icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

marculik
6. mar 2017

@cheeky82 pockaj chalana teraz cakas?ja stale zabudnem ☺som 21 tyzdni

cheeky82
6. mar 2017

@marculik ano chlapca
No tak uz si v polovicke. Ides aj na morfo ultrazvuk?

marculik
6. mar 2017

@cheeky82 uz som bola pondelok minuly tyzden vtedz sme videli ako zyval a kyval s ruckami 🙂 a v aprili sa mam uz objednat na glukozu ,ozaj ty si kolko pribrala? 🙂

cheeky82
6. mar 2017

@marculik vela. Min tyzden to bolo 16 kil😝

korienok16
6. mar 2017

Ahojte nevie ci hodnota beta-Hcg 0,46UI/l znamena pozitiv.alebo negativ?Dakujem

montblanc
6. mar 2017

@korienok16 beta hcg neni po pregnyle?

saldiv
6. mar 2017

@korienok16 negatív :(

korienok16
6. mar 2017

@saldiv 😢

marculik
6. mar 2017

@cheeky82 ja uz 7 😣

cheeky82
6. mar 2017

@marculik v tvojom tyzdni som.mala plus 8. No ide nam karta👏 dufam ze to dame dole

marculik
6. mar 2017

@cheeky82 ale iste dufam,no je lepsie ked si bola stihla mne by vtedy kila nevadili az tak teraz ☺

cheeky82
6. mar 2017

@marculik no zacala som s 58kg, teraz mam 74. Ja som prvych 14-16tt bola brutalne hladma a ked som sa nenajedla, bolo mi zle. Nebudem sa predsa trapit hladovkou. Budeme chodit na prechadzky a zhodime. Uz sa na to tesim🙂

lenka54321happy
6. mar 2017

@renimac
To fakt?
Ok vdaka ☹

renimac
7. mar 2017

@cheeky82 @marculik baby, mne včera doktor povedal, že mám do konca tehu pribrať už len 3 kg 😂. No čo Vám poviem... toľko som pribrala za posledný mesiac 😁.

renimac
7. mar 2017

@lenka54321happy mrzí ma to, ja som tiež čakala, že mi dá nejaké bylinky, ale odporučila mi čaj z lekárne a vit.E. To som vedela už z MK. Ale ja som ich užívala pred tehu, plus materskú kasicku a vit. D. Mala som ho málo a tiež má vplyv na otehotnenie. Tak skus tuto kombináciu, možno zaberie 😉.

ria294
7. mar 2017

@renimac pokiaľ ťa nešte neguľaju , tak je to dobré 😂😂 a tebe to krásne bruško veľmi pristane 😘 Tak len pekne priberaj, aby si mala potom čo zhadzovať 😉

renimac
7. mar 2017

@ria294 ako on aj povedal, že tie kila na mne nevidieť, ale že sa mi bude ťažko chudnúť, keď som nízka. No ale čo ja s tým, prejedat sa neprejedam, len jem aj pečivo, ktoré som predtým skoro vôbec nejedla. Bez neho by mi bolo zle. Tak to už nejak dogulam😁. A ty sa máš ako moja?

cheeky82
7. mar 2017

@renimac je lahke rozdavat rozumi inym. 😀 ked tie kila idu hore same....😝

marculik
7. mar 2017

@cheeky82 to si dobre na tom ja zacat s tolkymi kilami som happy ja sa radsej nejdem ani chvalit😀

babusik85
7. mar 2017

Baby prosim, kde sa oplati vybrat lieky,v lekarni ci centre?Su nejake rozdiely?

tinkatinulka
7. mar 2017

@korienok16 beta je pozitív treba si spraviť hcg obyčajne

erijan
7. mar 2017

Baby, pili ste kavu pocas stimulacie? Myslite ze to moze ovplyvnovat kvalitu vajicok?

babusik85
7. mar 2017

@erijan ja som nad tym ani nerozmyslala som. pila som, ja mam strasne nizky tlak, takze jednu musim vypit kazdy den.
mala som 4 folik. z toho 3vajicka. zevraj v dobrej kvalite

chmurkaxy
7. mar 2017

@korienok16 beta hcg je hodnota na začiatku tehu,ktorú nemajú vycislovat. Tá sa rieši až v 12TT kvôli Downovmu syndrómu.
Daj si urobiť normálnu hladinu hcg (kvantita). Podľa mňa pozitív, držím paste!

erijan
7. mar 2017

@babusik85 ano ank ja tak isto 😀 strasneeeee nizky tlak mam... citala som ze kofein moze ovplyvnovat kvalitu,preto sa pytam kto ma ake skusenosti...dakujem za info 🙂

cheeky82
7. mar 2017

@erijan aj ja som pila kavu. Keby sa mam drzat vsetkych tych zarucenych rad pri ivf, tak pijem len vodu a jem kilo vitaminovych pripravkov a nic ine

rada2002
7. mar 2017

Dievcata viete mi poradit cobto je Endometr.sratching a ako sa to prevadza? Skusame este tuto metodu nakolko som mala 4 ivf neuspesne a mam 41 r. Podstupili ste to niektora?

stella25
7. mar 2017

@erijan ja som prave po vklade a zobudím sa s chuťou na kávu. Ale robím si takú slabú. Asi by som nevydržala bez 😁 daj si na co mas chuť.

santeema
7. mar 2017

@erijan ja som pila kavu aj pocas vsetkych 6 ivfiek aj pocas dvoch tehotenstiev aj pocas kojenia, ja som cisty zavislak a kava mi velmi chuti🙂.. 2 salky denne a vsetko bolo v pohode aj decka spinkali uplne super🙂...daj si na co mas chut, lebo stres z toho, ze ti to chyba moze byt vacsi a skodlivejsi...

chmurkaxy
7. mar 2017

@rada2002 ahoj mojko, kamoške tu z koňa robili scratching a konečne po veľa rokoch otehotnela počas ket. Dovtedy jej hovorili,že má nekvalitnu sliznicu