Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@ingrid0105 😘😘
Super správička,sliznica je nádherná ☺ teraz to bude tutovka,zmrzlinka bude ako vo vatičke,krásne sa uhniezdi,teraz to bude už 👍silno presilno budem držať 👊
Tak aj ja konecne dnes 1dc ☺ma nejako naťahovala a tak som ju už potrebovala ako nikdy nepredtým aby už konečne prišla 😀
@cheeky82 ano ma v utorok dopichala a vysledky neboli a teraz dr.ma dovcu takze az v pondelok ☹ no asi sa dovtedy zblaznim,dnes som volala aj do Nitry a mali ze momentalne je cislo nedostupne cize asi aj tam maju dovcu a tak sa chcem dat pretestovat ci je vsetko aj bez medrolu dobre
Babenky a co kostuje taky intralipid v Brne? Nepytala som sa tam len aby som nepadla ma hubu ma konci☹
@ingrid0105 ahoj,mne ho tiez musia pichnut,napisali cenu 2500čķ
@saraaah87 a to je za 1x ?lebo ja mam po vklade a ak bude test pozitivny dalsi.
@tinkatinulka
@gagirl
@cmudlo @santeema @silvia545 dakujem zienky. Som taka vyrovnana kludna ze to musi vyjst. Nech stoja pri nas vsetky hviezdy a nech je nam dopriate♡
@ingrid0105
ano cca 100eur stoji jeden intralipid v RF, lacnejsie je ho podat na SK ak mas moznost, dava sa potom viacej krat ked sa to podari, drzim moc palce, niekto to uz musi prelomit tie neuspechy 😉
@ingrid0105 😘😘
Každý deň sa modlím a prosím Boha 🙏🙏 už ani neviem koĺko rokov strašne veľa ☺
Nech nám je už dopriate,nič iné nechcem,len ten najkrajší vianočný darček pre nás všetky roky sa snažiace a túžiace po tom jednom ☺🙂 takže ty to už musíš rozlomiť 💗💟
@ingrid0105 opakujem sa , ale veeelmi drziim palce🙂)
@matusik6 ahoj..je to jedna z metod ktorou sa vysetruje fragmentacia dna spermii..pri tejto je vraj normalna hodnota do 12..Vam ju kde vysetrovali?Presne toto nechapem ani ja..ze.prvy krat nam robili aj picsi aj macs a dopadlo to najhorsie zo vsetkych ivf..Vobec tomu nerozumiem a na toto sa este opytam Otevrela urcite..
@nelly3 no po vklade mi ho musia dat tam a potom ked sa zadari to budem riesit na sk
@ingrid0105 intralipid si dávaš 7 dni pred vkladom a aj v den vkladu? Uz si niekedy mala pri vklade? Diky a drzim palce
@saldiv aj v den vkladu tak mi odporucila lekarka. Prvykrat mam intralipidy vobec
Dievcata neviete prosim ako je to teraz so schvalovanim ziadosti vo VsZP ked su v problemoch a dlhoch?
@ingrid0105 dakujem za odpoved! Ako som uz pisala mooooc drzim palce. 😘
@saldiv dakujeeeeem

@ingrid0105 dobre spravy🙂...tak drzim palce...ti to zelam, aby to vyslo🙂