icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

renimac
10. nov 2016

@gagirl bože zlato, toľko som na teba myslela.

cheeky82
10. nov 2016

@renimac skoda ze nase myslienky a modlitby nepomohli ☹ som z toho velmi smutna

renimac
10. nov 2016

@cheeky82 je mi to strašne ľúto ☹ ale zázraky sa dejú a nikdy to netreba vzdať.
@gagirl ja by som do tých darcovskych šla, len by musel súhlasiť aj manžel.

izzie27
10. nov 2016

@gagirl mrzi ma to. tak som na teba myslela.

silvia545
10. nov 2016

@gagirl Majka ani neviem čo mám napísať 🙁je mi to strašne ľúto 😢

cmudlo
10. nov 2016

@gagirl nieee!!! Strasne ma to mrzi....ale nemozeme to vzdavat!!! Musime skusat dalej 😉

silvia545
10. nov 2016

@santeema podĺa mňa ti navrhne soft,je zbytočné dať normálnu asi stimulku keď aj tak reagujem ako ty,mne hneď navrhli len soft,clostil som brala 2-1-2, poprípade dopichnút merional 🙂

marculik
10. nov 2016

@gagirl achh moja je mi to velmi luto,a ja ze nas dnes potesis :'( prajem ti vela sil do dalsieho boja,nevzdavaj to !! Achh moja je mi tak snutno ,dufaj,ze nabuduce to bude lepsie a ked je to mozno pricinou spermii nevyskusate vit.profertil?mojmu to pomohlo

ingrid0105
10. nov 2016

@gagirl boze nie je mi to velmi luto moja...vela sil. Navrhol nieco ako dalej? ☹

santeema
10. nov 2016

@gagirl je mi to tak luto, viem ako sa musis citit☹...ale musi raz byt aj dobre, musi sa to prelomit a zadari sa vam. nemas este tak vela rokov, mozno sa daco zmeni a zlepsi o com teraz nevies. boze keby sa dali robit zazraky na pockanie, tebe by som ho vycarila okamzite. bude lepsie neboj....

nelly3
10. nov 2016

@gagirl
zlaticko je mi to moc luto, drz sa, posielam ti velke objatie.

leelloo
10. nov 2016

Baby, mate niektorá skúsenosť s akupunkutou pri IVF? Citala som, ze niektoré kliniky v CR to podporujú a ze to ma pri IVF dobre vysledky.

leelloo
10. nov 2016

@gagirl velmi ma to mrzi, tak som ti držala palce 😞

zoji79
10. nov 2016

@leelloo Ahojky. Ked sa nam podaril IVF, tak prave vtedy som chodila na aku a chodila som aj cele teho na ihlicky. Pomohlo mi to aj pri porode + este som brala homeo. Teraz som bola v RG na IVF, tam priamo pred opu a po ET mozes mat aku. Raz som bola pred opu ale zial IVF nedopadlo dobre, bolo to bez ET. Ale hovorili, ze maju vacsiu úspesnost s akupunktúrou. Ja to len odporucam. Drzim palce!

gagirl
10. nov 2016

Dievcata vsetkym co ste mi pisali dakujem velmi pekne za vase slova utechy a podpory..ste velmi zlate ze takto so mnou sucitite..velmi si to vazim a este raz vam zato dakujem.Necakala som takyto vysledok a dost ma to zobralo,nehladiac na zbytocne vyhodene peniaze,ale ten pocit ze som tomu teraz fakt verila lebo vajok bolo dost a dali sme aj picsi aj macs po prvy krat,a napriek tomu to dopadlo takto..To sklamanie je o to vacsie..Na treti den bolo vraj jedno CM az co som este nikdy 3den nemala..a potom ten koniec.Nerozumiem tomu po kazde sme mali minimalne 1vacsinou 2blastocysty 5den..Manzel bral teraz vselico na spermie..a ako to dopadlo..:(Ake nespravim s tym nic..len musim znova zdvihnut hlavu a ist dalej za svojim cielom..Nevzdavame to..budeme bojovat dalej,uvidime kedy nsjblizsie,a ako ale urcite to este nevzdam..A raz budem aj ja mama verim tomu.Mame zlu fragmentaciu aj morfologiu..Otevrel navrhol skusit este s nasimi spermiami alebo aj s darcovskymi napoly..Musime to zvazit s manzelom spolu..vidim ze ho to boli..Ale zazraky sa stale..a verim v to..

leelloo
10. nov 2016

@zoji79 dakujem za info a kam si chodila? Vies mi odporučiť nieco v BA? A drzim palce, nech to uz nabuduce vyjde

marculik
10. nov 2016

@cheeky82 ahoj spinenie prestalo no dnes mam dost krce pod bruskom ☹

gagirl
10. nov 2016

@marculik to je dobre..nevadi

marculik
10. nov 2016

@gagirl dakujem ,moja som tak velmi rada,a obdivujem ta hned vies ako dalej ,ides stale za svojim cielom a ja som tiez takaaj teraz ked som si myslela ze nic ,tak som uz riesila Nitru a co dalej ,tak bude stale na teba nysliet a drzat palce 🙂

gagirl
10. nov 2016

@marculik dakujem moja..ajja tebe velmi aby toto tehotenstvo skoncilo dobre..urcite to tak bude..bolesti nevadi ze mas..to je normalne..dobre..drzte sa..

astrid55
10. nov 2016

ahojte baby, chcem sa vas opytat na vase skusenosti s vyskou sliznice podla dnov cyklu. Neviete o kolko sliznica kazdym dnom rastie? Neviem sa k tomu nikde dopracovat. Dakujem

cheeky82
10. nov 2016

@marculik mne sa kŕč objaví este aj teraz. Neboj

astrid55
10. nov 2016

baby a 17. 11 robia v reprofite? vdaka

marculik
10. nov 2016

@cheeky82 dakujem

marculik
11. nov 2016

@cheeky82 ahoj dnes som si robila rapid clear test lebo nebol mamatest a teraz mi vysla ciarka no ovela slabsia ako na 8 den,vedela som ze sa predcasne tesim ☹

cheeky82
11. nov 2016

@marculik ale robila si si dva odlisne testy, teda dve ciarky. ja som si robila test tusim az na 9 den po vklade a vysiel mi bledsi ako tebe. kedy mas ist na krv?

marculik
11. nov 2016

@cheeky82 az v utorok

cheeky82
11. nov 2016

@marculik uz netestuj, lebo mas z toho stres a to bublinke neprospieva. ja viem ze sa to neda, ale skus na to nemysliet.

marculik
11. nov 2016

@cheeky82 bojim sa xe to tak isto dopadne ako v juni :'(

saldiv
11. nov 2016

@marculik to ze sa bojis je normalne ale nijako ti to nepomôže. Je november a ty si prajes aby to vyslo. Tak sa sústrediť na to. Nic ine ako čakať nato nepomôže. Bud kľudna aj tak to teraz nevies ovplyvniť. Vela trpezlivosti a štastia 😘😘😘