Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@sussah tie mutacie sa zevraj bezne vysetruju, ja som o niecom takom ani nevedela. Mala som tam zisteny tusim heterozygot ale to je zevraj ok. Zlu zrazanlivost mi nasli az na reprodukcnej imunologii. A pritom som nikdy o nicom takom netusila. Aj doktor povedal ze o tom clovek nemusi ani cely zivot vediet, ze v beznom zivote ho to neovplyvnuje a ani v rodine som nepocula ze by niekto take nieco mal a vidis, sup ho... mam takyto problem. Keby to viem vtedy ako som otehotnela, mozno by to dopadlo dobre. Lenze kvoli tym malym zrazeninkam zevraj plod nemal dostatocnu vyzivu a tym sa prestal vyvijat, ale samozrejmne to mohlo byt aj nieco ine. mutacie si urcite daj vysetrit a aj reprodukcnu v nitre. Opytaj sa gynekologa. Na tie mutacie mi brali krv na gynde a brala som ju na genetiku.
@sussah ano urcite. Ja som isla najskor na obycajnu. Potom do ba do inunovital a kedze som az neskor zistila ze v nitre tu repr imun vysetruju kompletne aj s partnerom, tak nakoniec som isla tam. Tieto vsetky vysetrenia mi zobrali asi 7 mesiacov. Tak aby si usetrila cas, chod rovno do nitry. Inac keby viem tak si dam tuto rep imunologiu vysetrit ako prvu lebo tam sa toho da zistit celkom dost.
@ingrid0105
@diska
@gagirl
@santeema babule moje moooc Vám veĺmi ďakujem 😘😘mám vás veľmi rada 💖
Moje zmrzlinky sú už u maminky v brušku , začínam tehulkovanie 😀🤰
Sliznicu som mala 11,8 ☺🙂
@bebe133 keď som ti písala dnes naposledy,tak som čakala v čakárni u gynekologicky.Vypytala som si listok na reprodukčnú imunologiu a poslala ma do Presova. Ja som z Kosic,takze mi to asi viac vyhovuje.Dnes mi zistili, že mám zvýšenú laktózu ktorá dosť suvisi s neplodnostou.Dala mi lieky,ale ešte idem aj kvôli tomu na endokrinologiu.
❤🙏💃✊✊✊🤰 Krásna sliznica...ukážková 😉bábätka majú najlepšiu perinku
@astrid55 ano jasne, ja som mala na 13 den hcg 1200 a tiez mam pobolievanie ako na ms.Ak to nie su dlhotrvajuce krce bez prestavky, ale len sem tam trosku a potom prejdu, je to ok. Roztahuje sa maternica a natahuju sa upony 😉. A mna bolia aj prsia, ako keby som mala svalovicu + su vacsie 😉. Drzim palce. Kedy mate utzv?
@silvia545 to je to iste ako estrofem? proste estrogeny? a progesteron beries? mne napisala koordinatorka, že ak by som brala estrofem, tak len v tom pripade, ze nedojde k ovulacii, domnievam sa, ze to suvisi s tvorbou zlteho telieska...tebe videli zlte teliesko? ak by som ovulaciu mala, tak budem brat len utrogestan udajne...a pichali ti aj pregnyl? pred alebo po vklade? citala som, ze niektorym kockam ano...len nechapem este preco...
@cheeky82 🙂 priznam sa, ze mam trocha obavy, lebo zatial som bola len na ET a to som mavala povedzme na 8 den 8 mm, ale aky bol narast dalej neviem, a pripisovala som to skor stimulacii, estrofem mi nedavali, lebo boli akoze spokojni, len teraz dokina v centre chce, aby som isla na KET v prirodzenom cykle bez hormonov, teda Utros ano, ale bez estrogenov, pokial vraj pride ovu, zatial este neviem suvislosti, ale ide teraz o to, aby som mala dobru vystelku aj bez hormonov, teda....nuz tak zhladuvam, co by tak pomohlo...

@silvia545 zlaticko velmi vam drzim palce na zajtra..budem na vas mysliet..prajem vam vela stastia..a verim ze teraz to urcite dobre dopadne..ty si to moc zasluzis..❤😘🙏