icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

tixx
27. aug 2014

@gagirl no to duuufam! tak nech nam to obom vyjde, ja uz som pisala vyssie, v nedelu idem na OPU,tak snad bude vsetko,ako ma byt 🙂 daj vediet, ako ti dopadne kontrolne sono 🙂

zibi
27. aug 2014

@tixx neobj daju ti estrimax na sliznicj po opu 😉
ja mavam tiez po clostyle nizsku a relativne pekne narastla 8 -9 nie je to vela ale boli to uz normalne hodnoty 😉 tak sa neboj
kedy mas opu?

haimi
27. aug 2014

@tixx drzim palce, pred opu sa odporuca pauza 3 - 5 dni 🙂

zibi
27. aug 2014

@tixx jaj moja pauzu v com 😉

haimi
27. aug 2014

Kocky, stimulovali ste niektora gonalom aj puregonom ? Je v tom, ako reagujete nejaky rozdiel ? Podla zlozenia by to malo byt to iste. Naposledy som mala gonal a teraz podla toho ako zhanam to vidim na puregon

evadek
27. aug 2014

@tixx aha..haluz...tak take som ani nemala🙂

dalida
27. aug 2014

Moje mile spolubojovnicky, potrebovala by som agolutin. Nemate nahodou?

tixx
27. aug 2014

@zibi tak super, ze aj toto vedia "osetrit" s tou sliznicou, som sa bala,ze sa to nebude mat kde uchytit... 🙂
@haimi uz mi sestricka pisala,ze abstinencia 2-3 dni, tak aspon viem uz,ale dakujem 🙂
@evadek ani ja zatial 😀 😀

ludinka
27. aug 2014

@tixx tak super ze mas 6 folikov 🙂
aj ja som vzdy mala len 2 dominantne a ostatne boli tak o 3-4mm mensie ale nakoniec aj tie dozreli 😉
neboj sa asliznica ti este dorastie, daj si kazdy den 2 dcl cerveneho vinka 😉 ja som ho pila este aj 2 dni po vklade (na koudelkovu radu)
no a ta abstinencia vraj idealna 2 dni - tak nam hovoril stelcl

ivetahe
27. aug 2014

ahoj,najdalej to mam asi ja,som z Humenneho,ja idem vo stvrtok za Machacom.

tixx
27. aug 2014

@ludinka super, tak 2 dni... uz by som chcela,aby sme tam isli 🙂 este 1 den do roboty, a potom uz to pojde rychlo. to vinko sa moze aj pocas tych injekcii? a inak nevies ako je to s kavou? ja som zavislak,ale rozmyslam,ze ju uz nebudem pit, niekde som citala,ze to brani uhniezdeniu... riesila si nieco take aj ty,alebo vies nieco o tom? 🙂

ivetahe
27. aug 2014

@sona_fit ahoj aj ty mas endometriozu,?mas este aj inu dg.ja mam este ashermanov syndrom aby toho nebolo malo,caka ma teraz v piatok dalsiaHSG v Brne ,zatial ET neprichadza do uvahy.maj sa pekne.

rebeka33
27. aug 2014

@dalida nemam ,ale viem ti ho objednat ak nezozenies. Skus temu mam nemam lieky na ivf.

evadek
27. aug 2014

@ludinka abstencia coho..🙂

ludinka
27. aug 2014

@evadek pohlavneho styku (to koli zasobam spermii) 😉

@tixx vies co ja si myslim ze si kludne kavu mozes dat, ja som ju pila normalne ako vzdy, ved zeny ktore otehotneju normalne si nedavaju na nic pozor a babo sa im aj tak uhniezdi, mne povedal koudelka ze treba zit normalny zivot-ziadne obmedzenia -teda okrem extremnych sportov alebo bujarych oslav 🙂
myslim ze 2 dcl urcite mozes aj pocas pichania

dalida
27. aug 2014

@rebeka33 ahoj , dakujem. Skusila som "nasu temu". Ozvala sa mi kocka, kt. mi ho posle... Ak by mi to nahodou nevyslo, budem ta kontaktovat 😉 Ps. Kraste ti pribudaju tt, mam z teba radost 🙂

pbetuskap
27. aug 2014

@lienka_1 dakujem krasne si zlata, hned idem aj popozerat

gagirl
27. aug 2014

@tixx ahoj..citala som vyssie ze si uz bola na kontrolnom sono..ja idem zajtra ..som zvedava..potom napisem co bolo..Necitis este vajecniky?ja uz zacinam..🙂

speranza1
28. aug 2014

dobre ranko zienky... konecne od zajtra 4 dni volnoooooooooooooooooooooooooooooooooooo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
28. aug 2014

@speranza1 juhuuu ako kto..ja makam ☹ ale krásne ránko aj slniecko vybehlo..juhu bude sa kosit trávnik a pokat zahradka juhuuu

speranza1
28. aug 2014

@tinkatinulka a nebude velmi mokro na kosenie?

tinkatinulka
28. aug 2014

@speranza1 no poobede hadam nie..ale ja niee..ja mam nato dnes chlapa..ja som až do vecera v práci..kurna to je detstvo

speranza1
28. aug 2014

@tinkatinulka ja som mysela, ze ty pracujes doma.... 🙂 😉 a z domu.....ale ty ides zrejme aj do terenu, ze?

tinkatinulka
28. aug 2014

@speranza1 presne si to trafila..mam dnes 3 zakaznikov..a to len behačky po stavbach..takže nahodim čižmy a ide sa..ale teraz dokoncujem ešte podklady..

tixx
28. aug 2014

@gagirl No uz citim, neni to nic strasne, ale citim. Daj vediet, ako ti dopadlo kontrolne sono potom 🙂 Dnes som si prvy krat pichla injekcie doma, neni to nic hrozne, mohla som si ich pichat kludne sama cely cas 🙂 no tak tebe to asi vyjde tak,ze OPU niekedy zaciatkom bud. tyzdna podla vsetkeho.

monca2013
28. aug 2014

ahojte baby,chcela by som vediet či neviete mi poradit som po neuspešnom KET a už asi 10 dni si nepicham fraxiparin, ale na ramene kde som si pichala mi zostala hrčka tvrda a bolestiva stalo sa vam to tiež.

tixx
28. aug 2014

@ludinka dnes si kupime vinko, ked to pomaha 🙂 a okrem toho cervene nam chuti 🙂 tesim sa na tie dni volna, akurat nam to super vyjde, OPU bude v nedelu, a potom mame ten bud. tyzden dovcu, to bude aj vklad. budem sa kazdy den modlit,aby to vyslo 🙂

tinkatinulka
28. aug 2014

@monca2013 hrčky po fraxiku držia dlho..ja som si pichala vždy doi brucha a teraz už asi dva tyzdne nepicham a hrce aj 2cm..a tvrde a boli to dr mi povedala že to je reakcia že to sa postupne uvolní..a to som som na anopyrine..a aj tak..

rebeka33
28. aug 2014

@monca2013 mozes masirovat, ale chce.to hlavne cas.

evadek
28. aug 2014

@tixx daj vediet ake boli vajka🙂ci to bolo ok...🙂