icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

izzie27
14. dec 2016

@silvia545 este to nevzdavaj. Ja som mala tentokrat test z dr.Max a tam mi velmi slabo ukazovalo a vibec nesilneli. Tiez som si myslela,ze to nevyslo. Pitom som si kupila mamatest,lebo ten mi vzdy dobre ukazak a tam boli riadne //. Tak este vydrz

astrid55
14. dec 2016

ahojte baby, chcem sa opytat, zajtra idem po KET na UTZ, som v podstate 4 tyzdne od vkladu, ale nevidim to ruzovo, kedze trochu spinim a nemam ziadne priznaky. Ak nie som tehotna/respektive embryjko sa nevyvija, je potrebne ist na kyret? Alebo vynechat utrogestan a pockat? Dakujem za radu.

marculik
14. dec 2016

@astrid55 to ze spinis neznamena ze to nevyslo ja som v 9 tyzdni a stale spinim ,drzim palce na zajtra

astrid55
14. dec 2016

@marculik dakujem marculik, ale nemam ziadne priznaky, ziadny"citak", ze som tehu. Ty mas ake pocity? viem, ze je to u kazdeho ine.

cheeky82
14. dec 2016

@astrid55 a krv ti brali alebo si ty testla? Ak nie si tehu tak kyret sa nerobí

marculik
14. dec 2016

@astrid55 moja zo zaciatku som necitila ani ja,ziadne priznaky az potom prsia zacali a teraz vobec nic necitim iba sem tam trochu prsia a ten vytok kazdy den

cheeky82
14. dec 2016

@astrid55 kašli na pocity. Ja som si bola ista ze to nevyšlo a vyslo

astrid55
14. dec 2016

@cheeky82 brali mi krv 2x a kazali prist po tyzdni na UTZ, odvtedy som netestovala. Do nedele som mala priznaky akoby na MS, ale tie uz nemam. Len chcem vediet naco sa pripravit, predpokladam, ze na ten kyret sa musi ist do narkozy a musia byt aj predoperacne.

cheeky82
14. dec 2016

@astrid55 takze krv mas pozitívnu. Ak Hcg rastie tak nie je dôvod na obavy. Ano , na kyret potrebuješ predoperacne. Aj mne asi v 6tt na chvilu zmizli príznaky a potom s veľkou pompou a oveľa silnejšie sa vrátili

astrid55
14. dec 2016

@cheeky82 dakujem. Prijemne tehu🙂

cheeky82
14. dec 2016

@astrid55 zajtra cakam len dobre spravy

gagirl
14. dec 2016

@silvia545 neverim Silvi..toto nie je mozne..☹ Mozno je este skoro na test,aj ked viem ze sa bojis ze to nevyslo..Ale ver..nadej stale je..Velmi ns teba myslim a stale drzim palce🙏❤

santeema
14. dec 2016

@silvia545 ja sa tesim j z toho...ze nie sa tam ukazuje trosku🙂...ved sa uvidi neskor...dufam, ze vsetko len dobre..

matusik6
14. dec 2016

@silvia545
Niekomu ukáže test 10,14 deň alebo až krv.
Takže ešte nezúfaj, môže sa neskôr ukázať.
Ja pevne verím,že sa ukáže, musí!!!!

astrid55
15. dec 2016

ahojte baby, som po UTZ (4 tyzden tehu po KET). Nie je vidno zltkovy vak, ani plod. Dr mi kazal tyzden este pockat, ak nic neuvidi, mam ist na kyret. Nemam z toho dobry pocit, myslite, ze je mozne vysadit lieky uz teraz? Mate s tym niektora skusenosti? Dakujem za kazdu radu.

ssegra
15. dec 2016

@astrid55 urcite nevysadzuj lieky pockaj ten tyzden a uvidis mozno sa tam objavi...podla mna je skoro..drzim palce aby bolo 🙂

cheeky82
15. dec 2016

@astrid55 nevysadzuj. Niekomu sa uksze neskor

dena22
15. dec 2016

@astrid55 a Hcg z krvi ma stupajucu tendenciu? to ti preco neskontrolovali?

astrid55
15. dec 2016

@dena22 Dr povedal, ze na HCG zo neukaze, ze HCG ostava vysoke, aj ked nieco nie je ok. Tiez som bola prekvapena

astrid55
15. dec 2016

DAKUJEM za ❤, potesilo!

fatma1
15. dec 2016

@buba08 Ahojky.Vies co,ak by to malo mat ozaj vypovednu hodnotu,tak to zaplatim.Ja mavam problem so sliznicou,ze ju mavam vyssiu.

buba08
15. dec 2016

@astrid55 mne sa presne stalo,ze hcg vysoké cez 22 000 a srdiečko uz nebilo,takze dr moze mat pravdu a zas inokedy mi hcg nestupalo ako malo a tiez to nedopadlo dobre,ostáva ti len čakať a veriť,držím palce

dena22
15. dec 2016

@astrid55 no ale podla mna je rozdiel, ci sa len drzi na rovnakej urovni, alebo exponencionalne stupa, ci? som z toho kukuk...

cheeky82
15. dec 2016

@dena22
@buba08
@astrid55 žiadnu paniku. Môže to byt hocičo, mimomaternicove, trosku pomalší vývin a nemusí to byt absolútne nic, len pekne bábätko v čo dúfajme

astrid55
15. dec 2016

@dena22 tiez neviem:(

astrid55
15. dec 2016

@cheeky82 veru, len cakat. Ale pisala som uz aj do Brna, vyzera to na zamlknute, ale vraj mam pre istotu pockat.

buba08
15. dec 2016

@astrid55 určite počkať,moze to byt este dobre,uz X takýchto zázrakov sa tu udialo,doktori,ze kyret, nakoniec sa počkalo pár dni a aj blikajúce srdiečko bolo, este to moze dobre dopadnút

chmurkaxy
15. dec 2016

Baby,tak som kvôli tomu krvácaniu volala do Reprofitu a doktorka Strakova na to,že vlastne nevedia,čo so mnou. Krvacam odo dňa vkladu, nie nejak masívne, ale vždy na WC mam červenú krv, občas mini zrazenina. Režim mam plus mínus kludovy (ako pri 3,5 ročnom dieťati 🙂)), paradoxne je to celé horšie po oddychu,napr noci. No a výsledok je,že to asi robí ten Clexane,to len tipuje,asi mi praskla nejaká cievka a nevie sa dať dokopy,tak tečie aj po leziacky. Takže vlastne nič mi nepovedali, utrogestan beriem 4-2-4 aj naďalej,som dnes 5DC a že prípadnému tehotenstvu to krvácanie vôbec nebráni.

silvia545
15. dec 2016

Baby moje uvidíme zajtra čo bude na teste☺ ak nič tak aj tak som už ako tak zmierena s výsledkom ,načerpám síl a po novom roku hor sa do boja ☺ veď ja už nemám síl vôbec ani plakať,všetko som už asi vyčerpala všetky tie slzy 🙁
Po novom roku budeme bojovať spolu zlatíčka moje 😘😘

cheeky82
15. dec 2016

@chmurkaxy po noci to mas horšie, lebo sa ti tam nahromadí ako ležíš a rano vytečie ked vstanes. Podľa mna ti trafili pri vklade cievku. Kúp si ascorutin