Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Ahojte je tu niektora co sa jej nepodaril odber vajicok? Ze lolko si uctovali ked nedoslo k uspatiu? Mne nspisali zr priprava +protokol. 390 to su vtom aj lieky zahrnute ci nie?
@haimi odelenie klinickej genetiky,Zeleznicna nemocnica v Ba
Tel.: 02/2029 7738
E-mail: ondrejcak.michal@novapharm.sk
Bola som ja na americkom namesti s mojim uz nastastie ex 😀 tak mne sa to v zeleznicnej zda lepsie.
Tam ti inac vedie spravit aj imunologiu ak by si potrebovala.
@ludinka Ahoj, takže HCG len 1, t.j. negatívne ☹ Teraz ďalší boj predo mnou, najskor operácia, potom Lúčky ak sa mi podarí vybaviť a snáď ešte jeden pokus IVF v Brne. To už ale budem mať 40 r., šance klesajú 😒
Vďaka aj tak za podporu, veď to prežívame všetky a vieme aké to je,...
Pekný dník prajem 😉
@gerdusha no ja mam doveru s schvalovanie trvalo.presne mesiac . Nasledne som volala do lucok termin mali az v auguste volny. A v A skupine platis len okolo 2,ecka a v B skupine ubytko plus strava na 28 dni ma to stoji 580 v luckach.Ja mam diagnozu sterilita primaris preto som v b
Baby, odpovede som si uz nasla na nete. Dakujem. Skoda, ze som si to nezacala skor zistovat...ale radsej neskor ako nikdy
@gerdusha ak si v b skupine tak ano hned ako mi prisli papiere z dovery som tam volala
Tak v piatok mam OPU, folikuly su priblizne ako minule a to som mala 5 oocytov, tak dufam ze aj tento krat bude taky uspech, drzte palce 😉
ahojte zienky, prosim vas mam taku otazocku. Ked sa robi odber vajok, odobera sa z oboch vajecnikov? Ci podla sona sa rozhodne z ktorej strany? 😕

@ina7 😀 😀 😀