icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

lienka_1
4. jan 2017

@mircalla Ano.

lienka_1
4. jan 2017

@mircalla Ako sa mate, dievcata?

mircalla
4. jan 2017

@lienka_1 tiez som sa chcela opytat? vyborne, terazka je strasne ziva, beha uz od 11 mesiacov, rozprava take kratke vety uz. no maly dabel...vy ako?

lienka_1
4. jan 2017

@mircalla Mala pochoduje okolo nabytku a gauca. Hatlanina jej ide vynikajuco, zrozumitelne su iba jednoche slova. Miluje hudbu, momentalne jej chuti ihlicie 😂 a je to taky nas cukricek. Velmi si ju uzivame.

cheeky82
4. jan 2017

@bianitka996 vraj oni uz kontaktovali tych ktorých sa to týka

maminka142
4. jan 2017

@majba Si zlatá, ďakujem 🙂

chmurkaxy
5. jan 2017

@cheeky82 neboj mojko, stalo sa im to vraj teraz okolo polovice decembra. My sme boli 10.12. a boli tam len zahraničné páry, aj na recepcii mi hovorili,že si cudzincov plánujú na víkend,ak to ide,takže ty máš určite svoj malilinky poklad v brušku 🙂 a sme sa bavili s mužom,že keby aj napr teraz k nám niekto príde,že nám Filipka vymenili po pôrode alebo co,už ho nedáme. Či s genmi alebo bez, je len náš.

miscok
5. jan 2017

Ahojte dievcata,idem si k vam po radu. V roku 2013 sme v Brne absolvovali IVF, ktore bolo nastastie uspesne a narodil sa nam krasny chlapcek. Ostali nam dve zamrazene embryjka. Napisete mi prosim ako je to teraz pri KET? Ako sa postupuje a kolko to cca vyjde financne? A ako je to so schvalovanim a preplacanim?

tinkatinulka
5. jan 2017

@miscok preplatiti ti poistovna nepreplati nic ohladne KET..bežne sa chodi na sono podla tvojej ovulacie ak mas cca 14 den tak sono sa planuje na 12 dc..ak pojde o nativ tak ti pichnu pregnyl a zacnes vkladat utros a ides na vklad cca 19 dc..ak nemas ovulku pojdes s horm prípravou estrimax alebo estrofem a to zvacsa už od 1-2 dc zacnes brat potom sono sliznice samozrejme..ale vsetko je to od toho či mas svoju prirodzenu ovulku a aky cyklus mas.Staci zavolat na recepciu že chces na vklad, a nahlasis 1dc..potom bud k nim na sono alebo volas na recepciu info zo sona a dr urci kedy vklad.

tinkatinulka
5. jan 2017

@miscok
a cena Ketu bola 5000 kc ale stale sa mani cennik tak neviem ako teraz..a samozrejme pridavas lieky ako si mala predtým ak nejake..anopyrin, fraxik , kortikoidy..podla diagnoz

nelly3
5. jan 2017

@miscok
a plati sa za KET 7000czk.

xlolax80
5. jan 2017

@miscok 7000 stoji KET teraz plus lieky (pregnyl, utros, crinone...). Zvysok ako napisala @tinkatinulka

tinkatinulka
5. jan 2017

@nelly3 uff isli riadne hore..

stella25
5. jan 2017

@miscok ja som začala práve dnes. Napísala som doktorovi, ze chcem ísť. A on poslal:
2 deň ms estrogén
12 deň sono u môjho doktora a podľa výsledkov cca 8 dní utrogestan a potom vklad.
Napíš doktorovi alebo koordinátorke alebo volaj na recepciu

miscok
5. jan 2017

@tinkatinulka @nelly3 @xlolax80 @stella25 dakujem baby. Takze KET sa nepocita ako dalsie IVF, to som rada. Ovulku mam normalne, ja som komplet ok, problem je u priatela. Na sono by som sla k svojmu gyndosovi. Zatial dakujem, este to nejdeme teraz riesit, ale chcela som si ujasnit ako to prebieha. Drzim vam vsetkym zatial palce.

luciatt
5. jan 2017

@lienka_1 Ja som si to tiež potom povedala.Budu ešte dôslednejši.

rada2002
5. jan 2017

dievčatá máte niektorá skúsenosti s Gynfivom v Bratislave? Aká je úspešnosť? Rozmýšľam o prestupe k nim.

renimac
5. jan 2017

@rada2002 neviem úspešnosť, to hodnotiť nemôžem, my sme boli len na konzultáciI, ale bolo nám jasné, že sa tam nevrátime. Nepáčil sa nám prístup, cítili sme sa ako vo fabrike na výrobu deti. Ale to je náš subjektívny pocit.

nelly3
5. jan 2017

@rada2002 ja som tam na zaciatku chodila, ale nic z toho, dlhy protokol, vela vajicok a nic z toho, najviac sa mi nepacilo, ze vkladali aj take nie moc dobre embrya - raz mi dokonca chceli vlozit tri, lebo som si tam davala po dve vkladat a ze to tretie je aj tak take slabsie, ja som jasne, ze nesuhlasila a ked som mala ist na KET a isli rozmrazit HB tak mi rano volali, ze sa zial ani jedno uz neviem presne ci z dvoch alebo troch nerozmrazilo a to viem, ze tam sa stava zial. pre mna uz urcite toto centrum nie.

ingrid0105
5. jan 2017

@rada2002 za mna nie tvrdia ze mrazia blasty a su to klamstva z vlastnej skuswnosti to bola vcasna blasta a druhe morula. Dala som si ich previezt do brna a po rozmrazeni to bol sok pre mna. Pre komplikovanejsie diagnozy urcite nevhodne centrum.

mkatkam
5. jan 2017

@ingrid0105 ahoj prosím ťa prevoz do Brna sa vám ako vybavoval? Pošleš mi správu? Nás to čaká..Tak chcem vedieť na čo sa pripraviť a ako sa s nimi baviť.dakujem moc

mkatkam
5. jan 2017

@rada2002
Ahoj ja som tam mala 1 ivf a 1 ket. Neúspešne. My sme ale komplikovaný pripad. Hľadám iné centrum..Podľa mňa bežnejšie prípady v pohode ,majú svoje štandardné postupy a tých sa držia. Prístup sestričiek super,nemôžem nic zle povedať. Doktori uponáhľanom,ale vždy mi odpovedali na otázky aj vysvetlili,len sa treba pýtať. Embryologicky (ženy) neviem ako sa volaju- nula bodov ,správanie otrasné. Embryologovia chlapi boli v pohode. Ale nemrazia embrya po jednom,iba po dvoch ,čo ti výrazne zníži počet KEt pokusov,lebo vždy potom rozmrazuju obidve...

rada2002
5. jan 2017

@mkatkam praveze aj my sme komplikovany pripad a v Brne je sice pristup ok ale nemam z toho dobry pocit. Po 3 neuspesnom ivf som myslela ze budu mat lepsi pristup ale stale je to len o peniazoch a ich tabulkach. A pritom som samoplatca a nechali sme tam uz dost penazi.

ria294
5. jan 2017

@rada2002 z mojej skúsenosti by som tam už nešla. Aj keď môj prvý dojem bol zo začiatku dobrý , ale postupne sa všetko zmenilo, nasledovala zlá skúsenosť ako som dopadla, absolvovala som tam jednu stimulku , ale žiaľ bez vkladu z divnych príčin . Potom čo nasledovalo som dospela k názoru ,že toto car je len výrobňa detí a ide len o zisk peňazí, a nemenovaný Dr svojim profesionálnym úsmevom skrýva svoju aroganciu. Ale je to moja skúsenosť .

rada2002
5. jan 2017

Ku komu chodite v Reprofite? Myslim Dr.

sussah
5. jan 2017

@ria294 z ktoreho centra nemáš dobrý pocit ? Lebo práve sa rozhodujem medzi centrami..Ďakujem

ria294
5. jan 2017

@sussah z gin fiv, chodila som tam, ale po zlých skúsenostiach už by som tam nešla. Som rozhodnutá ist do Reprofitu.

sussah
5. jan 2017

@ria294 áno aj ja som si v Reprofite dohodla konzultáciu.A aj v Reprogenesis.

ria294
5. jan 2017

@sussah ja som sa rozhodla ist do Reprofitu , velmi dobre odporúčania od iných žien, ľudsky prístup, metódy liečenia aj preto chcem ist tam. A myslím, že aj finančne je to lacnejšie , nakoľko som samoplatca aj to u mňa rozhoduje. A ty ideš prvý krát do car?

sussah
5. jan 2017

Nie ja som mala v KE 1.IVF- 1xET a 3xKET, embryí bez uchytenia