Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@gagirl boze nie je mi to velmi luto moja...vela sil. Navrhol nieco ako dalej? ☹
@gagirl je mi to tak luto, viem ako sa musis citit☹...ale musi raz byt aj dobre, musi sa to prelomit a zadari sa vam. nemas este tak vela rokov, mozno sa daco zmeni a zlepsi o com teraz nevies. boze keby sa dali robit zazraky na pockanie, tebe by som ho vycarila okamzite. bude lepsie neboj....
Baby, mate niektorá skúsenosť s akupunkutou pri IVF? Citala som, ze niektoré kliniky v CR to podporujú a ze to ma pri IVF dobre vysledky.
@leelloo Ahojky. Ked sa nam podaril IVF, tak prave vtedy som chodila na aku a chodila som aj cele teho na ihlicky. Pomohlo mi to aj pri porode + este som brala homeo. Teraz som bola v RG na IVF, tam priamo pred opu a po ET mozes mat aku. Raz som bola pred opu ale zial IVF nedopadlo dobre, bolo to bez ET. Ale hovorili, ze maju vacsiu úspesnost s akupunktúrou. Ja to len odporucam. Drzim palce!
Dievcata vsetkym co ste mi pisali dakujem velmi pekne za vase slova utechy a podpory..ste velmi zlate ze takto so mnou sucitite..velmi si to vazim a este raz vam zato dakujem.Necakala som takyto vysledok a dost ma to zobralo,nehladiac na zbytocne vyhodene peniaze,ale ten pocit ze som tomu teraz fakt verila lebo vajok bolo dost a dali sme aj picsi aj macs po prvy krat,a napriek tomu to dopadlo takto..To sklamanie je o to vacsie..Na treti den bolo vraj jedno CM az co som este nikdy 3den nemala..a potom ten koniec.Nerozumiem tomu po kazde sme mali minimalne 1vacsinou 2blastocysty 5den..Manzel bral teraz vselico na spermie..a ako to dopadlo..:(Ake nespravim s tym nic..len musim znova zdvihnut hlavu a ist dalej za svojim cielom..Nevzdavame to..budeme bojovat dalej,uvidime kedy nsjblizsie,a ako ale urcite to este nevzdam..A raz budem aj ja mama verim tomu.Mame zlu fragmentaciu aj morfologiu..Otevrel navrhol skusit este s nasimi spermiami alebo aj s darcovskymi napoly..Musime to zvazit s manzelom spolu..vidim ze ho to boli..Ale zazraky sa stale..a verim v to..
ahojte baby, chcem sa vas opytat na vase skusenosti s vyskou sliznice podla dnov cyklu. Neviete o kolko sliznica kazdym dnom rastie? Neviem sa k tomu nikde dopracovat. Dakujem
baby a 17. 11 robia v reprofite? vdaka

@gagirl bože zlato, toľko som na teba myslela.