Skúsenosti s Ovitrelle: Kedy je ideálny čas na pichnutie?
Ahojte žienky, potrebovala by som sa poradiť. 😊
Minulý mesiac som po pichnutí Ovitrelle cítila presne v čase predpokladanej ovulácie bolesť v podbrušku a vo vaječníkoch, takže som mala pocit, že ovulácia prebieha. Napriek tomu sa mi nepodarilo otehotnieť.
Teraz som si Ovitrelle pichala sama prvýkrát a mám trochu obavy. Bola som v piatok u gynekológa a povedal mi, že ideálny čas na pichnutie bude v pondelok. Injekciu som si pichla do brucha presne tak, ako mi bolo povedané, všetko prebehlo bez problémov a dávka sa podala celá.
Stále však rozmýšľam, či to nebolo neskoro. Mali ste niektorá podobnú situáciu? Myslíte si, že ak lekár odporučil pondelok, tak je to v poriadku? A cítili ste po Ovitrelle ovuláciu alebo vôbec žiadne príznaky?
Ďakujem za každú skúsenosť a radu. ❤️🌷
Zbytocne spekulujes. Nechaj to na lekarov, oni vedia, co robia. A aj ked si to pichnes v uplne spravny cas, tak to to nezaruci,ze otehotnies
@anonym_ccf4c5 nikto nešpekulun
Je len sa chcem informovať a vedieť viac čo je na tom? Píšem tu lebo chcem počuť od žien ich nazor a nie kritiku. Nemusíš niekoho hneď demotivovať.
@anonym_ccf4c5 nikto nešpekulun
Je len sa chcem informovať a vedieť viac čo je na tom? Píšem tu lebo chcem počuť od žien ich nazor a nie kritiku. Nemusíš niekoho hneď demotivovať.
@andrea831 no spekulujes. Nie si si ista, ci lekar to nacasoval spravne. To su spekulacie. A to, co som napisala, je nazor. Kde vidis kritiku? Boze, fakt sa ukludni
@andrea831 no spekulujes. Nie si si ista, ci lekar to nacasoval spravne. To su spekulacie. A to, co som napisala, je nazor. Kde vidis kritiku? Boze, fakt sa ukludni
@anonym_ccf4c5 a kto by nešpekuloval? Ktorá žena ktora sa veľmi snaží o bábätko by nemala nejake myšlienky ? Ako áno nemala by som to brať tak všetko veľmi k srdcu ale ja som len chcela nazor žien ja sa nemám prečo ukľudniť ja tu pekne slušne píšem len o skúsenosti či stým niekto nemá, veď tato stranka je tu na to či nie? Ak chceš vediet tak tvoj názor ma nezaujíma to nebola odpoved o ktorú som žiadala
@anonym_ccf4c5 a kto by nešpekuloval? Ktorá žena ktora sa veľmi snaží o bábätko by nemala nejake myšlienky ? Ako áno nemala by som to brať tak všetko veľmi k srdcu ale ja som len chcela nazor žien ja sa nemám prečo ukľudniť ja tu pekne slušne píšem len o skúsenosti či stým niekto nemá, veď tato stranka je tu na to či nie? Ak chceš vediet tak tvoj názor ma nezaujíma to nebola odpoved o ktorú som žiadala
@andrea831 najprv sa obranujes, ze nespekulujes. V dalsom komentari v podstate priznavas, ze ano,spekulujes. Najprv pises,ze chces nazor - ked ti nazor dam,tak ta vlastne nezaujima. Tak naco zakladas tuto diskusiu a este si aj protirecis. Ach.. ty chces proste len pocut to,co mas vo svojej hlave a cakas, kedy ti niekto napise,ze ano, lekar mohol pochybit a potom budes spokojna. Nic ine neprijmas
Mne teda dali presne den aj cas, kedy pichnut tak, aby som potom mala spravne nacasovany odber.
Fakt nad tym nespekuluj, a uz duplom nie, ked uz je po tom a nevies to zmenit. To je cesta do pekiel a zblaznis sa z toho, takto spochybnovat kazdy jeden krok, kazde rozhodnutie, kazdy priznak. Ti z toho prepne...
@andrea831 ahoj, mne to pychli na základe výšky sliznice a veľkosti folikulu. Že do 36 hodin príde ovulacia. A necítila som nič. 🙂.. niekedy mám pocit že ovulaciu cítim, niekedy nie

Zbytocne spekulujes. Nechaj to na lekarov, oni vedia, co robia. A aj ked si to pichnes v uplne spravny cas, tak to to nezaruci,ze otehotnies