Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@bianitka996 vraj oni uz kontaktovali tych ktorých sa to týka
@majba Si zlatá, ďakujem 🙂
@cheeky82 neboj mojko, stalo sa im to vraj teraz okolo polovice decembra. My sme boli 10.12. a boli tam len zahraničné páry, aj na recepcii mi hovorili,že si cudzincov plánujú na víkend,ak to ide,takže ty máš určite svoj malilinky poklad v brušku 🙂 a sme sa bavili s mužom,že keby aj napr teraz k nám niekto príde,že nám Filipka vymenili po pôrode alebo co,už ho nedáme. Či s genmi alebo bez, je len náš.
Ahojte dievcata,idem si k vam po radu. V roku 2013 sme v Brne absolvovali IVF, ktore bolo nastastie uspesne a narodil sa nam krasny chlapcek. Ostali nam dve zamrazene embryjka. Napisete mi prosim ako je to teraz pri KET? Ako sa postupuje a kolko to cca vyjde financne? A ako je to so schvalovanim a preplacanim?
@miscok preplatiti ti poistovna nepreplati nic ohladne KET..bežne sa chodi na sono podla tvojej ovulacie ak mas cca 14 den tak sono sa planuje na 12 dc..ak pojde o nativ tak ti pichnu pregnyl a zacnes vkladat utros a ides na vklad cca 19 dc..ak nemas ovulku pojdes s horm prípravou estrimax alebo estrofem a to zvacsa už od 1-2 dc zacnes brat potom sono sliznice samozrejme..ale vsetko je to od toho či mas svoju prirodzenu ovulku a aky cyklus mas.Staci zavolat na recepciu že chces na vklad, a nahlasis 1dc..potom bud k nim na sono alebo volas na recepciu info zo sona a dr urci kedy vklad.
@miscok
a cena Ketu bola 5000 kc ale stale sa mani cennik tak neviem ako teraz..a samozrejme pridavas lieky ako si mala predtým ak nejake..anopyrin, fraxik , kortikoidy..podla diagnoz
@miscok 7000 stoji KET teraz plus lieky (pregnyl, utros, crinone...). Zvysok ako napisala @tinkatinulka
@nelly3 uff isli riadne hore..
@tinkatinulka @nelly3 @xlolax80 @stella25 dakujem baby. Takze KET sa nepocita ako dalsie IVF, to som rada. Ovulku mam normalne, ja som komplet ok, problem je u priatela. Na sono by som sla k svojmu gyndosovi. Zatial dakujem, este to nejdeme teraz riesit, ale chcela som si ujasnit ako to prebieha. Drzim vam vsetkym zatial palce.
dievčatá máte niektorá skúsenosti s Gynfivom v Bratislave? Aká je úspešnosť? Rozmýšľam o prestupe k nim.
@rada2002 ja som tam na zaciatku chodila, ale nic z toho, dlhy protokol, vela vajicok a nic z toho, najviac sa mi nepacilo, ze vkladali aj take nie moc dobre embrya - raz mi dokonca chceli vlozit tri, lebo som si tam davala po dve vkladat a ze to tretie je aj tak take slabsie, ja som jasne, ze nesuhlasila a ked som mala ist na KET a isli rozmrazit HB tak mi rano volali, ze sa zial ani jedno uz neviem presne ci z dvoch alebo troch nerozmrazilo a to viem, ze tam sa stava zial. pre mna uz urcite toto centrum nie.
@rada2002 za mna nie tvrdia ze mrazia blasty a su to klamstva z vlastnej skuswnosti to bola vcasna blasta a druhe morula. Dala som si ich previezt do brna a po rozmrazeni to bol sok pre mna. Pre komplikovanejsie diagnozy urcite nevhodne centrum.
@ingrid0105 ahoj prosím ťa prevoz do Brna sa vám ako vybavoval? Pošleš mi správu? Nás to čaká..Tak chcem vedieť na čo sa pripraviť a ako sa s nimi baviť.dakujem moc
@rada2002
Ahoj ja som tam mala 1 ivf a 1 ket. Neúspešne. My sme ale komplikovaný pripad. Hľadám iné centrum..Podľa mňa bežnejšie prípady v pohode ,majú svoje štandardné postupy a tých sa držia. Prístup sestričiek super,nemôžem nic zle povedať. Doktori uponáhľanom,ale vždy mi odpovedali na otázky aj vysvetlili,len sa treba pýtať. Embryologicky (ženy) neviem ako sa volaju- nula bodov ,správanie otrasné. Embryologovia chlapi boli v pohode. Ale nemrazia embrya po jednom,iba po dvoch ,čo ti výrazne zníži počet KEt pokusov,lebo vždy potom rozmrazuju obidve...
@rada2002 z mojej skúsenosti by som tam už nešla. Aj keď môj prvý dojem bol zo začiatku dobrý , ale postupne sa všetko zmenilo, nasledovala zlá skúsenosť ako som dopadla, absolvovala som tam jednu stimulku , ale žiaľ bez vkladu z divnych príčin . Potom čo nasledovalo som dospela k názoru ,že toto car je len výrobňa detí a ide len o zisk peňazí, a nemenovaný Dr svojim profesionálnym úsmevom skrýva svoju aroganciu. Ale je to moja skúsenosť .
Ku komu chodite v Reprofite? Myslim Dr.
Nie ja som mala v KE 1.IVF- 1xET a 3xKET, embryí bez uchytenia

@mircalla Ano.