Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Ahojte nevie ci hodnota beta-Hcg 0,46UI/l znamena pozitiv.alebo negativ?Dakujem
@korienok16 beta hcg neni po pregnyle?
@korienok16 negatív :(
@saldiv 😢
@renimac
To fakt?
Ok vdaka ☹
@lenka54321happy mrzí ma to, ja som tiež čakala, že mi dá nejaké bylinky, ale odporučila mi čaj z lekárne a vit.E. To som vedela už z MK. Ale ja som ich užívala pred tehu, plus materskú kasicku a vit. D. Mala som ho málo a tiež má vplyv na otehotnenie. Tak skus tuto kombináciu, možno zaberie 😉.
Baby prosim, kde sa oplati vybrat lieky,v lekarni ci centre?Su nejake rozdiely?
@korienok16 beta je pozitív treba si spraviť hcg obyčajne
Baby, pili ste kavu pocas stimulacie? Myslite ze to moze ovplyvnovat kvalitu vajicok?
@korienok16 beta hcg je hodnota na začiatku tehu,ktorú nemajú vycislovat. Tá sa rieši až v 12TT kvôli Downovmu syndrómu.
Daj si urobiť normálnu hladinu hcg (kvantita). Podľa mňa pozitív, držím paste!
Dievcata viete mi poradit cobto je Endometr.sratching a ako sa to prevadza? Skusame este tuto metodu nakolko som mala 4 ivf neuspesne a mam 41 r. Podstupili ste to niektora?
@erijan ja som pila kavu aj pocas vsetkych 6 ivfiek aj pocas dvoch tehotenstiev aj pocas kojenia, ja som cisty zavislak a kava mi velmi chuti🙂.. 2 salky denne a vsetko bolo v pohode aj decka spinkali uplne super🙂...daj si na co mas chut, lebo stres z toho, ze ti to chyba moze byt vacsi a skodlivejsi...

@cheeky82 pockaj chalana teraz cakas?ja stale zabudnem ☺som 21 tyzdni