icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

gerdusha
22. jan 2012

@leamax ,

drzim palce!

dalida
22. jan 2012

@leamax budem na teba mysliet 🙂 Tfuj... tfuj... tfuj... nech ostanu obidvaja drobcovia s maminkou 😉

leamax
22. jan 2012

@gerdusha
@dalida dakujem, dievcata, ste zlate 😵 😵 😵
verim, ze drobcek s nami zostane 😵 😵 😵

tanitta
22. jan 2012

@leamax drzim palce... 😉
baby nepotrebujete clexane? mam to vyhodit?.... 8ks...

leamax
22. jan 2012

@tanitta dakujemeeee 😵

staga
22. jan 2012

@leamax pridavam sa ku gratulaciam a po krvicke chcem pocut iba dobre spravy 🙂

leamax
22. jan 2012

@staga jej, dakujem, dievcata, ste take zlate vsetky 😵 poviem drobcekovi, ze vsetky tety z konika sa uz na neho tesia 😵 😵 😵

zarabono
23. jan 2012

@leamax veru.aj ked sme boli potom uz ked som bola tehu tam na prve sono,tak mi kazala,ked pridem domov,ze mam vypit deci cerveneho,ze ma to ukludni

leamax
23. jan 2012

@zarabono horsie, ze nemam doma ziadne 😀 zajtra vybehnem do obchodu a kupim

zarabono
23. jan 2012

@leamax muzik uz odisiel?no len pekne chod kupit.ten monitor som objednala

naveen
23. jan 2012

@leamax tak tfuj tfuj, nech je to tentokrat naposledy 😉

leamax
23. jan 2012

@zarabono ano, vcera isiel. ale dnes nejdem este nikde, najskor mozno zajtra. no vidis, super, ze si objednala 🙂
@naveen dakujeme, beriem si tehu virusiky od teba, poriadne ma, tehulky, poplujte 😵

zarabono
23. jan 2012

@leamax citis ten velky pluvanec? 😀 a aj ten dopller uz mam kupeny,svagor ho zohnal v tom brendone,tak koncom tyzdna by mal dorazit

leamax
23. jan 2012

@zarabono hodila si na mna taky?
no super, tak uz budes pocuvat babulkino srdiecko, super 😵

zarabono
23. jan 2012

@leamax jasne,super velky.pozeram si spodare,lebo mi je vsetko male a nasla som super podpr.na dojc.

leamax
23. jan 2012

@zarabono dakujeeeeem 😵

lenka_21
23. jan 2012

@leamax Som sa zabudla opytat ... vkladali ste dve alebo jedno?

leamax
23. jan 2012

@lenka_21 jedno, moja. to druhe sa zastavilo. ale toto je silny bojovnik 😵 a zostane v brusku 9 mesiacov 😵

gerdusha
23. jan 2012

@lulu10 ,

beries aj antibiotika?

lulu10
23. jan 2012

@gerdusha nie neberiem

lenka_21
23. jan 2012

@leamax O tom nepochybujem, len som si nebola ista ci to nebudu rovno dvojky 😀 😀 😀

leamax
23. jan 2012

@lenka_21 drobcek chce mat maminku a ocka len pre seba asi. potom mu urobime surodenca neskor 😵

gerdusha
23. jan 2012

baby,

vsimli ste si, ze www.neplodnost.org od vcera nefunguje 😒 😒

brita
23. jan 2012

@gerdusha Gerdusha, mne funguje 😕

gerdusha
23. jan 2012

@brita

aaaa prisamfakt, uz to ide aj mne 🙂

maticap.
24. jan 2012

@leamax co to citam? 😀 Drzim vsetky palce co v domacnosti najdeme! 😵

A inak vas babulky vsetky pozdravujem a takisto snazilkam a tehulkam drizm paluchy. Sem tam si vas precitam, no vobec nestiham pisat. My sa mame fajn, tie strasne place uz hadam presli (uz vyse tyzdna vecer nevrestime - teda najprv vrestal Mato a potom aj ja...fakt je to riadny tlak na psychiku, ked neviete co s nim a on sa trapi a trapi a reve a vresti....), momentalne sa snazime o nejaky rezim, no "pampusik" si to v noci vzdycky posunie podla seba a je po rezime. Cez den spi max. 50 minut a by ste sa divili, co vsetko sa da za tu chvilu stihnut. Mno, pozeram na hodiny, asi uz finisujeme, takze rychlo dopijam kavu a idem este nieco zjest. Pekny den! 😉

zarabono
24. jan 2012

@maticap. ahoj moja,tak super,ze sa to aspon trosku dalo k lepsiemu.ale snad drobec uz bude len a len posluchat 🙂

leamax
24. jan 2012

@maticap. dakujeme 😵 😵 😵
no super, som rada, ze uz prestali tie hrozne place 😵 mozte si zacat uzivat jeden druheho 😉 😵 rezim si pomaly vytvorite 😉 tak si to uzivaj a krasny dnik aj vam

cecil36
24. jan 2012

@leamax jeej co to citam 🙂 drzime tebe aj bojovnickovi v brusku velmi palce 😉 Pekne davajte na seba pozor 😵

leamax
24. jan 2012

@cecil36 dakujeme 😵 uz nech je buduci piatok 😵