Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@anaba1 dik za info, ja som mala nativ raz prazdny folikul, potom jeden a v nom vajicko, pekne sa oplodnilo a teraz treti nativ a folik praskol. takze vzdy daco ine🙂. soft som este nikdy nemala, len mne sa tiez ten nativ paci, ze je to bez hormonov, tych mam v sebe dost po 5 ivfkach s maximalnou davkou hormonov a aj tak sa mi vytvorili horko tazko 1 alebo 2 folikuly. tiez mam velmi nizke amh uz od 30 tky.
@bianitka996 dakujem za info, asi to skusim jeden mesiac, ved nic nestratim a uvidim, ako bude telo reagovat.
@santeema no verim ze aspon jedno embryjko to dobehne..Ja som mala v auguste 40..tak nato mam este dost vajicok,aj Otevrel bol prekvapeny ze 6pri soft..Ale co z toho ked spermie su zle a asi kvoli tomu to nevychadza..Myslela som ze asi ani moje vajka uz nie su dobre..ale skor to bude v spermiach..ved ma aj morfo zlu aj dna fragm..Rozmyslala som na darovanymi spermiami uz ale nie som s tym este zmierena..a ani muz.:(neviem ci by som sa priklonila radsej k tomu alebo adopcii keby bolo uz treba zeby nam to fakt nevychadzalo..Ach..je to tak velmi tazke do kelu..:(
Vam drzim palce v dalsom cykle nech mas krasne vajko;)
@gagirl joj fakt? No ved uvidíš co ďalej..Ja zajtra idem na kontrolu...ale je to horšie ako zlé...dnes som 9 DC a stále spinim červenou krvou. Tento cyklus určite nič....a teraz sme sa rozprávali s mm, ze co ďalej...No asi by som mala mať ďalší cyklus pauzu...ani neviem....ani ďalší cyklus..ten mi vychádza tak, že bude v reprofite zatvorené ...takže až v polovici januára....😣
Kocky ake embrya mrazia,v akom musi byt minimalne stadiu?
@gagirl pred 2 rokmi mal partner fragmentaciu dna 75% ..tak nam v car na sk povedali ze mame rozmyslat nad darcovskymi spermiami...skusali sme picsi ale nic...rok nato mal fragmentaciu dna uplne super 25%..co sme nechapali..vraj sa to nemeni...ale zas mne povedali ze ja mam znicene vajecniky po 3 operaciach endometriozy a tym aj nekvalitne vajicka..po 2 nativoch bez vajicok zistili ze mam naviac aj nizke amh...uz som toho mala dost a zacali sme rozmyslat nad darcovskym embryom..som si povedala ze posledny soft skusime..lieky nachystane...ale sme sa k nemu nedostali..zazracne som prirodzene otehu..mozno medrol zaucinkoval plus vsetky vyssie spomenute okolnosti boli prave v jeden den pozitivne..nejak rozumovo mi to nejde vysvetlit..isla by som do darcovskeho embryjka..ale stale by som dufala ze by sa podarilo aj babo s nasimi genmi..neviem ci uz mas dieta..pozeram ze mas 40..tak u teba je to tazsie rozhodovanie..drzim palce..nech sa to tentokrat podari
@anaba1 ahoj..dakujem za odpisanie..A co vam pomohlo nakoniec ze sa fragmentacia zlepsila?ja som tiez myslela ze ta sa moc nemeni uz..Aj ked staci aj jedna zdrava spermia,ale kym sa najde ta zdrava..Ja mam 40..manzel 35..Vajicok mam na svoj vek chvalabohu dost po stimulke vzdy..aj ked kvalitu nevieme..Dieta este nemame,skusame 5rokov,5ivf,7vkladov zatial,raz som bola tehu ale len do 13tt.Velmi sa bojim co bude ked sa nezadari..S darcovstvom nie som zatial stotoznena,neviem preco,ani muz zatial..tak uvidime ako a co dalej keby to teraz nevyslo..Ved to ze nemozem uz dlho cakat kvoli veku,musim sa rozhodnut..Vam prajem vsetko dobre,vela zdravia obom..je to krasny zazrak..
@silvia545 ved to mam taku dilemu, ze ked som mala klasicku stimulaciu s gonalom, aj merionalom a este dacim v maximalnych davkach, tak z toho bolo 1 az 2 folikuly. tak neviem ci na soft dajako telo zareaguje, lebo to je v podstate ovela menej hormonov, len asi inymi liekmi. alebo ze by to bolo liekmi? ze jeden liek mi zaberie a iny telo ignoruje? neviem, sa v tom velmi nevyznam. ale to je asi iba o skusani a nahode. ale ja to beriem tak, ze u mna je aj jedno vajicko dobry uspech🙂

@cmudlo dakujem moja..ani sliznica ale nie je dobra..bola som dnes u mojej dr.6mm..Takze to nie je podla mna na vklad..:(ty co mas nove?