Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@jasne...dam....aj ja som prestala kojit a dala som si pauzu...to treba. Tak uzi si vianoce a dam vediet🙂. drz palce
@rada2002 ďakujem, je fajn sa porozprávať s niekým, kto prežíva podobné problémy. Škoda tej poisťovne. S tým napísaním na sestru som prekvapená, ale keď je aj dr. ochotná, tak prečo nie, klinike to môže byť jedno. Držím palce nech tie papierovačky (v prvom rade) a hlavne bábenko výjdu. Mne tu žiadosť schválili do dvoch týždňov, ale preplatenie im teda trvá. V pondelok to boli dva mesiace odkedy som im odoslala žiadosť o preplatenie. Ak nič ani tento týždeň, budúci tam volám. Aj to som zvedavá, koľko pošlú. Dám vedieť. Bude toto tvoje prvé bábo? Ja jedno prirodzene z prvého manželstva mám (má už 10 rokov).
Ahojte je tu niekto kto si dal genetiku embryjok? My sa chystáme v januári na soft do Brna a chceme dať aj genetiku. My máme s manželom genetické vyšetrenie v poriadku. Máte skúsenosť, že aj ked vy ste v poriadku, že embryjka neboli v poriadku? ďakujem za odpovede.
Dievcata, ja idem zajtra na to. Pocity rozne. Neviem stale ci celkova narkoza alebo spinal (rozhodne anesteziolog zajtra, ktory bude mat sluzbu). Mam z tej celkovej docela hrozu, hoci mam uz za sebou par narkoz....kvoli tym mojim problemom zo zahou.....ale mi to cele natece do dychacich ciest a zadusim sa....Ono riziko tam je. spinal asi nebudu chciet robit. No je mi z toho cudne
Zienky, vdaka za dalsie srdiecko.
Dnesna kontrola dopadla skoro na 1. Malinka ma 2300g a ak bude takto priberat dalej a ja budem rodit v termine, tak sa mam na co tesit 🙂 Prietoky ukazkove, krcok ani nekontroloval, ze ten strazi pesar. Dnes som od dokiho odchdzala velmi spokojna, tak verim, ze to tak aj dlho zostane.

@sona_fit
a co si teraz brala? len ten utros?