauza a v 1/2024 tretí vklad neúspešný. Nasla som si psychohygienu, zavolala zo dňa na deň fitnes trénerovi a ventilujem sa vo fitku, prišla super kondička a mínus 9 kíl, cítim sa fantasticky. Štvrtý KET je v pláne 09/2024, tak som zvedavá. Počas tréningov som si poriesila hemato a reproimuno, nastavene intralipidy a bude pred vkladom infuzka ivig.

dasty1992
16. aug 2024

V prvom rade je to o Vas a vasej psychike a nastaveni😉. Je jedno,ci pojdete vklad za vkladom alebo si date medzi nimi pauzu. Hlavne sa nezlozit z pripadneho neuspechu,lebo aj to patri do IVF procesu. Ist proste do toho aj s tym,ze to nemusi vyjst,nie sa spoliehat len na uspech. Mam za sebou 6 vkladov,tak aspon takto Vam viem dat nejaku skusenost

autor
18. aug 2024

@dasty1992 do prvého vkladu sme šli na istotu ze to vyjde určite a ostanem tehotná bohužiaľ možno to malo preto takú efekt ze nás to s manželom zničilo do ďalšieho pôjdeme určite s väčšou pokorou a rešpektom... takže tak 🙂

dasty1992
19. aug 2024

Samozrejme,treba sa aj tesit ale aj sa neupinat na uspech😉.. 6embryjok je super pocet,takze snad tam niektore na Vas caka🍀..a ak by sa dlhsie nedarilo,urcite absolvujte dalsie vysetrenia ako hematologia,genetika atd.

autor
19. aug 2024

@dasty1992 vyšetrenia mame okrem reprodukčnej imunológie všetky manžel má aj vyšetrenie androloga ja štítna žľaza tak isto hematka tam bolo všetko okej 🙂 uvidíme no tak som vravela ze dáme zamrazit všetko čo sa bude dat a asi sme urobili dobre každopádne ešte pripadne môžeme absolvovať znova IVF mame len jeden cyklus za sebou no budeme skúšať verím ze nám bude dopriate aspoň jedno babo no 🙂 prišli sme oddýchnuty z dovolenky dnes nastupujem do práce a potom niekedy do konca roka sa snáď odhodlame znova 🤗🤗

dasty1992
19. aug 2024

Tak super..uz len skusat,dufat a verit🍀...a to je velmi dobre,ze ste dali zamrazit vsetko,co sa dalo😊

autor
19. aug 2024

@dasty1992 áno trochu sme sa báli lebo boli nižšej kvality ako ostatné a dva sa dovyvijali až na 6 deň kultivacie ale trochu mi odľahlo ze aj takéto embryjka sa uchytil a verím ze keď by neboli vhodné na mrazenie tak by nám to neponukli no 🙂

veverka86
21. aug 2025
@anonym_autor

@dasty1992 áno trochu sme sa báli lebo boli nižšej kvality ako ostatné a dva sa dovyvijali až na 6 deň kultivacie ale trochu mi odľahlo ze aj takéto embryjka sa uchytil a verím ze keď by neboli vhodné na mrazenie tak by nám to neponukli no 🙂

@anonym_autor dobrý deň, podarilo sa vám s nimi utehotniet? 😇