icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

matusik6
30. nov 2016

@silvia545
Držim palce 👍🙂🤰

silvia545
30. nov 2016

@cmudlo veľké Ďakujem ☺🙂 teším sa strašne z tej sliznici,toto bol zázrak 😀

bianitka996
30. nov 2016

@babusik85 no ja som vždy bola u iného dr. Konzultáciu u dr.Vranu, OPU dr.Bagocsi a ET dr.Kneslova. Ten Bagocsi mi bol najnesympatickejsi a povedal mi po OPU keď som mala dve vajicka že aby som s tým ani nerátala že sa oplodnia, cestou z Brna som prerevala a pozri obe sa oplodnili..urcite by som už k nemu neisla ale je to len môj pocit sú baby tu, kt.su s ním spokojné.Kebyze mám ísť ešte raz urcite by som si znova vybrala Dr.Vranu alebo Otevrela . Mne osobne veľmi pomohol Dr.Vrana na prvej konzultácii neviem ako ale už keď som odchádzala prvý krát odtiaľ, vedela som že to bude ok dodal mi nádej a začala som sa na to všetko tešiť.to však neznamená že nebudeš s Dr.Bagoscim spokojná ty.

silvia545
30. nov 2016

@matusik6 ďakujem ☺ ja ti tiež držím palce,aby ste boli v poriadku a užívala si tehulkovanie ☺je to krásne 😘🤰

babusik85
30. nov 2016

@bianitka996 rozumiem.
no inak tu na SR hned na prvej konzultacii krasne reci, ze uz na vianocne budeme mat krasny darcek a pod., a nakoniec ani jedno embryjko sme nemali.
ja som tak, ze nepotrebujem pekne slova, chcem len odbornost. tak dufam, ze je odbornik.
my uz mame termin u neho, takze nebudem to komplikovat asi. mozno ozaj len raz budem u neho.

bianitka996
30. nov 2016

Ten prvý krát mne už napísal aj hneď protokol , väčšinou to tak býva že vždy máš iného lekára😃 a oni sú tam všetci naozaj odborníci

babusik85
30. nov 2016

@bianitka996 no dufam.
uz sa bojim... vlastne ani nevieme ci ostat tu, kde sme uz mali 1ivf, ci vyskusat brno.
a Vam sa podarilo na prvy sup v Brne ? a preco si mala len dve vajicka? mala si soft stimulaciu?
ja tu na SR tiez som mala len tri, a popritom som mala dost velke davky... amh mam 2, takze zas nie tak malo.

gagirl
30. nov 2016

@babusik85 podla mna chod radsej do Brna ako iscare Ba..Bud do rf alebo reprogenesis..Vy mate azoospermie?manzel bol asi u androloga urcite..Nechcete skusit dr.Kociho v Prahe,androloga,on sa zaobera azoospermiou..

bianitka996
30. nov 2016

@babusik85 áno moje prvé ivf a na prvý y šup, stimulovala som softom. Amh ani neviem mne ho nebolo treba. U mňa potreboval len spermiogram a hormonálnu profil.

marculik
30. nov 2016

@cheeky82 ja si myslim ze asi z utrogestanu lebo niekedy ked si ho vlozim citim ze mi vadi a u Dzurilovej som bola vo stvrtok tak mi z krvi mozu zistit nie ze je moc zriedena nie?

babusik85
30. nov 2016

@gagirl rozmyslali sme. aj sme ho kontaktovali mailom. odpisal, ze co vsetko este potrebuje.
aj sme isli za urologom, brali mu krv. a ze potrebuju prekonzultovat ako dalej, mozno nas poslu na genetiku /lebo KOci to tiez potrebuje/, a ze daju nam vediet este v ten den. odvtedy presiel tyzden a nic. mam pocit, ze nemam na to nervy. a dovolat sa doktorom neviem, len na recepciu. a neodpisu ani na mail. samozrejme vysledky su u nich. zato uz riesim Brno. len nase vysledky by som potrebovala. ja nemam pri sebe ani hormonalny profil.
Ale zase u Kociho sa to tiez taha.... a manzel by bol schopny ist este raz na M/T...

babusik85
30. nov 2016

@bianitka996
ved prave, ze ja nemam ani hormonalny profil. a ms dostanem uz len po konzultacii... takze nevie mi spravit ani moj gyndos zatial.

cheeky82
30. nov 2016

@marculik ano, ale ja by som jej aj tak volala. ked som ja spinila, tak som jej volala a hned ma ukludnila🙂 neviem, ja som utrogestan brala len dva krat zo spodu, potom len cez usta a teraz naposledy Duphaston. Skus sa opytat v Brne na to, mozno ti bude lepsie brat to cez usta, len tma zasa hrozi, ze budes mat z neho zavrate.
mna uz niekolko dni picha v konecniku, tak som z toho na nervy, ze ci sa mi neskracuje krcok. v pondelok mam poradnu, tak dufam, ze bude vsetko ok

sussah
30. nov 2016

Baby poradte ku ktoremu lekarovi sa mam v Reprofite objednat? Ktoreho odporucate? dakujem

dena22
30. nov 2016

@cheeky82 len mne povedala dokina, ze Utrogestan uzivany oralne ma len 20 percentnu ucinnost :(

cheeky82
30. nov 2016

@dena22 blbost. hovoria ze ani Duphaston po ivF nestaci. a ja som brala Duphaston a som v 24tt.

dena22
30. nov 2016

@cheeky82 mas silne babatko 🙂

marculik
30. nov 2016

@cheeky82 a kedy mas presny datum porodu v marci sa ti to uz krati ,urcite budes mat o.k vsetko a uz si zacala nieco nakupovat pre babetko ci este nie?🙂

cheeky82
30. nov 2016

@marculik termin mam 25.3. tusim mi ostava 115 dni. no raz mam pocit ze mi to ide rychlo a inokedy zasa ze pomaly. pri kazdej poradni ani nedycham co sa tak bojim. vzdy ked idem na WC tak kukam na papier ci tam nenajdem krv. no co ti poviem. cisty blazon🙂 no mam uz par veci na oblecenie, krem na ritku, dudliky, teraz som akurat objednala retiazku na dudel. medzdi sviatkami pojdeme pozriet kocik a postielku. niektory baby co maju termin ako ja uz maju pomaly celu vybavu, ale ja sa nato este necitim. ten strach tam je a asi bude az do konca. ved to isto uz teraz vidis na sebe

bianitka996
30. nov 2016

@cheeky82 ako by si mi z duše písala ja nemám ešte vôbec nič, tiež mám strach lebo dve známe prišli o dieťa v 6 mesiaci čiže preto som skôr opatrná s nakupovaním.Dnes aj tak kupis všetko naraz behom pár dní.😃

cheeky82
30. nov 2016

@bianitka996 tebe ale uz pomaly zacina 7.mesiac:-) ale ako pises. dnes v obchode dostanes uplne vsetko, staci mat plnu penazenku🙂

santeema
30. nov 2016

@silvia545 aj ja som vkladala vzdy dve🙂, ale iba jedno zostalo a z neho je prvy krpec🙂 a na tu stretavku uz s babatkami sa tesim aj ja, bolo by to take mile a kazay by bola happy, ze zazraky sa fakt deju 🙂...sama som zvedava ako to bude u vsetkych pokracovat...

santeema
30. nov 2016

@diska to som rada, ze je malicky v pohode, tak ide vsetko u neho ako ma, ked si vie povedat, co chce od maminky a tatinka🙂. ...viem, ze si mala aj komplikacie, ked si maleho cakala, ale nemusi to byt pravidlo a pri druhom to moze byt inak...keby to clevok vedel, ako to dopadne ze🙂, ale treba verit, ze to bude ok. ja mam aj pred dalsim babom velky respekt, ak ho uz budem cakat, tak uz sa vidim, pri kazdej poradni budem trpnut, ci je vsetko ok, vsetky vysetrenia budem cely nervozna...ja som sa ukludnila, az tusim ked mali decka okolo 1 roka🙂.

izzie27
30. nov 2016

ahojte kocky😊 trisomy test za nami. Vsetko je v poriadku a cakame dievcatko☺

@gagirl a ostatne kocky citavam vas a drzim vam palce a verim, ze ten nasledujuci rok bude uspesny pre vas.❤❤❤ Posielam vam tehu virusy

gagirl
30. nov 2016

@sussah ahoj..ja dr.Vranu a dr.Pospisilovu..A este dr.Otevrela ale on ma uz toho vela,neviem ci berie nove pacientky..

gagirl
30. nov 2016

@izzie27 jeej super..blahozelam k zdravemu dievcatku a prajem vsetko dobre aj nadalej..A dakujem😘

matusik6
1. dec 2016

@cheeky82
Prečo si brala dufaston po IVF?

sussah
1. dec 2016

@gagirl mne dali dr. Strakovu a vobec som o nej nepocula..

cheeky82
1. dec 2016

@matusik6 pretoze utrogestan som kvoli castej mykoze zo spodu brat nemohla a cez usta som mala zavrate.

matusik6
1. dec 2016

@cheeky82
Aha,lebo mne ten utrogestan tiež nerobil dobre,bolo mi z neho zle na grc
A môže sa duphaston?