icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

silvia545
5. dec 2016

@dena22 tiež pijem alchemilku a predtým som dosť dlho pila aj kvapky od dr Valoviča ,ale ci tie kvapky niečo pomáhali tak to veru neviem 🙂

bebe133
5. dec 2016

@sussah trombofilne mut mi vysetrovali na genetike. Teda tam som mala priniest krv. Ale zevraj to vysetruju na gynde. My sme tiez boli v tom ze u mna problem nie je a je len slabsi spg. No ked tri vklady boli neuspesne, zacali sme patrat aj u mna. Tak dufam ze sa coskoro budeme aj my tehule a podari sa to. Drzim palce 😉

cheeky82
5. dec 2016

@marculik inak moja buď rada ze si napichaná na infúzie. Ked som šla na pohotovosť prvý krat co som krvácala 6tt, tak mi pichli injekciu a poslali domov ze v takto rannom tyzdni so mnou aj tak nemajú co spraviť. Ani v 8 a ani v 11 som infúzie nedostala, len injekcie . Verím ze sa tam o teba dobre postarajú 🙏

marculik
5. dec 2016

@cheeky82 moja aj ty si krvacala? Ja uz len spinm vcera mi dali dve infuzky tak nic som ani nespinila a dnes zatial ziadnu a trochu som rano spinila tak dufam ze to uz bude dobre

chmurkaxy
5. dec 2016

Tak už som po,máme 10 vajíčok,zajtra medzi 13:00-14:00 volám,ako sa oplodnili 🙂

cheeky82
5. dec 2016

@marculik to este minuly rok. Teraz som v pohode. Klop klop. Akurát idem z poradne a všetko je Ok, tak sa strašne teším 😍

sussah
5. dec 2016

@bebe133 nam na genetike nic nenasli, ale to sme robili este na zaciatku pred vkladmi. Tak dufam, ze aj ja coskoro najdem nejaku pricinu na ktoru sa zamerat, ked uz lekari nehladaju...Drzim palce, nech Ti to co naskor vyjde 😉

cheeky82
5. dec 2016

@chmurkaxy no to je riadna úroda. Co si pichalo ze ich je až toľko?

marculik
5. dec 2016

@cheeky82 to si potom minuly rok potratila?

cheeky82
5. dec 2016

@marculik ano . V júni som potratila a o rok v júni otehotnela

astrid55
5. dec 2016

ahojte baby. Chcem sa opytat, mam pozitivnu krv 15 den po KET (hcg 680), priznaky vsak obcas ako na MS, mali ste to aj vy? Este sa chcem opytat, dosiel mi fraxiparine a dalsi budem mat az zajtra, myslite, ze je ok, ak 1dnu injekciu vynecham? Dakujem pekne za odpovede

dena22
5. dec 2016

@astrid55 podla mna HCG ukazkove paradne, ak mozes, skoc do lekarne aspon pre anopyrin...len volnopredajny, aspon ja by som sa tak poistila

astrid55
5. dec 2016

@dena22 si zlata dakujem, berime aspirin, tak snad to jedno vynechanie fraxiku neuskodi. Ci anopyrin je iny? Velmi pekne dakujem za odpoved

dena22
5. dec 2016

@astrid55 udajne ma ine ucinne latky, ale krv riedi a to je podstatne, este aj enzymy maju tuto schopnost...ale ak mas anopyrin, netrap sa...to bude stacit...gratulujem z celeho srdca, jupiiiiiiiiiiiii 🙂

astrid55
5. dec 2016

@dena22 velmi pekne dakujem za radu. Zatial sa ani netesim, aby som nebola velmi sklamana. Este raz dakujem za pomoc

dena22
5. dec 2016

@astrid55 juj, to ja by som skakala k plafonu...ja myslim, ze ohromny uspech 🙂 tak ja sa tesim aj za teba 🙂

bebe133
5. dec 2016

@sussah nam na genetike tiez nic nenasli. Ale tam som vtedy zaniesla krva na tie mutacie. Vsetky boli ok. No ken na imuno zatial ten protrombin zistili a budem musiet pichat clexane. Ale posledne ketko nevyslo ani s clexanom, tak uz fakt neviem. Uz sme mali vysetrene vsetko, cakam uz len na vysledky imunologir z nitry no a potom uz len skusat. Aj tebe drzim palce a vela stasticka 😉

ingrid0105
5. dec 2016

@silvia545 moja strasne na teba myslim aby sa zajtra tvojmu mikulaskemu balicku u teba zapacilo na dalsich 9 mesiacov🙂 ja viem ze teraz sa ti to podari a basta❤

silvia545
5. dec 2016

@ingrid0105 😘😘ďakujem veľmi,moc sa teším na zajtra až mám strach,že sa niečo pokašle 🙁poznám sa z radosti prídi smútok 🙁
Ale teraz hlavne myslím na moje zmrzlinky,môj mikulášský balíček ☺ a verím,že pred vianocami mi príde darček od ježiška v podobe //❤💖💗

diska
5. dec 2016

@silvia545 ahoj,,drzim palceeee,,,to mas super darcek to sa musi podarit....hlavne klideeek..

@ingrid0105 ahoj,mrzi ma ze to takto dopadlo ale kazdy neuspech si blizsie k uspechu,len vydrzat ,je to tazke pretazke ale vermi ze to zvladnes a budes tehulka a naj naj maminka.

ingrid0105
5. dec 2016

@silvia545 toto budu tvoje najkrajsie Vianoce

sticker
ingrid0105
5. dec 2016

@diska dakujem moja...vyplakali sme sa, ale hlavu hore uzijeme si sviatky a ideme dalej. Ja budem este raz mama, chcem a tuzim nou byt a spravim aj nemozne🙂 som zvedava co nam navrhnu a ci nam to pomoze k cielu🤰

chmurkaxy
5. dec 2016

@cheeky82 dali mi krátky protokol, čiže od 2DC do 11dc Gonal 225 a od 9DC ešte aj Orgalutran, dnes odber na 14DC.
Ked to porovnám s GynFivom,tam mi dali 2X dlhý protokol, omnoho viac hormónov a natahovalo sa to, a zrelých vajíčok bolo raz 7 a druhýkrát 5. Tak snáď sa aj oplodnia,zistím zajtra 🙂

kkkkkkk7
5. dec 2016

Ahojte. Som po 3IVF a chcem sa podeliť k moju skúsenosť. 2krat sme boli v NR a BA (neuspesne) a i keď nám ostalo ešte jedno embrio, rozhodli sme sa ísť do Brna Reprofit. V GynFiv vždy boli vkladané 2embriá. Prežívala som toto obdobie veľmi zle, bola som prehormonovaná a utrápená. Momentálne prežívam najkrajšie chvíle života, pretože sa to podarilo na 1.krat a dokonca sa uchytili obe embriá ☺️ Už len aby sme to dotiahli do úplného konca 👨‍👩‍👧‍👦

chmurkaxy
5. dec 2016

@kkkkkkk7 jeeeej,gratulujeme! Určite to už dobre dopadne 😘 ešte nás popluj, nech máme tiež šťastie 😉 a v akom týždni si?

cheeky82
5. dec 2016

@chmurkaxy ved dlhy sa uz pomaly neribi. Bola son v 3 CAR a nijde som ho nemals

chmurkaxy
5. dec 2016

@cheeky82 ja som ho mala 2011 a aj minulý rok 2015. V Gynfive. Asi vyzerám staromodne 🙂)))

gagirl
5. dec 2016

@chmurkaxy drzim palce..🙏

gagirl
5. dec 2016

@kkkkkkk7 blahozelam👏

santeema
5. dec 2016

@silvia545 drzim velmi palce, aby si to ty zacala tento rok🙂)