Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@cmudlo tak to presne tvrdím aj ja 😃 Ja som bola na vklade v Splne 4X a ani náznak. Do Brna vkladám veľkú nádej. Aj keď som trošku sklamaná , včera som sa dozvedela,ze sa musím liecit na prolaktin pol roka. A že ho mám vysadiť keď otehotniem. Tá endokrinologicka vôbec nechape,že máme zly spermiogram a bez IVF neotehotniem. Ešte mi dala aj nízke dávky liekov ...Akoby ani nechcela aby som mohla čo najskôr do Brna. A doma som zbadala,že mi ani nedala posledné výsledky prolaktinu na ktoré doktor v Brne čaká. Som už taká unavená z tých neochotnych lekárov tu na SK. ...Ze som si včera aj poplakala.. Ach jaj asi budem ísť k mojej gynekologicke si dať urobiť po mesiaci znovu hormonalny profil.
@zibi Ja ti teraz neviem ci som mala na zadnej stene ci prednej stene..ale co bolo a je podstatne,ze mi vyduval maternicu a zasahoval do dutiny..bol pod sliznicou a v stene,polka tam a polka tam..tiez mal len tak okolo od 2,5 do 3,5 cm-zalezi v ktorom dni cyklu si..mne to sposobovalo to,ze pri menzese mi to nenormalne tlacilo aj na mechur a kvoli myomu sa menzes predlzil,mavala som 7-8 dnove cykly,z coho 5,6 dni som krvacala a bolesti ani nehovorim..doktori vraveli,ze moze to robit problem pri otehu a nemusi,ze poznaju aj take pripady ked ti neuskodilo,ale aj take kde to uskodilo.Nakoniec som isla do BB,(skm z BA),za doc.Bielikom,najvacsi odbornik..ten to videl ako malinu...ze mi to spravi laparoskopicky,ze rovno pozrie vsetko.Tak urobil lsk,ostranil nejake male zrasty na lavom vajecniku,ostatne ok,vajcovody oba priechodne boli a odstranil ten myom,ze otvoril dutinu maternice na 1,5 cm a zasil..uzasna praca..3 vpichy v bruchu a hotovo..Pol roka som cakala kym sa to tam vsetko zhoji..ale odvtedy mam menzes 5 dni z coho krvacam 2-3 dni a hotovo..nelutujem ani sekundu..tu v Ba lekari ma pochovavali,ze to sa neda,ze to treba spravit rez-laparotomia,a ked sa nahodou nieco pokasle,zoberu mi maternicu..a bla bla..no do smutku ma davali....a Bielik,ze ti je nic!!ze on riesi ine veci,ze toto je malina!takze tak..🙂
@fatma1 a nemala si pri tom aj vydute podbrusko? lebo ja vyzeram ako cernoske dieta ... ruky nohy tenke a brucho mi odstava 😀 no otras ... ja mam tiez silne ms. ale tak ja som to velmi neriesila a som v soku z toho , lebo na preventivke pred rokom som mala 1,7 a ze bol maly a teraz naraz 3 ..ale mojho gyndos je zlaty ale briem ho s rezervou preto idem este k doc. a uvidim co bude
@zibi No vies,ze neviem,kedze ja mam vysoku nadvahu,podla tabuliek obezitu velku;)))a som velka vsade,ale mam to tak rozlozene vsade sumerne,sice na bruchu najviac .vysoka som🙂ale cely zivot cvicim..chudnem,priberiem,cvicim,priberiem,chudnem a tak..zacarovany kruh🙂ides k doc Bielikovi?kedy?🙂
@fatma1 no neviem co robit ..pojdem asi najprv za tmasom lebo jemu som volala hned ako som dosla od mojho dokyho a uvidim co mi on povie a ked by sa nedalo tak uvidim co mi on povie, pripadne sa ho opytam na bielika co si mysli..on je taky v pohode tomas si myslim, ze s nim sa da podebatovat
mame teraz toho viac co nas caka ..
a ty ako si ivf? sstracam prehlad uz
@zibi Ved skus a uvidis..na Sk su vraj len dvaja odbornici na toto..doc Bielik z BB a Doc Slezak z BA...doc Bielik nr 1.Aj Ria u neho bola na operacii,aj Nelly - tuto baby zo skupiny...
My a ivf..mam este jeden pokus na poistovnu,ideme v lete skusit,posledne..vyjde alebo nevyjde...bude to nase 4. ivf, 1.ivf este v 2009 Gynfiv BA, potom dlho nic,ani snaha o dieta...potom 2 ivf-ivf soft v Brne RF v april 2016,potom 2 iui maj,jun,potom 3.ivf klasicke (2.na poistovnu) v august 2016..chcem pauzu,tak preto az leto 2017 posledne 3.na poistovnu este vyuzit..bud alebo
@cmudlo ahoj no ako moja?❤
@ingrid0105 ahoj. Ďakujem, že na mňa myslíš 😉😘 Zatiaľ ok. Máme stále 2 ks 8 bunkové...v pondelok 14:30 vklad 🙊🙉🙈
@cmudlo super❤dali ste picsi?
@ingrid0105 iba ICSI. My mame výborný spermiogram.
@cmudlo jeej krásne embryjka držím palce aby všetko dobre dopadlo a dr.mal šťastnú ruku pri vklade👍
@bianitka996 ďakujem pekne. Dúfam, že všetko dobre dopadne a onedlho tu pridám foto testiku kde budú //🙏🙏🙏😘
@cmudlo drzime palce....a ja by som sa na test nespoliehala. Po 12, 14 dnoch stale jedna palicka, smutok a plac a pritom HCG v krvi vysoke. Niektora tu z nas pisala, ze bola uz v siestom tyzdni a stale mala testy negativne...aj s vysokou citlivostou, tak ako ja😒
@cmudlo drzim palce na dnesny vklad❤
@ingrid0105 ja tiež😘
Neprispievam sem uz moc, lebo tuto zivotnu etapu uz mam stastne za sebou a cakam uz len na vysledok😀 ale sledujem vas tu a moc vam vsetkym drzim palce, aby ste uz aj vy odratavali dni do porodu
Ahojte baby!
Mam na predaj injekcie nakolko nechceme vyuzit dalsiu moznost v ivf. Injekcie posuniem dalej za sumu ktoru som ja zaplatila v lekarni (mam doklad)!
DECAPEPTYL 2x balenia doba expiracie 05/2017
MENOPUR 4x balenia doba expiracie 04/2017
ORGALUTRAN 4x balenia doba exp.10/2017
UTROGESTAN 3x balenia doba exp. 03/2017
Skladovane v chladnicke, neotvorene!!!
Osobny odber okres Galanta, popripade doveziem DS, GA, SC, BA + dohoda
Ak mate zaujem prosim piste IP!
Dakujem...👍❤
@cmudlo no ako moja co ste vkladali???

@cmudlo ďakujem pekne,že si na mňa myslela 😉Mne dali o mojich embryach toto informáciu a ani neviem či boli dobrej kvality