icon

Skúsenosti s Ovitrelle: Kedy je ideálny čas na pichnutie?

andrea831
Dnes o 15:20

Ahojte žienky, potrebovala by som sa poradiť. 😊
Minulý mesiac som po pichnutí Ovitrelle cítila presne v čase predpokladanej ovulácie bolesť v podbrušku a vo vaječníkoch, takže som mala pocit, že ovulácia prebieha. Napriek tomu sa mi nepodarilo otehotnieť.
Teraz som si Ovitrelle pichala sama prvýkrát a mám trochu obavy. Bola som v piatok u gynekológa a povedal mi, že ideálny čas na pichnutie bude v pondelok. Injekciu som si pichla do brucha presne tak, ako mi bolo povedané, všetko prebehlo bez problémov a dávka sa podala celá.
Stále však rozmýšľam, či to nebolo neskoro. Mali ste niektorá podobnú situáciu? Myslíte si, že ak lekár odporučil pondelok, tak je to v poriadku? A cítili ste po Ovitrelle ovuláciu alebo vôbec žiadne príznaky?
Ďakujem za každú skúsenosť a radu. ❤️🌷

anonym_ccf4c5
Dnes o 15:26

Zbytocne spekulujes. Nechaj to na lekarov, oni vedia, co robia. A aj ked si to pichnes v uplne spravny cas, tak to to nezaruci,ze otehotnies

andrea831
autor
Dnes o 19:17
@anonym_ccf4c5

Zbytocne spekulujes. Nechaj to na lekarov, oni vedia, co robia. A aj ked si to pichnes v uplne spravny cas, tak to to nezaruci,ze otehotnies

@anonym_ccf4c5 nikto nešpekulun
Je len sa chcem informovať a vedieť viac čo je na tom? Píšem tu lebo chcem počuť od žien ich nazor a nie kritiku. Nemusíš niekoho hneď demotivovať.