Skúsenosti s úspešnou insemináciou: Diskutujme o výsledkoch
Ahojte, prosím veľmi by mi pomohlo ak by ste mi napísali ci ste mali úspešnú inseminaciu a aký ste mali problém.
U nás žiadny preukazatelny problém - spermiogram až na morfo 3,9% nadpriemerný, všetky vysetrenia (nie len základne v car), ale na reproimuno, genetika, hematologia, endokrinológia v poriadku. Prvé dieťa mame po ivf, ale vtedy bol spermiogram 1% morfologia, teraz sa to však zlepšilo tak zvažujem iui, keďže prirodzene sa stále nepodarilo.
Dakujem.
@anonym_autor u mna pcos, bez ovulácie. Bez liekov na ovulaciu by som proste neotehotnela. Partner spermiogram v norme. Mne predpísali letrozol a overtile a 1x iui a bolo uspesne. Mame už mesačne bábätko 🥰
@anonym_autor u mna pcos, bez ovulácie. Bez liekov na ovulaciu by som proste neotehotnela. Partner spermiogram v norme. Mne predpísali letrozol a overtile a 1x iui a bolo uspesne. Mame už mesačne bábätko 🥰
@anonym_ba59c9 tak to je super, to mi dáva nádej, že to aj vyjde sem tam ;))
@anonym_ba59c9 tak to je super, to mi dáva nádej, že to aj vyjde sem tam ;))
@anonym_autor sama som neverila že vôbec to môže vyjsť a nie to ešte na prvý raz
vyslo na 1x, ja zdrava a muz zdravy, iba zla morfologia (ale naozaj zla - pod 0,1%), zato pocet vyborny. neverila som, ked hovorili, ze horsia morfo nevadi, ale teda asi to teda naozaj nie je rozhodujuce. s 3,9 by som buchala sampanske :D
tym, ze sa to hned podarilo sme dalej po nicom nepatrali, mali sme iba zakaldne vysetrenia (ziadne reproimuno ani nic). isla by som do toho hned zas, okrem tych par stovak nas to nic nestalo.
vyslo na 1x, ja zdrava a muz zdravy, iba zla morfologia (ale naozaj zla - pod 0,1%), zato pocet vyborny. neverila som, ked hovorili, ze horsia morfo nevadi, ale teda asi to teda naozaj nie je rozhodujuce. s 3,9 by som buchala sampanske :D
tym, ze sa to hned podarilo sme dalej po nicom nepatrali, mali sme iba zakaldne vysetrenia (ziadne reproimuno ani nic). isla by som do toho hned zas, okrem tych par stovak nas to nic nestalo.
@anonym_af86b0 wow tak to je skvele citat toto 😃 super, že sa vam hneď podarilo. Ono je to asi lotéria
my sme boli včera na iui prvy krat,8.4. mam ist na krv 🙏🍀
my sme boli včera na iui prvy krat,8.4. mam ist na krv 🙏🍀
@anonym_d35398 držím prsty 🙂 a kam chodíte do car? A máte aj nejakú diagnózu?
@anonym_d35398 držím prsty 🙂 a kam chodíte do car? A máte aj nejakú diagnózu?
@anonym_autor dakujem krasne, Gyncare do Nitry, muz ma ok spermiogram ja mam pravy vajickovod nepriechodny

Ziaden problem nam nenasli, no nedarilo sa mi otehotniet. 2 krat IUI. Oba razy IUI som otehotnela a hned na zaciatku aj potratila. IVF druhy vklad otehotnela som a vdaka fraxiparine som konecne aj porodila zdrave babatko. Preslo 5 rokov a otehotnela som zo sexu. Dietatko krasne rastie, picham fraxiparine. Po IUI som fraxiparine nepichala a aj odisli babatka. Ja mam mutaciu krvi, ale to mi zistili az po potratoch. Preto mne pomaha tento liek udrzat babatko, aby rastlo ako ma.