Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@zibi ja to neviem velmi posudit este je to moj 1 vklsd v rf ale napr. teraz ked som isla na utz povedal ze vklad neodporuca lebo nebola ovulka a ze mame len jedno tak nech jr to vsetko stopercentne.
@nelly3 ja som 2x absolvovala OPU bez narkózy a bolo to celkom zvládnuteľne, pre mňa asi viac nepríjemné bola tá úvodná dezinfekcia, ale odber bol zvládnuteľný v pohode. Pri jednom folikule sa to dá. Dokonca jeden odber mi robila Dr. Pospíšilova (bol to môj prvý odber bez narkózy, čo som sa dosť aj bála, ale všetko mi pekne vysvetlila a samozrejme mi bolo povedané, že ak sa na to necítim, tak ma v kľude uspia) a bolo to v pohode, takže občas je to zhoda náhod keď u niekoho niečo nevyjde. Skvelé je to, že po chvíli vieš výsledok či bolo vajíčko vo folikule a ak je všetko ok, tak môžeš ísť domov, nie ako pri narkóze...
@cheeky82 vies co ani nepojdem asi. lebo ja som mozno na seba taka opatrna a nerada si sposobujem akukolvek zbytocnu bolest. ja aj u zubara mam paniku ked mi plombuje zub a stale si dam pichnut injekciu🙂. ved ta narkoza je kratka a lahka a potom si aspon polezim chvilu v klude🙂. ja sa aj bojim, ze sa tam myknem, alebo co a horko tazko mam jedno vajicko, ak tam bude a aj to nechtiac pokazim.

@zibi ja som uprchla vedľa do RG k Marcelkovy 😀 išli sme na dárc.vajká,tam je kratšia čakacia doba 😉 aj ked sme mali ešte naplánovaný jeden soft,ale sekla som s tým 😉