Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@silvia545 ahoj moja, piatok ma caka utz pred KETOM tak uvidim co bude.Ty ako?
@ingrid0105 juuj tak držím 👊👊aby všetko bolo ok a sliznica krásnučká ☺
Ja čakám na ms,nejako je lenivá a neprichádza,asi má tušáka,že potom dlhoo dlhoo nepríde 😀😀
@ingrid0105 sliynicu mam vzdy ukazkovu triple line ako ma byt len minule nebola ovulka idem v priridzenom cykle tak sa aj bojim troska. ale robila som si ovu test od @rybka a zosilnel od vcera tak verim ze tentokrat to bude ok. A dcera bola na ultrazvuku bambulky pekne rastu 😀 a tvoja dcerka ako?
@silvia545 nazivo je to ruzovsie 🙂
@ingrid0105 😀 😀 a já kukám jak puk na tie testy,že ty tehu,som sa tu tešila a to ovu testy 😀 už som ti chcela gratulovať,že motyka vystrelila,ale prvý dojem bol taký 🙂
ved tie pravé čiarky na nás už čakajú,onedlhoo 😀 🙂
no moja,v piatok ideme na poradňu,už chodí každý týždeň,a bude to určite skôr ako 23.12. 😉 minulý týždeň v pondelok jej hovorím,že sa mi zdá,že jej trošku kleslo bruško,a v piatok ako bola na poradni sme stretli našu detskú lekárku a jej hovorí,že jej bruško klesá,že za 14 dní ide rodiť 😀 tak som mala pravdu,tak to vychádza na konci novembra,inak ja som jej podľa poslednej ms vypočítala TP okolo 2-3 decembra 🙂 tak to bude asi sedieť , a tá naša detská doktorka,ja jej aj verím,lebo ona je taká supeer bosorka 😀
@silvia545 uz mam kupene aj tehu testy 😀 tak mikulas bude u vas mozno nosit deticky 🙂 juj moja uz by mohla motyka vystrelit aj u nas 😀 aj u vas 😀
@ingrid0105 to by bolo také nádherné moja,dcérka porodí a ja zostanem tehu 🙂
moja vy už máte posledného mrazáčika alebo to sa mi len zdá ? 😉 ja idem teraz riskovať a vkladať 2 🙂
@silvia545 ano my mame jedinu HB 1 🙂 a kolko mas embryjok?
@ingrid0105 srdiečko nech je to už konečne to pravé 🙂 😉
máme ešte 5 😉
@silvia545 verim velmi musim chcem a tuzim🙂 no tak este mas par pokusov ale nebude treba teraz to bude ok♥
@ingrid0105 ja uz som sa tesila, ze si nas prekvapila a tehu testik nafotila🙂)
@ingrid0105 tak ako si napísala nebude už treba ☺ musia to byť naše posledné úspešné pokusy 😘 zmrzlinky nás čakajú 🍦🍦💖
Dievcata ma este niektora skusenosti s Dr.Kocim,andrologom z Prahy?teda manzel?
@gagirl takto. On muža pozrel len pohmatom a pohľadom. Cez mail mi napísal aké hodnoty HP mu treba vyšetriť. Naštastie nám to urobil endokrinológ v Nitre. Čakali sme na ne vyše mesiaca. Je toho viac ako bežne u nás lekári daju vyšetriť. S výsledkami sme šli za Kocim. Pozrel na ne a povedal ze su Ok, ale aj tak chcel aby si muž min mesiac pichal FSH hormón (to co mi pri stimulácii) . To ze kukol na muža a do výsledkov nás stalo 5000 CZ. Mailom som mu potom napísala ze muž tu liečbu nepodstupi. Na to mi napísal ze načo sme za ním teda chodili a co sme vlastne čakali. Tak sorry, nikto ani on nezistil príčinu prečo ma zlý spermio a on len tak bude pichat MESIAC hormóny. V žiadnom prípade

@dena22 a naco to vlastne je?