Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Baby, nemáte niektorá prehľad o úspešnosti ET a KET v zimných mesiacoch?
@gagirl moja ja stale som tak ze sa stale bojim ist aj na wc stale kontrolujem len papier .na stedry vecer som zase trochu krvacala na druhy den som sla do nemocnice a dali mi injekciu a sla som domov no uz ma to spinenie nebavi stale sa len strachovat a co uz ti prisla ms?skus to vinko
baby tak ja nist, ide mrcha...😢 este k tomu som tak 5 dni od vkladu ochorela, ze som mala take vysoke horucky, ze som musela zacat s antibiotikami. nemame ani mrazacika. ach jo
☹je mi to luto..drzim palce nech buduci rok prinesie vytuzene stastie..❤
ahojte babulky, tak cakame znovu chlapciatko ❤ Vcera sono a poradna, zatial vsetko ok, drzime sa a mame uz 500gr! 👍
Prajem Vam velmi to iste stastie v 2017!!! Nech sa pekne zacne tehu vlna, uz od zaciatku roka, ak je to mozne.... 😉
@mimika1973 blahozelam🙂)...nech vsetko dobre dopadne, som ti to zelala, aby sa vam to este podarilo a krpec mal surodenca...uzivaj si to🙂
@mimika1973 gratulujem k fesakovi, maly aspon bude mat partaka..hlavne zdraví aby ste boli
@mimika1973 blahozelam k syncekovi a prajem vam obom vela zdravia❤
Kocky neviete prosim ci v RF robia 6.1.?

Dievcata nerobia teraz v Rf ze?Az od noveho roka asi zacnu..