Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@santeema ďakujeem 😘odovzdám dcérke ☺
Vieš čo moja najhoršie je to,že dr jej na poradni povedal,že je otvorena na 1 -1,5 cm,minulý piatok bola znovu na poradni ale zastupovala doktorka lebo jej mal dovolenku a tá jej zase povedala,že je na špičku otvorená,ale malinká je už celkom ale celkom dole a chcela by ísť už von,no a teraz si vyber jeden dr povie tak a druhý inak 🙉🙉 uvidíme čo bude v piatok už by tam mal byť jej dr ☺
Ja som od Nitry ☺🙂
@dancura ďakujem veľmi 😘
Normálne mi je až do plaču,takú radosť mam že toĺko kočiek mi drží palce ,mám strach aby som vás nesklamala 🙁 začalo ma bolieť podbrusko ako na ms a ĺavý vajecník zase bolí a pichá 🙁 dúfam,ze do rána bude ok ☺
Vidím že si tehulka,prajem veĺa šťastia a krásne tehulkovanie 😘
@silvia545 bude to dobre. Testuj ked sa na ti budes citit. Uz sa tesim na ten pozitivny test❤
@silvia545 no nech to s nou dopadne dobre a aj dopadne neboj, ta chapem, ze mas strach...ved si jej mamina🙂... a ak si od nitry, tak to na tu babo-stretavku nebudes mat ku mne daleko🙂. som dnes nad tym rozmyslala, ze ja, ty, gagirl, inga a disca aj s malymi novymi krpcami, by ste sa ku nam vosli a kazda by ste mali aj izbu na noc🙂), my sa zmestime do spalne vsetci je dost velka...takze kocky pracujte na tom🙂)...miesto uz mame🙂..objednam dajaky dobry catering, alebo sexy kuchara, lebo ja velmi nevarim a je to🙂
Ahojte dievčatá, ak si ma pamätáte, bola som na úspešnom ivf máj-jún 2014 a keďže náš poklad bude mať dva roky o chvíľku, chceli by sme skúsiť ešte jeden pokus, či sa nezadarí súrodenec. Čo je nové v Reprofite? Ja som bola vtedy u Koudelku. Ako to teraz funguje?
@gagirl moja mala som ist 22.12 ale nestiham z prace. Objednala som si ibofolic mne pomohol a uvidim co povie. Ja chcem skusat nativ aj zdravotne aj financne lepsie. Neviem kde moze byt problem kedze uz mam dve deti sice uz daaaaavno. No budem skusat chceme babetko🙂
Ahojte baby,tak já som dnes testla a nič,zázrak sa nekoná 😢😢ani náznak druhej čiarky 😢a tak som verila,že tentokrát sa to podarí 🙁
Ďakujem este raz za podporu,hádam raz sa dočkáme všetky toho maličkého zázraku 😘😘
@silvia545 toto nie☹ vsak to ani mozne nie je. Moja je mi to tak strasne luto...ale hlavu hore ideme dalej
@silvia545 mne napriklad kazali v centre urobit cikaci test az na 16 DPT, ale to preto, ze chodim do Prahy, a kvoli krvi by som sa tam netrepala...v kazdom pripade, embryo po vklade este 2-3 dni plava v dutine maternice, az potom sa zacne uhniezdovat a ma na to 10 dni...myslim, ze este nehadz flintu do zita, kym nezacnes skutocne krvit...a ani vtedy to vraj nie je iste, ci je to skutocne negativne..
@ingrid0105 moja veď ja už nemám silu ani plakať 🙁 strašne som verila 🙁nový rok nám musí priniesť už šťastie 😘 dala som ten test do negatívu a niečo sa mi tam marí,alebo možno len ja to chcem vidieť ach jaj 🙁
@silvia545 ahoj, mne test ukazal druhu ciarku az na 10. den po KET, aj vtedy bola este dost slaba. Test som mala z Dr. Max. Este to nevzdavaj!!!
@silvia545 priskoro je urcite, aj ked niekomu ukazuje v tomto case, ale nam cakatelkam podla mna ukaze az v riadnom case...tak neplackaj, naopak, ak ti to pomoze, pomysli, ze este tam mas zmrazene zazraky, a pokym netreba, uz netestuj, ja som musela, lebo som zacala krvit, ale kym ty toto nemas, tak sa zbytocne nestresuj testovanim...vidis, iba to robi paniku....daj tomu sancu zlatko...
@gabika2015 nie ešte stále dúfam ☺tiež mám dr max ☺
@silvia545 práve moja, este nie je skutocne dovod na slzicky...dokonca som na MK citala prispevky od dievcat, ktorym hcg potvrdila vzdy len krv, testy cikacie vobec, a to uz boli v niekolkom tyzdni....ono je to indivindi...uz som tu raz pisala, jedna kocka mala na 12 DPT test negativny a na 14 krv tusim 700 hcg...

@silvia545 zajtra nas tu vsetky potes tymi krasnymi //..Mas tu velku podporu..velmi ti to prajeme Silvi😘💃🤰