icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

astrid55
15. dec 2016

@buba08 dakujem za podporu, vydrzim🙂

buba08
15. dec 2016

@fatma1 no len keby sme vedeli aku výpovednú hodnotu to ma, jedna vec je, ze Cernakova ma z toho pravdepodobne províziu a druha vec je, na kolko % to je objektívne, navyše je to novinka, neviem, ale myslím si, ze keby to bolo super terno, asi by to v CAR -roch viac propagovali, ak sa preto rozhodnes, daj mi prosim vedieť podrobnosti, mozno zmením názor

bebe133
15. dec 2016

@chmurkaxy a nebude to nejaky hematom ci ako sa tomu hovori? Nezufaj, stale to este moze byt tehu

saraaah87
15. dec 2016

ahojte dievčata,mame ešte jedno zamrazené embryo ako to vlastne je ked by som chcela ist na transfer kolko sa plati a ake lieky sa beru dakujem...

mimika1973
15. dec 2016

@astrid55 pockat o tyzden, na presnejsie vyjadrenie, este je dost skoro na plodik, je to mini pidi, drzim palce!!!!! A hlavne, nevysadzuj este lieky! 😉

mimika1973
15. dec 2016

@silvia545 nemozes sem nahodit fotku testiku? ale ak tam vidis dusika, tak by to malo byt ok, o par dni by mal zosilniet, skus zajtra ci pozajtra alebo na 12.den testnut, a s inym testikom, mamatest? kazetkovy napriklad. Ja som testovala vzdy s 10tkovym predcasnym... Silvika drzim moc palce, tfuj tfuj tu mas tehu virusiky kolko len chces! 😀

stella25
15. dec 2016

@saraaah87 musíš kontaktovať svojho lekára alebo koordinátorku, oni ti všetko napíšu. V skratke : Čakáš na MS, beries estrofem, ideš na kontrolu sliznice a podľa toho vklad. Myslím, že cena je cca 300€ + cena liekov

chmurkaxy
15. dec 2016

@cheeky82 zevraj Ascorutin sa bije s Clexanom, tiež som sa naň hneď pýtala :( ale teraz mal malý besiedku a tuším sa to zatiaľ zhoršilo. No nevadí, ešte máme troch mrazacikov :/

cheeky82
15. dec 2016

@chmurkaxy nebije. Teda mne to Dzurillova dovolila , povedala ze možem to kombinovať

saraaah87
15. dec 2016

@stella25 dakujeem

izzie27
15. dec 2016

@saraaah87 ahoj, ja som mailom kontaktovala dr.,ze by som rada sla na vklad. Dr.mi odpisala,aky je postup. Na 12.DC som sla k svojmu dr. na sono-zmeral sliznicu,pozrel folik. Vysledok som nahlasila a oni mi povedali ,kedy si mam pichnut pregnyl a zacat vkladat utrogestan. Lieky mi predpisal moj dr. Prajem vela stastia☺

dena22
16. dec 2016

@cheeky82 prosim ta, v com sa líši Clexan od Fraxiparinu?

cheeky82
16. dec 2016

@dena22 pokial viem môžu sa zamienať, takze asi tam nebude nejaký veľký rozdiel

dena22
16. dec 2016

@cheeky82 oki, lebo, ked som nevedela zohnat fraxiparin, predpisal mi hematolog clexan...

matusik6
16. dec 2016

@dena22
Clexan má menej nežiaducich účinkov 🙂

dena22
16. dec 2016

@matusik6 vazne? cize skor by si odporucila uzivat Clexan?

fatma1
16. dec 2016

@buba08 Ok, dam ti isto vediet

gagirl
16. dec 2016

@silvia545 ako Silvi?robila si test?myslim na teba

chmurkaxy
16. dec 2016

Ja som dnes bola majsterka sveta,že urobím test (Pepino) a on biely 😁 ale nevadí, veď som 6 dní po vklade, to snáď ešte dáme.

silvia545
16. dec 2016

@mimika1973
@gagirl a ostatne babule nič test biely 🙁 verila som dúfala som a nádej pominula 🙁

Majka hrozne som sklamana,že pravdu nepovedali aj keď sme sa na spg pýtali ci je ok;odpoveď áno,sam človek musí ba vsetko prísť kde je a kde asi bude chyba 🙁 čo teraz spravíme uz asi nič a neviem moja keby aspoň jedno embryjko bolo to spravne a oplodnené dobrou spermoškou 🙏🙏😘😘

chmurkaxy
16. dec 2016

@silvia545 Silvi,a kolky deň si? Lebo fakt,kamoška mala na 10ty deň z krvi nulu a na 14deň z krvi pozitív. Len sa jej to pomaly rozbiehalo.

gagirl
16. dec 2016

@silvia545 Silvika je mi to velmi luto..☹😢 ,naozaj som verila ze vam to vyslo..Keby sme vedeli kde je problem..ci v embryjku alebo v tele ze sa kvoli niecomu neuhniezdi..Imuno a stitnu mas ok?Kolko mate este embryjok?Drz sa moja..ja verim ze urcite je medzi nimi aspon jedno zdrave embryjko..Vela sil ti.prajem..aj ked viem ze je to velmi tazke..

matusik6
16. dec 2016

@silvia545
Je mi to ľúto ☹
Verila som,že ti ti vyjde
Spermiogram môže byť o.k.
A fragmentácia spermií zla

santeema
17. dec 2016

@silvia545 mi je to luto☹(...tak som nejak dufala, ze to zacnes tento rok, ale nevadi, zacnesv buducom🙂...das to a hotovo, skor, alebo neskor....pekne sviatky zelam a vela stastia dcerke...

chmurkaxy
18. dec 2016

@silvia545 ach mojko, strašne ma to mrzí. Tiez si myslím,že my nič. Ale je to taký paradox, pred Filipkom 1. Ivf (1x et s dvomi, 1x KET s jedným, nic), potom nás prirodzený zázrak. Po ňom 2. Ivf (1x et s dvomi, 1x KET s dvomi, nic). Teraz ďalšie 3. Ivf... A fakt tomu nerozumiem. Lebo keď moje telo dokáže mať dieťa prirodzene, tak Ivf by predsa mala by skoro tutovka.
Asi to máš podobne :( no nič, snáď bude rok 2017 nas 🙂

dena22
18. dec 2016

@silvia545 dufam, ze si beries dalej utros, ja uverim az po krvnom teste

dena22
18. dec 2016

@chmurkaxy ked si otehu prirodzene, tak si mozno ani nesledovala, v ktorej etape cyklu to bolo, a bola to pre teba ta prava chvila na otehu, kdezto pri IVF nutime nase telo, aby fungovalo, ako chceme, a preto to nemusi vyjst... aj receptivita endometria ma svoje okienka...ale ani to nemusi byt dovod...proste, vsetko musi do seba zapadnut, ako pri spontannom tehu, a to je najtazsie...priroda tomu najlepsie rozumie, a nam neostava nic ine, len sa snazit, aby sme tu spravnu chvilu vymakli...nemusi to byt ani v embryjkach...s najväcsou pravdepodobnostou si to aj same blokujeme, lebo na tom tak strasne lipneme, a to nepochopi nik okrem nas ...

chmurkaxy
18. dec 2016

@dena22 pro malom som merala bazalku,ako už sedem rokov. Jediná zmena bola,že som žila v Seattli a každý deň som mala aspoň jednu porciu čerstvého lososa,keďže ich tam lovia pre celý svet, takže nadbytok Dvitaminu. Ten ale teraz beriem tiež.
Len medzitým sa nám zmenila situácia a manžel má spermiogram teratozoospermiu, vraj 0% normálnych spermií. Aj tých šesť na ivfko museli hľadať. Takže už teraz sa na spontánne tehu moc spoliehať nechcem.
Deni,a ty už nejaký zázrak máš doma?🙂

fatma1
18. dec 2016

@dena22 Krasne si to napisala a s tou receptivitou endometria uplne suhlasim!ked sa to nestihne,moze byt embryjko ukazkovej kvality a bum nic..presne,nutime telo funguvat inak..ja mavam 25 dnovy cyklus a nutia ma mat pri ivf 28..a moje telo hovori ine,hovori za 25 dnovy..ale lekari to nepocuvaju..a telo zblbnute...ahh:(

dena22
18. dec 2016

@chmurkaxy bohuzial nie, a o to je to tazsie, prave kvoli tomu "lipnutiu". No, vysvetli rodine a znamym, ze sa to neda, ked ta nic ine nezaujima, len byt mama...kazdy mi vycita, ze na to moc myslim 🙂 ....vzdy im na to poviem, ze to je akoby horemu radili, nech prestane tuzit zit....no, nedokazem to este pustit...