Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@ssegra gratulujem už som na teba myslela, že čo je s vami💗😘😍 babulka krásna, držte sa.
@bianitka996 dakujem a tebe prajem rychly porod a zdrave babatko 🙂 ved uz to mas za par
@gagirl Maji, veľmi sa teším s tebou. Ako písala Riuška, tušila som to tiež, keď si sa nadlho odmlčala, riešila opozdenú menštruáciu, atď. Verím, že všetko dobre dopadne a čoskoro budeš mať pri sebe vytúžené bábätko. Som rada, že si takto rozbehla ďalšiu tehu vlnu, a snáď všetky "staré korčulky" ťa budú nasledovať 😉 Alebo už nasledujú, len držia bobríka mlčanlivosti 😀 😘
Ja sa na vklad tak skoro nechystám, možno v lete, na jeseň. Mrazenie mám zaplatené do septembra, potom zase E platiť nemienim. Ale tak človek mieni, pán Boh mení...
@ria191 Čauko hviezda 🙂 Ja nič netajím, nemám čo.. Aj keby som ti to chcela zatajiť, ty sa to dozvieš 🙂 🙂 Nič teraz čo sa týka IVF neriešim. Dávam sa do poriadku, lebo zanedbané zdravotné ťažkosti sa ozvali. Riešim gastro problémy, tak dúfam, že sa to za pár týždňov dá do poriadku. Bola som aj na imune na odberoch, tak čakám na výsledky a určite bude liečba, takže vklad tak skoro nehrozí. A na endokrinológii mi dosť stúplo TSH (2,9), a termín na konzultáciu mám až koncom apríla, tak ma asi dovtedy porazí. Ale tak naši dvaja mrazáčikovia čakajú na leto, kedy ich roztopíme 🙂 Keby som mohla, tak idem na vklad hneď.. Ale riskovať, že ťažko vybojované dve geneticky zdravé embryjka vyjdú kvôli mojim zdravotným problémom navnivoč, nebudem.
Vystískaj tvojho krásavca za mňa (krpčeka myslím 😝 )
Ahojte všetky dievčatá, nebudem vás označovať, lebo by to bolo na dlho písať. Som rada, že sa tu znovu rozprúdila trošku diskusia a že sme sa tu trošku zase zlietli ako osy na med 😉 Vďaka hlavne skvelej správe Majky. A ja verím, že zachvíľu bude ďalšie prekvapko a ďalšie kočky oznámia skvelé správy.
Ja sem chodím už len sporadicky, ale som happy, že väčšina skvelých kočiek z tejto diskusie už má vytúžené detičky vo svojom náručí, teším sa z nových tehuliek a verím, že sa každá jedna z nás čakateliek čoskoro pridá do skupiny mamičiek. ♥
Cheeky82 ahoj moja ako sa citis?🙂
@lenka54321happy ahooj tak vidis ako to letiii a citam tu uzasne novinky comu sa velmi tešim a som rada,ze tu su fajn kočky
@ssegra ďakujeme, veru za pár👍 už sa aj teším ale trochu.mam aj obavy z pôrodu, ty si mala aký pôrod? Už je toho naozaj dosť, tento posledný mesiac sa ozaj vlečie ako slimák.
Ahojte,mam zvysny Gynoprodyl, Estrimax, Duphaston a Meridol. Ak mate zaujem piste prosim do IP. 🙂
@cheeky82 tak to bude chlapcek a ja ze baba☺ a ako sa bude volat?my mame poradnu 27.2 a partner uz ma prist tak uz dufam,ze uz budeme vediet co cakame,vysledky som zatial mala dobre tak dufam,ze to bude dalej pokracovat bez problemou,moja tak uz len mesiac vydrzat a uz ho konecne budes mat pri sebe ☺ krasny pocit tak som sa bala ze tento pocit nezazijem super ze nam to bolo dopriate ☺
@bianitka996 radsej ti o mojom porode nebudem hovorit aby som ta zbytocne nestrasila, no lahky nebol. Veru ten posledny mesiac sa velmi taha a uz mas vsetkeho dost a najradsej to chces mat za sebou 🙂
@ssegra no cesta k dieťaťu nie je jednoduchá, a u nás to platí asi dvojnásobne😃 veru každý deň sa vlečie ale už to vydržíme.

@gagirl Tak toto je sprava roka, ano vsismla som si, ze si neprispievala. Jejda, to je uplne super, strasne gratulujem, uzasne uzasne, normalne mam slzu v oku