icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

sussah
12. dec 2016

@astrid55 Jerikos Kosice 🙂

sussah
12. dec 2016

@babusik85 chodila som na kliniku do KE. Hej aj mne je to dost cudne.

sussah
12. dec 2016

@cheeky82 nie nechodila som do Reprofitu, ale chystam sa tam. Lebo u nas v Ke mi takmer ziadne vysetrenia nerobili. Tak teraz si robim vsetky na vlastnu ziadost, nech ma nic neprekvapi pred novym centrom. Hormonalny profil mi stare centrum robilo, ale nic nepovedali. Ano pocula som, ze ten prolaktin sa moze menit. Tak uvidime.

bebe133
12. dec 2016

@sussah tak uvidis casom. Ak je to len ten prolaktin a daju ti lieky, tak by sa to malo zlepsit. Budem drzat palce 🙂

astrid55
12. dec 2016

@sussah ok, dakujem, akupunktura je super, verim, ze ti pomoze

gagirl
12. dec 2016

@silvia545 myslim na teba velmi Silvika❤

silvia545
12. dec 2016

@gagirl ďakujeem Majka 😘😘 dnes som 6 deň po ☺ už mám aj nutkanie testnút,ale musím vydržať,takéto nutkanie som predtým nemávala 😂 mi lepilo test urobit ešte na 11 deň 😀
2,3 a 4 deň ma strašne bolel a pichal ľavý vaječník a ten 4 deň to bolo dosť silné až som sa nemohla narovnať,som chodila zohnutá ma to ťahalo k zemi 🙁

santeema
12. dec 2016

@silvia545 uz by na tom teste aj mozno bolo daco vidno🙂...boze ta obdivujem, ja som to nikdy nevydrzala a testla som uz 7 den🙂...drziiim palce veeelmi prevelmi....to by bolo super, keby to zacnes ty a ostatne sa pridame🙂

gagirl
12. dec 2016

@silvia545 jej super priznaky..som si takmer ista ze embryjko minimalne jedno je uhniezdene u maminky..velmi v to verim a fakt to tak citim😘😍

matusik6
12. dec 2016

@silvia545
Držim moc palce a verím že jedno.tam je
Mohla by si už aj 8 deň testnut
Mal by byť duch
Ze dr.max má dobré teh.testy:pray:

chmurkaxy
13. dec 2016

Ahojte dievčatá, mala niektorá z vás po emvryotransferi slabé krvácanie? Nie hnedé špinenie ani nejaké masívne krvácanie,ale 80% času mam na toalete niečo na papieri. Ružové až červené. Odo dňa transferu až dodnes (3dpt). Že či už je to celkom stratené alebo to niekto zvládol aj tak.
Inak, picham Clexane,nemôže to byť z toho? Že keď si zavádzam aplikatorom Utrogestan, môžem sa poskriabat a takto reagujem?

silvia545
13. dec 2016

@gagirl
@santeema baby ďakujem veĺmi 😘😘
Nech vás Pán Božko vypočuje 🙏🙏🤰

silvia545
13. dec 2016

@matusik6 😘 keď nepríde ms tak skúsim na 10 deň,dnes alebo zajtra by nemala prísť 😀 kúpila som si tie testy,ešte v lekarni som si pýtala,ale také kde sú // 😀 sa zasmiala a popriala mi pozitívny testík ☺

silvia545
13. dec 2016

@chmurkaxy ahoj ☺ ja som po transfery ale po vyše 24 hodín našla na toaleťáku kúsočky hnedého od vtedy nič ☺

ingrid0105
13. dec 2016

@silvia545 aj ja na teba myskim a uz sa tesim na pozitivny testik. Ty prelomis tu vlnu negativnych testov a budeme ta nasledovat. Velmi prevelmi ti to prajem moja🤰 neni dna keby som na teba nemyslela. Uvidis budete mat carovne Vianoce❤

diska
13. dec 2016

@silvia545 joj uz testni dievca..drzime palce.😉

chmurkaxy
13. dec 2016

@silvia545 a koľko si po, Silvi? Ja len tretí deň (et v sobotu), no svrbia ma dlane celkom. Som si objednala aj ten domáci krvný test,keďže mám oficiálne robiť test 24.12., tak vtedy asi dám ten 🙂

dena22
13. dec 2016

@chmurkaxy ten krvný test je taký stopercentný, ako ked ides na krv k dokimu?

bianitka996
13. dec 2016

@silvia545 moc držím palce ale mám tusaka že ti to vyšlo😃

saldiv
13. dec 2016

@silvia545 ty tu mas viac
fanyniek ako Justin bieber hahaha

chmurkaxy
13. dec 2016

@dena22 neukáže ti hodnotu ako u lekára,ale ak sa na teste objaví čiarka úplne akejkoľvek intenzity, znamená to tehotenstvo. Výhoda oproti testu z moču je celodenné použitie a to,zw niektoré baby metabolizuju zvyškové hcg,tak im ukáže neskôr alebo vôbec. To sú tie,ktoré majú skoro neviditeľného ducha a v krvi aj 500ui hcg.
Len tým,že ma to vyjde menej ako odber v labaku, tak ho použijem,nech mam istotu.

dena22
13. dec 2016

@chmurkaxy aha, oki, dakujem za info

gagirl
13. dec 2016

@ingrid0105 ahoj Ingridka..Ako sa citis?trocha lepsie je?verim ze sa coskoro pustis znova do doto spolu so mnou..😘❤

ingrid0105
13. dec 2016

@gagirl boli to ale tesim sa na dalsiu stimulku a verim ze tentokrat to bude uspesne, musime verit to je nas hnaci motor❤

gagirl
13. dec 2016

@ingrid0105 viem ako sa citis..ale verime..musime..ine nam nezostava..Ja verim ze buduci rok bude pre nas konecne ten stastny..👍
Co ti odporucil doktor dalej?si u Otevrela ze?

santeema
13. dec 2016

@silvia545 ja to prezivam pri vas kocky moje, ako keby som ja bola na vklade, tusim 🙂...zvedava som, zvedava na teba🙂...a tvoja dcerka este nema babo? tusim si pisala, ze okolo polky decembra to caka...

silvia545
13. dec 2016

Baby ja Vás mám tak veľmi rada 😘😘😘 keby ste boli odo mňa len pár km tak si vás prídem osobne vystískať 😘 ďakujem veĺmi za podporu a držanie prštekov,dúfam,že Vás poteším ☺💖💗

silvia545
13. dec 2016

@santeema ešte nie je celá,ale už by chcela to maþ za sebou,ale nejako sa nechce otvárať a maličká je už celkom dole už by chcela ísť von,len sa to zaseklo 😀 má vyše 3 500g a termín má deň pred Vianocami,uvidíme čo povedia v piatok na poradni ☺
Ja zase to prežívam s ňou až mám o ňu strach aby všetko fobre dopadlo ☺

silvia545
13. dec 2016

@saldiv 😘😘 takto z chuti som sa už dávno nezasmiala 😂😂 ďakujeem ☺🙂

silvia545
13. dec 2016

@chmurkaxy som 7 deň po ket,ti poviem že baby mi tu dali chrobáka do hlavy a už som chcela testnúť 😀 ale odolala som ☺