Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@monikak1 juj tak to mi je luto malinkej,prajem aby to skoro preslo. A hlavne aj tebe.pekne len papkaj ananas a hladkaj brusko 😉 no nestikutalo sa mi ale nejako som nemohla pit 😀 teraz mi odprucila v lekarni pinosol,vraj je prirodny.a preplachovala si to tak ze si si dala do dlani a vsiakla. 😉 a posielam ti vela tehu virusikov nech sa na teba nalepia 😉 krasny vikendik prajem 😉
@miskanr1 od pregnylu do 24-36h nastava ovulacia, po nej nasleduje lutealna faza, ktora je min 10dni.Utrogestan moze tuto fazu umelo predlzit, ale u mna sa to este nestalo.pri kazdom ivf som na 14den od pichnutia pregnylu dostala ms, aj ked hcg z krvi bolo pozitivne aj ked negativne.tak sa mi to zdalo ze to asi nie je nahoda.uvidime...
vidim, ze tu riesite s inou kockou D3.
mne ho merali, mam velky hypovitaminozu, tzn. hlboko pod normou. prvy odber som mala v aprili, to som mala 17 jednotiek, odber v novembri ukazal 37, spodna hranica je 50, postupne postupne sa tam snad dostanem.
lekarka mi predpisala vigantol, uzivaju ho aj male babatka. predpisala mi 3 kvapky, ale ja som si velmi vela prestudovala o D3 na internete a dohodla som sa s nou na 8 kvapkach.
@lusipe krasne testiky, a to k tomu tak skoro! 😉
Kolko si mala vlozenych bubliniek? Lebo na 9.den mas dost vysoke hcg, tak preto 🙂

@bradik jej tak to museli byt rodicia nadseni 😉 krasne prekvapenie 😉 som zvedava dokedy vydrzim ja tajit 😉