icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

silvia545
8. nov 2016

@zibi ja som uprchla vedľa do RG k Marcelkovy 😀 išli sme na dárc.vajká,tam je kratšia čakacia doba 😉 aj ked sme mali ešte naplánovaný jeden soft,ale sekla som s tým 😉

ingrid0105
8. nov 2016

@zibi ja to neviem velmi posudit este je to moj 1 vklsd v rf ale napr. teraz ked som isla na utz povedal ze vklad neodporuca lebo nebola ovulka a ze mame len jedno tak nech jr to vsetko stopercentne.

nelly3
8. nov 2016

@santeema
a kedy mas prist? ja na 10.00 hod. ale skor pol hodku predtym, ja chcem bez narkozy, ved jeden folik to snad zvladnem aj ty chod pekne bez🙂 vcera si pichala aj pregnyl vsak

nelly3
8. nov 2016

@zibi
no ja neviem, ale ja ked som tam bola, nikdy tam nebol nejaky natresk hmmm, dufam, ze zajtra nebude, ked teraz pisem, ze nebol he-he 😀

zibi
8. nov 2016

@silvia545 a cenovo tam soft ako vychadza?

zibi
8. nov 2016

@nelly3 ja som mala strasnu smolu vtedy..bola sobota a sami cudzinci tam boli .... ides zajtra ? co odber ci vklad?

silvia545
8. nov 2016

@zibi to máš pravdu s tými cudzincami;mne tiež vyšiel odber a potom zase jeden vklad na sobotu a boli tam samí cudzinci,ešte aj na izbe som mala cudzinku ☺tak sme si moc nepokecali 😀😀
Cenovo to vychádza;že vraj rovnako aspoň tak vravel Marcel ☺🙂

cmudlo
8. nov 2016

@silvia545 jaaj si veľmi milá, ďakujem aj ja...ale aj keby vykukli...tak neviem to endometrium je veľmi nízke...to pochybujem že nejak narastie...a už som 8 DC a stále špiním...nechapem čo to akože teraz má byť...

cmudlo
8. nov 2016

@gagirl nie nič iné...len 5 dní femara 3*1. Tak ako clostilbegyt... od 3-7 DC....ale pre mna nevhodná zrejme...

nelly3
8. nov 2016

@zibi
odber 😉

zibi
8. nov 2016

@silvia545 a si spokojna? aky je ten Marcel? robia aj hysteroskopiu? ja by som potrebovala odstranit myom a na sk sa mi s tym nechce ist ...

zibi
8. nov 2016

@nelly3 juj drzim palce...nech to vyjde uz aj nam starym harcovnickam 😀 😀

cheeky82
8. nov 2016

@santeema nechod bez narkozy. ja som sla. velka chyba. neskutocna bolest (verim ze ale chyba Dr. Pospisilovej), stratila som vdake nej vyse 3 dcl krvi. Uz to vyzerali ze ma budu po zakroku musiet uspat kvoli tomu, aby mi zastavili krvacanie.

nelly3
8. nov 2016

@cheeky82
ona nejde, ja by som mala ist, no nestras ma prosim ta 😕

cheeky82
8. nov 2016

@nelly3 ja by som sla isto uz len s narkozou. ale su zasa baby co sli bez narkozy a vraveli ze je to v pohode. a nechcela som ta vystrasit ☹

liu
8. nov 2016

@nelly3 ja som 2x absolvovala OPU bez narkózy a bolo to celkom zvládnuteľne, pre mňa asi viac nepríjemné bola tá úvodná dezinfekcia, ale odber bol zvládnuteľný v pohode. Pri jednom folikule sa to dá. Dokonca jeden odber mi robila Dr. Pospíšilova (bol to môj prvý odber bez narkózy, čo som sa dosť aj bála, ale všetko mi pekne vysvetlila a samozrejme mi bolo povedané, že ak sa na to necítim, tak ma v kľude uspia) a bolo to v pohode, takže občas je to zhoda náhod keď u niekoho niečo nevyjde. Skvelé je to, že po chvíli vieš výsledok či bolo vajíčko vo folikule a ak je všetko ok, tak môžeš ísť domov, nie ako pri narkóze...

gagirl
8. nov 2016

@cmudlo hm..asi pre teba nebol dobry..alebo treba este dlhsie stimulovat ked mas ovulaciu neskor..co ti teraz odporucil?

gagirl
8. nov 2016

@cheeky82 tiez si myslim ze dr.Pospisilova je sikovna..mala si asi proste velku smolu ze sa tam nieco napichlo..mna upozornovali ze vzdy mozu byt nejake komplikacie..Takze to sa dopredu neda vediet..tak je to pri kazdom vykone aj operacii..

cheeky82
8. nov 2016

@gagirl mne ona ale proste celkovo nesadla. stalo sa to dva krat. raz mi robila odber v narkoze a chvilu som tiez krvacala. na SK som mala tri odbery v narkoze a ani len spinenie ani raz. takze mna nepresvedcila.

gagirl
8. nov 2016

@cheeky82 kazdy moze mat iny nazor..to je jasne..hlavne ked si mala nejake problemy potom.Mne robila aj opu aj vklad uz tusim..a vsetko bolo v pohode..

anaba1
8. nov 2016

@nelly3 jeeej..super ze mas folik..ja som bola 2x bez narkozy..raz bez bolesti ale som par dni krvacala a druhy raz kus bolelo ale dalo sa a bez kvapky krvi..drzim siiiiilno palce..isto nas zajtra informuj..budem na teba mysliet..

nelly3
8. nov 2016

@anaba1
dakujem moja, si zlata a ty sa ako mavas? ako sa citis? dufam, ze vsetko je v poriadku 😵

anaba1
8. nov 2016

@nelly3 ja som v pohode a aj maly rastie..za chvilu bude polka tehu za mnou..strasne rychlo to leti..

silvia545
8. nov 2016

@zibi zatiaĺ áno som spokojná 🙂 a Marcel je také slniečko,pri ňom sa usmeješ aj keď máš náladu pod psa,srandista veĺký ☺ale hlavne všetko vysvetlí,poradí a povie narovinu akú máš šancu 🙂
A tou hysterosk.ti neviemporadiť,kedže ja mám tam dole všetko ok 😀

silvia545
8. nov 2016

@cmudlo 😘
A ta femara či ako sa to volá,to je niečo ako clostil ? Predtým si akú mávala sliznicu ?☺

santeema
8. nov 2016

@nelly3 ja idem asi o 8.00 az 8.30 a tu narkozu si mozem zmenit aj v poslednej chvili, ale poviem ti pravdu nemam na to velku odvahu🙂

santeema
8. nov 2016

@cheeky82 vies co ani nepojdem asi. lebo ja som mozno na seba taka opatrna a nerada si sposobujem akukolvek zbytocnu bolest. ja aj u zubara mam paniku ked mi plombuje zub a stale si dam pichnut injekciu🙂. ved ta narkoza je kratka a lahka a potom si aspon polezim chvilu v klude🙂. ja sa aj bojim, ze sa tam myknem, alebo co a horko tazko mam jedno vajicko, ak tam bude a aj to nechtiac pokazim.

nelly3
8. nov 2016

@santeema
no ved dotaznik mam vyplneny keby nieco mi ho poslali, ved uvidim podla utz ci tam bude ci nie.

marculik
8. nov 2016

@cheeky82 tak baby znovu to nevyslo uz sa mi znovu objavila krv ,mala som dnes krce chvilu a uz sa ukazala krv
@gagirl

matusik6
8. nov 2016

@cmudlo
Ja som brala femaru nič sa mi nevytvorilo,a endometrium som mala niečo cez 2 ako žena v prechode.
Takže celé zleeeeeeee