icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

karmen007
4. nov 2016

@luciatt Ahoj, ďakujem pekne za odpísanie. Ak si mladšia ako ja a máš dobrú psychiku, tak v Brne Ti veľmi pomôžu a určite Ti to vyjde. Ja ťa obdivujem, že si chodila do Gyn Fivu v Blave - ja som tam bola v minulosti objednaná, ale neprišla som tam na krv. Prvá návšteva s Dr. Stenovou mi stačila. Veľmi nepríjemná p. doktorka. Ale v Brne sú všetci veľmi milí a zlatí. Veľmi Ti držím palce, aby Ti to vyšlo. Maj sa krásne.

bb309
4. nov 2016

@luciatt skús sa poradiť na infolinke zdravotnej poisťovne. ja som tam tiež volala, ale ohľadne toho, že v 3. IVF na Slovensku som nemala vklad a MUDr. Vrána mi povedal, že v ČR v takomto prípade - keď nedôje k vkladu, hradia ešte 4. IVF. samozrejme, u nás to neplatí. aj tak som si to radšej overila na tej infolinke. takže už som bola ako samoplatca minimálnej stimulácie (soft). možno Ti ešte niekto poradí...

leelloo
5. nov 2016

@luciatt to by aj mna zaujimalo, podala som žiadosť cez GF, mala som ist na 2ivf v januári, ale chcela vy som radsej najskor skusit soft v Brne. Dr mi vravela, ze žiadosť mozme podať uz teraz, ze je plátna pol roka a ked ju nevyužijeme, tak sa nic nestane, ale neviem ako je to s tym, ci prepadne alebo nie.

marculik
5. nov 2016

@cheeky82
@gagirl baby druhy den vkladu som pocitovala prsia aj pod bruskom ci vajecniky a uz vobec 4 den nic ☹ mam zly pocit ,predtym ked sa uchytilo ma boleli bradavky teraz vobec nic ☹

gagirl
5. nov 2016

@marculik bud v klude..aj ked ja viem sama ako stresujem po vklade..Priznaky si nevsimaj..vobec sa neda podla nich riadit..viacere kocky to pisali,ze priznaky ziadne,vsetky ustupilo a vyslo to..Tak skus verit ze je vsetko v poriadku a embryjko sa uz uhniezdilo 🙂 velmi vam drzim palce a myslim na teba 🙂

marculik
5. nov 2016

@gagirl dakujem ti pekne

cheeky82
5. nov 2016

@marculik gagirl ma pravdu. Ked mi to vyslo druhý krat, tak tiez som nic necítila a bola si ista ze to nevyšlo, nedá sa na takéto "symptómy" spoliehať !!!!

marculik
5. nov 2016

@gagirl
@cheeky82 dakujem vam moc baby, aspon trochu som sa skludnila a to som si vravela nebudem stresovat a kontrolovat ale to sa inak ani neda 🙂

cheeky82
5. nov 2016

@marculik jasne ze sa to nedá. Po tyzdni som si bola ista ze to nevyšlo a potom stres opadol. O to väčší bol sok tyzden nato😀 Neboj, bude dobre

cheeky82
5. nov 2016

@marculik ja teraz stresujem ci mi netvrdne brucho.ale to sa asi len krpec šponuje a vyduva 😀

marculik
5. nov 2016

@cheeky82 jejj to musi byt krasny pocit ,dufam ze raz to zazijeme aj my snazilky 🙂

cheeky82
5. nov 2016

@marculik o takýchto veciach ani na chvilu nepochybuj. !!

bianitka996
5. nov 2016

@marculik ja som bola len neskutočne unavená a test mi vyšiel pozitívny na 9 D po Et a to som už začínala revat že asi kramy prichádzajú.

gagirl
5. nov 2016

@marculik tieto dni po vklade su na nervy..to je fakt..ale ver ze to dobre dopadne 🙂 drz sa a nech ti dni rychlo ubiehaju 🙂

marculik
5. nov 2016

@gagirl dakujem no niekedy chcem nech dni ubiehaju rychlo a niekedy nech sa vlecu 🙂

saraaah87
5. nov 2016

Ja som v gin fiv bola 4xa nezadarilo sa vobec,dufam ze to v Brne vyde,znova som nazbierala silu ist dalej....len uz ako samoplatca...

kim12345
7. nov 2016

Má niekto skusenosti s dr.Kuřecovou?

saldiv
7. nov 2016

@kim12345 ona je na materskej.

gagirl
7. nov 2016

@marculik to ti verim..tak velmi ti to prajem nech ti to konecne vyjde a verim ze to tak bude.Kolkaty den si dnes po?

gagirl
7. nov 2016

@saldiv ano?kurecova tam tiez.uz nie je?preto je tam teraz tolko novych lekarov ..

kim12345
7. nov 2016

@saldiv je tam , vcera som volala a bola tam

saldiv
7. nov 2016

@kim12345 Joj tak sorry. Ja som ju mala v lete a mi povedali ze nevedia kedy sa vrati ale urcite nie skoro. Hovorili az o budúcom roku, ak sa vobec vrati. Tak sorry

marculik
7. nov 2016

@gagirl ahoj dnes som 6 den a nic,niekedy citim prsia no dnes vobec nic no asi by som sa mala zmierit stym ze znovu nic

gagirl
7. nov 2016

@marculik nezmieruj sa s nicim moja..este je na to velmi skoro..Skusis aj testnut skor?ake stadium malo embryjko?

marculik
7. nov 2016

@gagirl blasta dvojkova a neviem si test spravim skor ,uvidim ked sa vobec nechytilo na 10 den som zvykla spinit a krvacat tak uvidim teraz no bojim sa moc ☹ ty si uz kolko pokusov mala?moj je uz 6 a vravela som si ze ved co vyskusam ,no neda sa to tak brat cim viac pokusov tym je to horsie ☹

gagirl
7. nov 2016

@marculik ano..to mas pravdu..cim viac pokusov mas za sebou a neuspechov tym je zo tazsie na psychiku..Ale sme silne zeny..ked sme dosli az sem tak sa uz nevzdame.nie preto sme doteraz bojovali..Ja som mala 7vkladov..tak uz by sa aj na nas konecne mohlo usmiat stastie..Neboj moja..ver ze to dobre dopadne..priznaky su matuce..Pre pokoj duse by som skusila test cca 7den ked sa nato citis..Zvladnes to,len si to hovor a nestracaj nadej..vsetko bude O.K..! 🙂

marculik
7. nov 2016

@gagirl dakujem no radsej pockam tak aspon mozem dufat ze mozno no neviem mozno je zbytocne dufat

cheeky82
7. nov 2016

@marculik netestuj príliš skoro. Taký 10 den po vklade by sa snáď uz dalo . Ja tomu stale silno verím

marculik
7. nov 2016

@cheeky82 ked nic uz ani prsia necitim ☹

cheeky82
7. nov 2016

@marculik ani ja som prvý krat necítila, teraz druhý krat ano. Je to stale iné