Skúsiť Fraxiparin alebo ísť na PGD?
Mam taku dilemu. Skusit fraxiparin alebo ist na predimplantacnu geneticku diagnostiku? Mam za sebou tri potraty, 2x druhy trimester, raz v prvom trimestri. Karyotypy mame v poriadku, spermiogram tiez. No a po konzultacii s hematologom sme sa dohodli, ze pri dalsom tehu nasadime fraxiparin, aj ked mam len MTHFR heterozygot najlahsia forma, co vraj nesposobuje problemy ale v tehotenstve moze, moja gyndoska ma vsak nahovara na PiGD...co by stalo zas kopec penazi a vysetruju len niekolko chromozomov a okrem toho IVF by som musela absolvovat, hoci vzdy som otehotnela prirodzene, uff...fakt neviem co mam robit... co by ste poradili? mate nejake skusenosti? diky za kazdu odpoved...
fraxiparin, urcite. A myslim, ze ked bez problemov otehotnies spontanne, tak aj kazdy normalny gynekolog by ti skor odporucil to, nez IVF a predimplantacnu genetiku 😖 Sama som MTHFR heterozygot a tiez mi to teraz v Reprofite navrhli, pretoze vraj u niektorych zien to kludne moze sposobovat potraty, aj ked je to najlahsia forma.

ja by som skusila ten fraxiparin