icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

gagirl
27. dec 2016

Dievcata nerobia teraz v Rf ze?Az od noveho roka asi zacnu..

xlolax80
27. dec 2016

@gagirl az po novom roku. Pozri na ich webstranke

aaangelll
27. dec 2016

@stella25 no veď to .. A mne povedali, že od februára sa budú ceny zrejme ešte zvyšovať.

stella25
27. dec 2016

@aaangelll zvyšovať na SR alebo v CR? Každý rok zdrazuju všade, takže aj tu to môžeme očakávať :-[
Určite sa objednaj na konzultáciu, tam ti aspoň približnu cenu povedia. Konzultácia je zadarmo, teraz sa však dlho čaká na termín, takže čím skôr, tým lepšie.

stella25
27. dec 2016

Baby, nemáte niektorá prehľad o úspešnosti ET a KET v zimných mesiacoch?

gagirl
27. dec 2016

@marculik dakujem moja..no ked nepride do par dni zavolam mojej dr.Nie som uz ani tak v strese..len teraz ze uz tolko meska..Zasa sa mi rizhadze cely cyklus..Vy sa ako mate s krpcekom?😘

cheeky82
27. dec 2016

@marculik viac sa uz oddychovať nedá 😔

aaangelll
27. dec 2016

@stella25 na SR.. Ďakujem, za radu..🙂 objednam sa, čo najskôr.
A ešte, treba priniesť na prvú konzultaciu výsledky horm.profilu, kultivacie...alebo si to tam oni urobia sami?

stella25
27. dec 2016

@aaangelll ideálne doniesť čo máš, ušetríte tým čas aj peniaze. Hormonalny ti u nás preplaca poisťovňa, tam by si za to platila. Alebo choď k svojmu gynekologovi, aby ti ho spravil. Ale v centre by ti mali všetko dať.

renimac
27. dec 2016

Dievčatá, veľmi moc Vám držím všetkým palce ✊🍀. Pre inšpiráciu posielam foto, vykukli sme na Vianoce 😊. Nas výsledok z jediného nativu v RF.

ria294
27. dec 2016

@renimac moja gulka❤ Veĺmi sa teším , tak budeš pekne rásť a bude s teba krásna a obetavá mamina 😘 Prajem aj tebe a bábätku všetko len to najkrajšie a veľa zdravíčka ❤❤❤ dávajte na seba pozor 😘

gagirl
27. dec 2016

@renimac krasna si maminka a aka stihla a krpcek uz vykuka..Prajem vam vela zdravia obom❤

renimac
27. dec 2016

@ria294 @gagirl Ďakujem dievčatá, myslím na Vás veľmi často, aj keď už malo prispievam. Doteraz som len zvracala a ešte stále to trvá, ale aspoň nie po každom jedle. Ale všetko si asi berie bábätko ❤. Veľmi Vám držím palce a teším sa na Vaše rastúce bruška 😘.

santeema
27. dec 2016

@renimac tak sa tesim, ze dalsia kocka z partie cakajucich a skusajucich to "dala"🙂...inak babatiek v 6 a 7 mesiaci v kazdom roku roku je dost🙂, asi je to dobre obdobie 🙂....tak nech uz ide vsetko ako ma🙂

renimac
27. dec 2016

@santeema Áno, ževraj jar a jeseň sú na počatie veľmi úspešne 😉. Ja verím, že to tu už bude ubúdat a všetky sa budeme tešiť z tých malých batozkov šťastia 🙂.

santeema
28. dec 2016

@renimac aj ja som mala vtedy dobre obdobie🙂...jeden chalan je v juni a druhy v juli🙂

renimac
28. dec 2016

@santeema vidíš, ja tiež v júni 😉. To bude krásne leto.

marculik
28. dec 2016

@gagirl moja ja stale som tak ze sa stale bojim ist aj na wc stale kontrolujem len papier .na stedry vecer som zase trochu krvacala na druhy den som sla do nemocnice a dali mi injekciu a sla som domov no uz ma to spinenie nebavi stale sa len strachovat a co uz ti prisla ms?skus to vinko

hariet
28. dec 2016

baby tak ja nist, ide mrcha...😢 este k tomu som tak 5 dni od vkladu ochorela, ze som mala take vysoke horucky, ze som musela zacat s antibiotikami. nemame ani mrazacika. ach jo

gagirl
28. dec 2016

@marculik urcite je vsetko v poriadku..hlavne ze babo rastie a je o.k..Nech ti spinenie uz upne ustupi..drzte sa😘❤

gagirl
28. dec 2016

☹je mi to luto..drzim palce nech buduci rok prinesie vytuzene stastie..❤

hariet
29. dec 2016

@gagirl dakujem. ❤ Zvazujeme darcovske spermie, ale je to tazsie ako som si myslela, samozrejme hlavne pre manzela. Musime sa trosku z tohto spamatat a rozhodnut sa, ze co dalej.

cheeky82
29. dec 2016

@gagirl
@marculik taktze do dnešnej poradne som šla s veľkými obavami, ale naštastie je všetko poriadku. 🙂

gagirl
29. dec 2016

@cheeky82 super moja..neboj vsetko budev poriadku aj nadalej❤

mimika1973
29. dec 2016

ahojte babulky, tak cakame znovu chlapciatko ❤ Vcera sono a poradna, zatial vsetko ok, drzime sa a mame uz 500gr! 👍
Prajem Vam velmi to iste stastie v 2017!!! Nech sa pekne zacne tehu vlna, uz od zaciatku roka, ak je to mozne.... 😉

santeema
29. dec 2016

@mimika1973 blahozelam🙂)...nech vsetko dobre dopadne, som ti to zelala, aby sa vam to este podarilo a krpec mal surodenca...uzivaj si to🙂

tinkatinulka
30. dec 2016

@mimika1973 gratulujem k fesakovi, maly aspon bude mat partaka..hlavne zdraví aby ste boli

gagirl
30. dec 2016

@mimika1973 blahozelam k syncekovi a prajem vam obom vela zdravia❤

freeze24
31. dec 2016

Kocky neviete prosim ci v RF robia 6.1.?

xlolax80
31. dec 2016

@freeze24 ano, robia