icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

sobka
26. nov 2016

Baby, kolko dni ste mali aplikovanu infuziu Intralipidy pred KET prosim? Dakujem za rady

astrid55
27. nov 2016

ahojte baby, klasicka otazka, 7 den po KET, ziadne priznaky:(
kedy ste testovali? dakujem

nelly3
27. nov 2016

@astrid55 to je moc skoro, vydrz😉

nelly3
27. nov 2016

@sobka ja som mala tyzden pred KET a potom tyzden po KET

sobka
28. nov 2016

dakujem pekne nelly3

cheeky82
28. nov 2016

@astrid55
Ja som 9 den po KET mala pozitívny domáci test,ale symptómy nic moc

dancura
28. nov 2016

@astrid55 s tymi priznakmi je to velmi zavadzajuce...ja som prvykrat po ET mala snad vsetky priznaky- tehotna som bola, no nanestastie nam odislo babatko v prvom trimestri. Teraz, som ostala tehotna po KET a priznak ani jeden...naozaj- este som aj zacala spinit tak malicko, co sa mi vzdy stavalo pred MS, tak som si myslela, ze to nevyslo. No nakoniec to vyslo a teraz to uz snad bude vsetko dobre🙂 Priznaky som zacala mat tak okolo 6tt az.

babusik85
28. nov 2016

Baby ked ste vypisali ten formular do Reprofitu, ze sa chcete objednat kedy ste dostali termin?
Poslala som este vo stvrtok ale neodpisali zatial. Mam zavolat, ci cakat?

bianitka996
28. nov 2016

@babusik85 volaj recepciu hneď ti dajú termin

diska
28. nov 2016

@ingrid0105
@silvia545
@santeema ahojte baby,drzim palce ako diva a priznam sa ked vidim ako sa snazite a tehotniete tak mam vseliake myslienky 😉

silvia545
28. nov 2016

@diska ahoj a ďakujeme ☺tie palce budeme veĺmi potrebovať 🙂 žeby sme ťa nakopli do ďaľšieho boja 😀

silvia545
28. nov 2016

@ingrid0105 zlatko tak ako sa máš s bublinkou ?o pár dni tu chcem vidieť krásne // 😘

ingrid0105
28. nov 2016

@diska
@silvia545 este dva dni a buem vediet. vzdy mi prisla ms aj napriek utrosu. tak cakam....

gagirl
28. nov 2016

Ahojte.dievcata chcela by som sa opytat tych ktore absolvovali ivf a nakoniec nedoslo ani k transferu lebo embryjka neboli vhodne kolko ste platili za cyklus?dakujem

babusik85
28. nov 2016

@gagirl my sme zaplatili vsetko, ako keby sme mali ET.
nemali sme ani PK /ale dopredu sme zaplatili/, takze isli sme sa opytat, ze ci nam vratia peniaze. Bez problemov, hned aj poslali, ale zatial este neprisli peniaze. a sami navrhli, ze cast ICSI nam vratia, ale ziadost este caka u riaditela. Tak zatial cakame....
Aj y ste mali podobny problem?

babusik85
28. nov 2016

@gagirl
myslim, ze mali by sme vypytat peniaze aj za IVF?

mimika1973
28. nov 2016

@ingrid0105
@ingrid0105 radsej vydrzat s testovanim ;)

marculik
28. nov 2016

@cheeky82 ahoj moja dnes som zazila ake uz strachy , sa mi ukazala taka ruzova kvapka a vobec uz nemavam ani krce ☹

ffilmuska
28. nov 2016

@babusik85 ja som pisala v nedelu a v pondelok mi odpisali, skoncilo to v spame, tak skus pozriet i tam 🙂

ingrid0105
28. nov 2016

@ingrid0105 vydrzim ale su to nervy. Ak nepride mrcha do 1.12. tak potom testujem...kiezby🙏

ingrid0105
28. nov 2016

😉

gagirl
28. nov 2016

@babusik85 v ktorom centre v rf ste to mali?My tiez musime zaplatit 1170eur,aj ked nezostalo nic na vklad..Nam robili aj picsi aj macs,plus pk,icsi takze nato ze sme nemali ani jednu sancu na vklad zo 4embryjok je to dost penazi..Ale co mam robit,musime to uhradit..Asi maju take pravidla oni..Aj ked mozno nie vsade je to tak.

gagirl
28. nov 2016

@ingrid0105 myslim na teba..🙏

babusik85
28. nov 2016

@gagirl tuto bolo u nas,na SR.Vam uz v Reprofite v Brne?

santeema
28. nov 2016

@diska ahoj🙂...ako sa mava maly misko? ...no u mna to nebolo v plane hned od zaciatku to tretie babo a bude to aj trosku zaberacka na mna asi🙂...ale ked vidim tych mojich dvoch krpcov, tak rada ich pozorujem, aj ked najradsej ked spia🙂 a ja mam veget🙂...tak som si povedal, ze uvidim, ci by sa to mohlo podarit. ono aj tak si myslim, ze to je tam hore dajako "zariadene" v spolupraci s mojim myslenim a ak to ma byt, bude to a budem "silno vizualizovat", aby to bolo vsetko ok. ale ratam aj s moznostou, ze to zostane pri dvoch a budem stastna rovnako🙂...lebo aj tak sa mi v podstate stal maly zazrak s nimi, ze ich mam🙂. ...ja by som to na tvojom mieste skusila🙂, lebo viem podla seba, ze ked na daco myslim a zelam si to, mam to v hlave stale, vacsinou to prestane, az ked pre to urobim vsetko co sa da. ...ale jasne, ze ty si rozumies najlepsie a je to na tebe. nepamatam kolko mas rokov, ale ja budem mat 42 a vek nejak neriesim, len by som sa zbytocne stresovala🙂 a ty mas urcite menej🙂. pa

santeema
28. nov 2016

@ingrid0105 to je najhorsi cas toto obdobie, ked sa este neda testovat...adrenalin riadny, ze🙂..ja by som si aj 10 testov nakupila ako sa poznam🙂..drzim palce

gagirl
28. nov 2016

@babusik85 ano..teraz v Rf..

cheeky82
29. nov 2016

@marculik Ahoj
si presne nepamatam, ty mas nejaku indikaciu na bratie clexan alebo to mas len preventivne. lebo napr ja som mala zvyseny annexin a Dzurillova mi povedala, ze spinim prave kvoli tomu annexinu, ze kazda jej pacientka to ma tak v zaciatkoch, takze klud. a to ze mas trosinku krvi a neboli ta bucho je dobra kombinacia. horsie by bolo keby si do toho dostala krce. pekne si lahni a oddychuj. ja som spinila tusim hned v 6tt, potom zasa okolo 10 a naposledy v 14tt.

mili78
29. nov 2016

Dievcata nechcete niektora estrofem a fraxi 0,3?

diska
29. nov 2016

@santeema ahoj aleee ,,dobre sa ma,,len furt nieco vymysla,uz nas zacina komandovat a presadzovat si svoje 🙂.obcas fakt nevladzem ale ked spi tiez si poviem,ze sak este aj dalsie zvladnem 😇/Je to asi tak ako hovoirs,ked ma napadaju tie myslienky tak to nebude len tak ,,uvidime co a ako,muz uz napolovicu nalomeny 😉.