Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Baby ked budem posielat petrenkovi ziadost postou ako dlho potrva kym mi ju vrati? Mam prilozit aj znamku a obalku na odpoved? A kam tj ziadost smerovat
ČaČaute
Môžem mať z estrimaxu nafúknuté brucho 🙂
Ano rozhodne
Baby nieje niekde na nete ako ma vyzerať vypisana žiadosť k IVF?Šak som z nej už zufala.Neviem čo mam mať a čo nie.
Len
Cele mi to tu blbne.Len neviem presny deň kedy som absolvovala prve dva IVF viem len mesiac a rok a neviem či to stači.A čo tyka Petrenka tam to musiš poslať poštou.My sme tam volali tento tyždeň.Dufam že si všimneš že pišem tebe
neviem, aj mne to cele blbne. tak potom asi kazdemu, uz som sa zlakla.
a nemas spravu z liecby z predchadzajucich IVF? Ak nie, staci napisat do CAR, a preposlu Ti.
Ja som tiez dnes volala Petrenkovi, tak mam poslat postou a do dvoch tyzdnoch poslu naspat.
No
No neviem či mi to pošlu keď menim Car.
tak v podstate musia.... ja som od nich vyziadala vsetky vysledky, co mi brali krv, protilatky proti spermiam, imunovysetrenie, a vsetko poslali. ja som chodila predtym do IScare.
ty si kam chodila?
Gynfivu
poslednykrat ako sme tam boli, vypytala som od sestriciek hormonalny profil.
teraz som este potrebovala aj ostatne vysledky, tak som im napisala mail, a poslali mi vsetko, co som pytala.
s gynfivom nemam skusenosti.
ale kazdy CAR dostane dost vela penazi, jednoducho nevidim dovod, preco by neposkytli informacie. boli zato zaplateni a mame nato narok.
Takze dievcata konzultacia za mnou. Zobrali mi krv na AHM a stitnu zlazu. Potom softstimulka a bez cerstveho Et ale zamrazit a odporuca geneticke vysetrenie.
Ahojte, prosim vas dievcata beriete nejake vitaminy Dhea, Zinok, Magnezium? Chcem zacat brat zelen jacmen a chcela by som vediet, ci k tomu mozem brat aj vitaminy. Dakujem
ja chodim do gynfivu a ked som ziadala vysledky vysetreni, dali mi jeden trapny papier, na kt. nebolo dokopy nic a este si za to nechali zaplatit.
@ffilmuska to fakt??
nenechajte sa odbit.
Ked ja som potrebovala nejaky papier isla som za sestrickami, ale v hlave som mala to, ze bez papierov nepojdem prec. mozno to videli na mne, alebo ja neviem, ale ja mam vsetko, co som potrebovala.
a tiez som citala, ze niektorym babam nedali...
skus napisat na recepciu, aby Ti poslali. ked si absolvovala IVF, platila si im, mas nato narok a hotovo. 🙂
babusik85 no praveze som na recepciu volala a prosila o vsetky moje vysetrenia, hned ma upozornili, ze si za to zaplatim samozrejme, ale dali mi len jeden papier, na kt. nebolo dokopy nic. to co tam bolo by som si s prehladom sama nacmarala a to nemam doktorsky titul...cele zle...
@ ffilmuska no velmi smutne. ja si myslim, ze nemaju narok este aj peniazmi pytat....
ale pisali uz aj ine baby, ze nedali im papiere... neviem co spravit v takomto pripade zial...
@ffilmuska keď nie si spokojná, zmeň car..ja som tiež tak spravila, našla som si a porovnala na stránke cestakdietatu.sk tam sú všetky centrá na slovensku(aspoň vyzerá, že všetky)
Baby pomoc!
V Heliose sme podpisali cestne prihlasenie, ale upozornila som ich, aby dovtedy neposielali ziadost, kym nepoviem, ze mozu. Napisala som im aj v maily.
Lebo riesime ziadost do RF, ale revizny lekar nam odmietol podpisat, tak skusame druheho.
Chceli by sme ist do RF.
Len medzitym sme boli v Heliose /mali sme dohodnutu konz./, a reku podpiseme, co ak nam ani jeden revizny nepodpise. Ale zatial este skusame.
Myslite, ze v Heliose nam poslu ziadost?
Ja som si to posiela do Bratislavy dr. Petrenkovi, a on to podpiše
@kubulka280 ano, uz sme mu poslali.
najprv sme skusali v Martine, tam nas tak vyskolil lekar, ze trvalo to cely den, kym sme sa z toho spamatali...
a kolko trvalo, kym Petrenko podpisal?
ja sa len bojim, ze mi poslu ziadost v Heliose...
@babusik85 otehotnela som aj tam aj tam, ale to muselo byt pre nich ľahké kedže ha dom uplne fit a mali sme darcovské. Z tohto pohladu teda nehodnotim, ale mne prišli odborne zdatnejsi, milší a hlavne rýchla komunikácia cez telefón s lekárom a nie mailom ako v RF v Heliose. V Heliose sme boli bohužiaľ až na tretí pokus a kedže oni nerobia soft, tak sme potom šli do RF. Tam nás zasa vďaka bohu nasmerovali na reprodukčnú imunologiu. Nic nie je čierne alebo biele, ale ak by som mala este voľný pokus co preplatí poisťovňa, tak by som šla do Heliosu.

Baby prosim pomoc! Kto Vam podpisal ziadost?Mne revizny dr.v Martine odmietal a este nas aj vyskolil ah jaj...
Ak by som zobrala osobne do Blavy Petrenkovi,podpisal by mi?
Totiz chcela by som stihnut koncom feb. stimulku...
A