icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

babusik85
16. nov 2016

@dena22 a naco to vlastne je?

dena22
16. nov 2016

@babusik85 kvalita spermii, ale aj ja som brala, len iny - Ubiquinol Aktive 50mg. Ubiquinol vseobecne je dobre brat pred IVF, aspon 3 mesiace...je to redukovana, a tak lepsie vstrebatelna forma Q10, super silny antioxidant...

babusik85
16. nov 2016

@dena22 a pomohlo?
ja rozmyslam, ze objednam mazelovi Profertil. ale velmi sa nevyznam v tom, ze ktore by bolo lepsie

ingrid0105
16. nov 2016

@silvia545 ahoj moja, piatok ma caka utz pred KETOM tak uvidim co bude.Ty ako?

silvia545
16. nov 2016

@ingrid0105 juuj tak držím 👊👊aby všetko bolo ok a sliznica krásnučká ☺
Ja čakám na ms,nejako je lenivá a neprichádza,asi má tušáka,že potom dlhoo dlhoo nepríde 😀😀

ingrid0105
16. nov 2016

@ingrid0105 sliynicu mam vzdy ukazkovu triple line ako ma byt len minule nebola ovulka idem v priridzenom cykle tak sa aj bojim troska. ale robila som si ovu test od @rybka a zosilnel od vcera tak verim ze tentokrat to bude ok. A dcera bola na ultrazvuku bambulky pekne rastu 😀 a tvoja dcerka ako?

ingrid0105
16. nov 2016
ingrid0105
16. nov 2016

@silvia545 sliynicu mam vzdy ukazkovu triple line ako ma byt len minule nebola ovulka idem v priridzenom cykle tak sa aj bojim troska. ale robila som si ovu test od @rybka a zosilnel od vcera tak verim ze tentokrat to bude ok. A dcera bola na ultrazvuku bambulky pekne rastu 😀 a tvoja dcerka ako?

ingrid0105
16. nov 2016

@silvia545 nazivo je to ruzovsie 🙂

silvia545
16. nov 2016

@ingrid0105 😀 😀 a já kukám jak puk na tie testy,že ty tehu,som sa tu tešila a to ovu testy 😀 už som ti chcela gratulovať,že motyka vystrelila,ale prvý dojem bol taký 🙂
ved tie pravé čiarky na nás už čakajú,onedlhoo 😀 🙂
no moja,v piatok ideme na poradňu,už chodí každý týždeň,a bude to určite skôr ako 23.12. 😉 minulý týždeň v pondelok jej hovorím,že sa mi zdá,že jej trošku kleslo bruško,a v piatok ako bola na poradni sme stretli našu detskú lekárku a jej hovorí,že jej bruško klesá,že za 14 dní ide rodiť 😀 tak som mala pravdu,tak to vychádza na konci novembra,inak ja som jej podľa poslednej ms vypočítala TP okolo 2-3 decembra 🙂 tak to bude asi sedieť , a tá naša detská doktorka,ja jej aj verím,lebo ona je taká supeer bosorka 😀

ingrid0105
16. nov 2016

@silvia545 uz mam kupene aj tehu testy 😀 tak mikulas bude u vas mozno nosit deticky 🙂 juj moja uz by mohla motyka vystrelit aj u nas 😀 aj u vas 😀

silvia545
16. nov 2016

@ingrid0105 to by bolo také nádherné moja,dcérka porodí a ja zostanem tehu 🙂
moja vy už máte posledného mrazáčika alebo to sa mi len zdá ? 😉 ja idem teraz riskovať a vkladať 2 🙂

ingrid0105
16. nov 2016

@silvia545 ano my mame jedinu HB 1 🙂 a kolko mas embryjok?

silvia545
16. nov 2016

@ingrid0105 srdiečko nech je to už konečne to pravé 🙂 😉
máme ešte 5 😉

ingrid0105
16. nov 2016

@silvia545 verim velmi musim chcem a tuzim🙂 no tak este mas par pokusov ale nebude treba teraz to bude ok♥

dancura
16. nov 2016

@babusik85 nam odporucili si vsetky vysetrenia spravit doma na SK, aby sme usetrili peniazky. V Cechach by to bolo vsetko ako samoplatci.

babusik85
16. nov 2016

@dancura dakujem za odpoved.
A vybavovali ste sami,ci Vam vypisali odporucanie?
Tiez by sme chceli tu na Sk.

chelly
16. nov 2016

@kim12345 pri native sa picha maximalne pregnyl, pri softe sa berie clostil a / alebo nizke davky FSH (merional, gonal...)

santeema
16. nov 2016

@ingrid0105 ja uz som sa tesila, ze si nas prekvapila a tehu testik nafotila🙂)

silvia545
17. nov 2016

@ingrid0105 tak ako si napísala nebude už treba ☺ musia to byť naše posledné úspešné pokusy 😘 zmrzlinky nás čakajú 🍦🍦💖

gagirl
17. nov 2016

@cheeky82 ahoj..chcela by som sa opytat na toho dr.Kociho ,citam ze ste u neho boli..co vsetko spravil ake vysetrenia?aky mas nazor na to.oplati. sa ist za nim?uz som s nim volala..

gagirl
17. nov 2016

Dievcata ma este niektora skusenosti s Dr.Kocim,andrologom z Prahy?teda manzel?

renimac
17. nov 2016

@kim12345 ako pisala @chelly. Pri native si max. pichnes pregnyl, aby vedeli nacasovat odber vajka.

renimac
17. nov 2016

@chelly ahoj Miska, tak ako sa ti tehulkuje? 🙂

chelly
17. nov 2016

@renimac ahoj, dakujem, celkom fajn, len bojujem s celodennymi nevolnostami, tak snad je to dobre znamenie. v pondelok planujem ist na sono.

gagirl
17. nov 2016

@chelly ahoj Misi..nevolnosti su dobre znamenie ..hcg stupa ako ma 🙂 drzim velmi palce na sono..to uz uvidite krasne srdiecko..myslim na vas..

renimac
17. nov 2016

@chelly no tak mne sa koncom 8tt zhorsili tak, ze zvraciam uz aj v noci, ked sa napijem vody. Moze to byt este horsie 😀. Ale tiez si hovorim, ze je to dobre znamenie😉. Tak v pondelok drzim palce 🙂.

cheeky82
17. nov 2016

@gagirl takto. On muža pozrel len pohmatom a pohľadom. Cez mail mi napísal aké hodnoty HP mu treba vyšetriť. Naštastie nám to urobil endokrinológ v Nitre. Čakali sme na ne vyše mesiaca. Je toho viac ako bežne u nás lekári daju vyšetriť. S výsledkami sme šli za Kocim. Pozrel na ne a povedal ze su Ok, ale aj tak chcel aby si muž min mesiac pichal FSH hormón (to co mi pri stimulácii) . To ze kukol na muža a do výsledkov nás stalo 5000 CZ. Mailom som mu potom napísala ze muž tu liečbu nepodstupi. Na to mi napísal ze načo sme za ním teda chodili a co sme vlastne čakali. Tak sorry, nikto ani on nezistil príčinu prečo ma zlý spermio a on len tak bude pichat MESIAC hormóny. V žiadnom prípade

babusik85
17. nov 2016

@cheeky82 ja tiez planujem jemu napisat, uvidime co odpise. treba skusat.
moj ma praveze vysoky FSH hormon.
a ako sa Vam nakoniec podarilo babatko? vidim, ze si uz tehu 🙂

cheeky82
17. nov 2016

@babusik85 bohužiaľ a zároveň vďaka bohu za takú možnosť-darcovské spermie