icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

gagirl
7. nov 2016

@marculik netestuj tak ked sa nato necitis..ale dufaj a ver..ja tiez verim ze vsetko je v poriadku..drz sa 🙂

marculik
7. nov 2016

@cheeky82
@gagirl dakujem vam baby velmi

ingrid0105
7. nov 2016

@nelly3 @santeema ako ste dopadli kocky?

santeema
7. nov 2016

@ingrid0105 ja mam jeden folikul a dufam, ze aj daco v nom🙂. uvidim v stredu idem na odber, lekar nebol velmi nadseny tym poctom, ale u mna je aj to uspech, lebo pri maximalnej davke hormonov v inom cykle jeden folikul tiez a teraz v native to iste. dufam, ze pojde vsetko dobre, dam vediet🙂. a ty kedy vlastne ides? uz som zabudla, idete na stimulaciu, alebo mate aj nejakych zmrazenych krpcov?

nelly3
8. nov 2016

@ingrid0105
@santeema
ja idem tiez v stredu na odber, mala som vcera na 12DC folikul 19mm, vcera vecer som pichala pregnyl, uvidime zajtra ako dopadnem, bol tto nativ, nic som nebrala, nepichala, uplne, ze skusim ci nieco bude na utz a je tam, snad vydrzi do zajtra 😵

cmudlo
8. nov 2016

@santeema
@gagirl
@silvia545
@ingrid0105 Tak baby....ja asi nič z toho tento cyklus...ja som na femaru zareagovala úplne zle...na 7 DC žiaden folikul a endometrium 2,3 mm...To som ešte nikdy nemala takto...vždy som mala endometrium okolo 5-6 na 7 DC....a aj nejake foliky....Och...smutná som z toho...Vyzerá to ako anovulák...zase sa to se...

silvia545
8. nov 2016

@santeema
@nelly3 kočky držím palce,aby vajko bolo zrelé a kvalitné a krásne sa oplodnilo 🙂 😉

silvia545
8. nov 2016

@cmudlo júúj moja,to mi je ľúto ☹ ☹ ani jeden jediný folík 😒 a čo vravel nato dr? 😖

chelly
8. nov 2016

@cmudlo ☹ tiez ma zaujima co na to dr. neskusis predsalen ten gonal?

cmudlo
8. nov 2016

@silvia545
@chelly Dr. napísla, že ešte o 2 dni kontrola a uvidíme...ale ani neviem či tie dva dni mám niečo pichať alebo nie...písala som mu tak uvidíme...No asi to tento cyklus nechám tak a na ďalší začnem clostilbegytom...na ten reagujem dobre a potom uvidíme...

chelly
8. nov 2016

@cmudlo drzim palce

ingrid0105
8. nov 2016

@nelly3
@santeema tak drzim palce a opu date v narkoze ci bez?

ingrid0105
8. nov 2016

@santeema v piatok bud.tyzden utz uvidim duffam ze bude ovulka mame 1 ks 1HB

ingrid0105
8. nov 2016

@cmudlo to je mi luto ale nevzdavas sa a to je dobre treba skusat dalej

ingrid0105
8. nov 2016

@chelly tebe velmi fandim ze sa ti podarilo. Nech je vsetko ako ma byt. Viem nejak dopomict mojmu telu s ovulkou?

chelly
8. nov 2016

@ingrid0105 dakujem! uff no zavisi, co je vo veci. ja osobne by som skor stavila na lieky nez na prirodne veci. je tam vacsia istota. kazdopadne drzim palce, nech to klapne.

nelly3
8. nov 2016

@ingrid0105
no idem bez narkozy vraj 😉

cmudlo
8. nov 2016

@ingrid0105 jej to je super. HB 1 je paráda. Držím palce.

silvia545
8. nov 2016

@cmudlo a dr myslí,že o 2 dni tam nejaký folík bude ?ak by si potrebovala tam mne zostal clostil 2 balenia nepoužité,kedže sme zrušili soft a išli na dv ☺

cmudlo
8. nov 2016

@silvia545 no...u mna je to dosť možne, že sa ešte objaví...lebo v natívnom cykle to tak u mňa je, keďže mávam ovulku až na 20-ty deň...ale to endometrium ma znepokojuje....Ok pozriem doma, či tiež nemám ešte nejaký clostil...a keď tak napíšem. Ty kedy ideš?

silvia545
8. nov 2016

@cmudlo ok,potom mi daj vedieť 🙂ja som mala problém so sliznicou,keď som brala clostil,mi ju znižoval 🙁ja čakám na ms okolo 16-17 by mala prísť a potom hor sa na Ket,ale už bude úspešný 😀

cmudlo
8. nov 2016

@silvia545 -To je jasné že bude úspešný 😉 🙂 🙂 Veeľmi ti to prajem!!!

zibi
8. nov 2016

baby, ako to vyzera teraz v reprofite?? rozmyslam, ze by sme na rok zasa sli ....odporucate mi ? boli sme tam 2x a uz som si povedala , ze nepojdem tam po skusenosti, co som naposledy mala, ale ked mam pravdu povedat, sk centra ma odradzaju a v reprofite boli aspon ferovy, co sa tyka ceny ....nikdy nam nezaratali vela..
co poviete na otevrela??

jankamilo
8. nov 2016

@zibi mali ste tam zlu skusenost? Aku? Pytam sa preto, lebo planujeme na jar umele a planujeme v Brne a rozmyslame v Reprofite...

zibi
8. nov 2016

@jankamilo no nemozes pozerat na mna 🙂 lebo ja som taky nestandardny pripad ... ked ides na prve ivf tak reprofit je dobre centrum ...
ja osm mala smolu na otrasnu anesteziologicku a aj ten den bolo strasne vela pacientok a slo to ako na beziacom pase ..a bolo to tam otrasne ... pre mna zla skusenost..prvy krat ked som bola bolo to ok, ale druhy krat velmi zle...ale nemozes pozerat ako pisem na mna, lebo to bolo asi take blbo obdobie vtedy ...
a preto sa bab pytam ze ako to tam teraz je 😀
@silvia545
@ingrid0105
@nelly3
@gagirl

santeema
8. nov 2016

@nelly3 ahoj, mne to tiez navrhoval bez narkozy, ale ja mam strach, ze ma to bude boliet a je to uplne rovnaka cena. mne sa ta narkoza pre mna pohodlnejsia🙂. ja mam tiez ten folikul 19 mm a v native, tak dufam, ze to bude v stredu ok. bodaj by nam to obom vyslo, ze🙂

santeema
8. nov 2016

@cmudlo mrzi ma to☹...ale neskor to uz bude dobre, organizmus sa umudri ....

santeema
8. nov 2016

@silvia545 dik🙂

gagirl
8. nov 2016

@cmudlo hmm..do kelu..skoda.:(.kolko si brala femaru?kolko denne sa berie?a len to si brala,nic si nepichala?

silvia545
8. nov 2016

@cmudlo dakujeem 🙂 a ja čakám o 2 dni dobré správičky,že folíky pekne vykukli a len ťa trošku postrašili 🙂 😉