icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

pufa
10. máj 2013

@melisska ja som na ten prvotrimestralny isla, teda na sijove prejasnenie tentokrat, lebo ja vsledkom z krvi neverim. jednak sme pod hormonalnou liecbou, vyberieme stovky utrošov, tie vysledky nemozu nebyt skreslene. tak ked som vedela za NT v 13tt je v norme, bola som kludnejsia. a samozrejme, ze triple mi vysli aj teraz pozitivne.. ale kaslala som na to, verila som tento krat pevne ze babo je zdrave 🙂

leuska1
10. máj 2013

@pufa gratulujem. Vyšlo to na 1x?

pufa
10. máj 2013

@leuska1 nie je to moje prve tehotenstvo ani moje prve ivf, ale v podstate sa da povedat ze to vyslo na prvykrat 🙂

leuska1
10. máj 2013

@pufa To je super. Mna moje neuspechy dosť deprimujú.

melisska
10. máj 2013

@kukulik30 🤐 😵

izzie27
10. máj 2013

Ahojte žienky, dnes som bola na uzt a v nedelu by malo byt OPU, tak som zvedava, dufam, ze to vsetko dopadne dobre 🙂

falin
10. máj 2013

@leuska1 - urcite robis dobre ze ides do rf, su to machri, velmi dobri odbornici. Aspon si porovnas nazory. Koudelku si baby chvalia, ja som u neho zatial nebola. Uvidis ze budes odchadzat ostial s dobrym pocitom

falin
10. máj 2013

@izzie27 - dopadne to dobre, neboj. Drzime palceky. Daj potom vediet kolko bolo vajok

melisska
10. máj 2013

Dievčatá neviete poradiť dokedy mám brať utrogestan ??? Dr. Neodpisuje

bettypo
10. máj 2013

@melisska do 12 tt urcite. Mala by si ho postupne vysadit po dohode s lekarom. Ja som vysadila a trochu som zakrvacala. Ale to asi skor z heparinu. Potom som brala duphaston do 20 tt

melisska
10. máj 2013

@bettypo ďakujem, počkám čo odpíše...

vilaamalia
10. máj 2013

@melisska pockaj na jeho odpoved, utros Ti nemoze uskodit, neda sa z neho predavkovat🙂 pytala som sa na to...

melisska
10. máj 2013

@vilaamalia počkám, len mi je jasné že sa nemôže vysadiť naraz 🙂 ďakujem

lubica1979
10. máj 2013

dievčatá tak, dnes som bola na utz a som veľmi sklamaná len 2 folikuly 😢. V utorok OPU

melisska
10. máj 2013

@lubica1979 nebuď sklamaná, stačí jedno to pravé. A možno po opu ich bude viac 🙂

rous
10. máj 2013

Ahoj. Ten utros drzi mrchu? Pokial ho nevisadim, mrcha nepride? Dnes som 7den po et , bez PK. Tehu priznaky ziadne a ovu test negativny. ☹ Smutno presmutno mi je... ☹

cookienka
10. máj 2013

@lubica1979 budem na teba mysleť. 🙂

tinkatinulka
10. máj 2013

@rous mrchu mozes dostat aj cez utos, mne pri poslednom tak stalo ale7 den je skoro..este nevesaj hlavu, do krvičky ber utos ako mas napísané.

cookienka
10. máj 2013

@leuska1 určite robíte dobre, že idete do RF, ja som sa trápila v BA s konskými dávkami hormonov pokaždé, a v RF mame za sebou jeden cyklus, len s clostylom a boli 4 vajka, síce neúspešne po ET ale aspon vieme že to ide aj inak. Takže hlavu hore a pozitívne myslenie.

vilaamalia
10. máj 2013

@lubica1979 menej je niekedy viac! Ja som takto bola tehotena po 2 vajkach pri OPU (aj ked len 10 tyzdnov) a nikdy sa mi to nepodarilo, ked som mala nad 10 vajicok. Neboj si na dobrej ceste🙂

vilaamalia
10. máj 2013

@rous Neblazni, nad cim rozmyslas 7 dni po ET? Hadam nechces mat este tehu priznaky, na to si este par dni alebo tyzdnov pockas🙂 pockaj si pekne na testik aspon po 12 dnoch🙂 Uvidis, ze budu //🙂 Drzim palce!!

izzie27
10. máj 2013

@falin mam 2 folikuly, asi sme sa s @lubica1979 dohodli 😀 A co si mam priniest na OPU? nejaku koselu? A kto vam pichal pregnyl?

michelitta
10. máj 2013

@rous @melisska @bettypo a vsetkyyy AHOOJ,ahojte kocky,ja som tiez 7.den po Et/ak neratam den vkladu/ a uz som si pisala aj s @cora41 🙂 no robila som test poobede a mam pocit ze tam je taka slabulilinka ciarka..nemoze to byt este z pregnylu?? dalsia ved tie ovu testy neskresluju trochen? tie som robila od 4dna a 2 palice a teraz su uz uplne slabe..tak je to tym ze sa blizi mnzs? predsa je to ten na lutein,hormon nie na hcg..co si o tom myslite??? dakujem pekne za radu..zabijam cas do zajtra koky :D

rous
10. máj 2013

@michelitta Mali ste PK?

rous
10. máj 2013

@vilaamalia Hej chcela by som mat uz tehu priznaky 🙂 Myslis, ze je to velmi skoro? Uhniezdene embryiko by uz malo byt a zacat produkovat hcg. Telo by to uz malo citit... Alebo nie?

michelitta
10. máj 2013

@rous nie,len 4bunkove vkladali,mali sme malo vajiciek len 2 a 1 embryjko,moj rekord v opacnom slova zmysle 🙂 vzdy som mala blastocysty,teraz na 5x 4.bunkace,, 🙂

michelitta
10. máj 2013

jezis soory jaka supa velka fotka! no len ci to neni pregnyl,alebo je to prd,falosne pozitiv..zajtra sa uvidi aked nie tak 10/12 den isto..su to stresy 🙂)))

bettypo
10. máj 2013

@michelitta moze to byt pregnyl ale ja dufam, ze je to z uhniezdeneho embryjka

michelitta
10. máj 2013

@bettypo no je to testovat fest skoro..ale tak kto to nepozna,ze?? nevadi,uvidime v pondelok,to bude asi relevantnejsie,drzkajte sa!!! 🙂))