Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@sally2401 ja som mala ET 17.6., takze len par dni pred tebou. Sranda, ze mame poradnu rovnako🙂 pri dcerke mi nevolnosti presli az niekedy v priebehu 5.mesiaca (uz si presne nepamatam). Takze este par tyzdnov vydrzat...🙂 ale vsetko zvladneme, len nech su drobatka v poriadku a my s nimi...
Daj potom vediet ako si dopadla na poradni?
Dievcata, ak niektora potrebujete a chcete, mne by malo ostat 2,5 krabicky utrosu. Darujem 😉
@donatela ahojky, mozem si zobrat? doplatim co bude treba;)
@michelitta Ak uz mas vysledky tak mozes zacat..picha sa od 2 dna..a reprodukca imuno oki? nk bunky?
@mimika1973 Ano mame maleho Miska a narodil sa pred tyzdnom:}...zazraky sa deju!!! ty ako pokracujes?
@tinkatinulka zatial ok, este cakam nieco z blavy, asi to ahm, ta rezerva vajecnikov..no to by bolo squelle dakujem🙂
@ludinka no doki povedal,ze ak si dame jedno, tak sanca mat z toho dvojky je asi 2,5%, co je strasne malinko. ..no uvidime, kazdopadne aspon toto jedno malinke sa dufam udrzi a bude so mnou najblizsich 9 mesiacov. citim sa inak v pohode, bolo to cele fajn, aj mm tam bol pri mne, Stelcl mal dobru naladu, takze vsetko fajn 🙂
moja inak to vinko len dnes 1 deci, ci ako ti to doporucil? 🙂
@michelitta ja som na prvej konzultacii bola 4.8., a dnes mam za sebou vklad ;) takze vsetko sa da, my sme boli na ivf soft.
@tixx ahojky a myslis ze by som mohla ist na to hned v tom cykle? ci co ti este robili? drzim silno palce!!
@tixx drzim palce 🙂 🙂 dufam, ze sa bude u tebe dobre citit a pekne sa udomacni 😉 aj mne vkladali expandovanu najvyssej kvality, ale zial tu stale oxidujem. A ty chod pekne naliat trochu cerveneho vinka na uhniezdenie. Aj ja to nabuduce vyskusam. A ako vyzerali dnes ostatne embryjka, kolko bude na mrazenie?
@michelitta mne to akurat tak super vyslo, ze sme pockali na ms, a hned zacali v auguste s Clostyllbegytom + Fostimonom. Dala som si este urobit vysetrenie na stitnu z krvi, a doniesla som vysledky od svojho lekara a aj tie,co som mala z Gyn-Fivu. asi to zalezi aj od lekara,citam,ze ty mas ineho ako ja. Ale ja mam pocit,ze v Brne sa da vsetko 😉
@haimi ostali 2 na mrazenie, jedna bola HB a druha XB... mam zajtra este zavolat, ako to s nimi vyzera, tak dufam,ze budu ok 🙂 neboj, ty tu uz tiez nebudes dlho "oxidovat" ako si to nazvala. mozno to vinko pomoze nabuduce, ja to teda skusim, i ked dojde mi to ako celkom haluz...ale dam si povedat. a vraj aj ten ananasovy dzus je fajn, myslim,ze nim tiez nic nepokazim 😝
Dievčatá, aj vam niektorej býva zle pri stimulke? Ja som brala 5 dni clostilbegyt 2-1-2 a od včera len fostimon až do nedele. Toto je moje 5 IVF ale takto zle mi este nebyvalo! Len som znepokojená či je to normálne, asi mi aj tak iné nezostáva len vydržať... Mam išiel k rodičom na východ tak mi je o to horšie ☹
@ludinka ja neviem, on sa furt osival,ze len jedno, ze je to lepsie...lebo ze potom mu tam pary chodia plakat, ked si daju vlozit dve a z nejakeho dovodu to nevyjde... akoze my sme do poslednej chvile neboli rozhodnuti,ci 1 alebo 2, ale tak povedali sme si,ze si nechame poradit... snad sme urobili dobre 🙂
a ktore su teda najlepsie? XB ci HB? Lebo v papieroch mam,ze vlozili HB 🙂

ahojte kocky..chcem sa spytat prosim..prvom rade drzim vsetkym ivfkarkam palce nech to dotiahnete do uspesneho konca!! my ideme do Brna 1x..bude to nas 6.pokus..3xEt,2ket..Ferticent-neuspesne..1.konzultacia je 23.9.komunikovala som s dr.koudelkom, aby som si dala spravit horm.profil, imunologiu, hemato..atd..ten den pripadá na 1.den menzesu..myslite ze by som mohla uz zacat stimulovat v tom cykle? ako prebieha 1.konzultacia? mame oligoastenoteratoozoo asivsetkospermiu🙂 podarilo sa Vam aj s takymto spermiogramom? doteraz krasne embrya blastocysty vzdy po 4ks, az v poslednom ivf len 2. Myslite ze je vacsia sanca otehu s 1? dakujem krasne za vsetky odppvede🙂 drzim palce vsetkym kockam je to o nervy!!