Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Baby vazne nikto nevybral lieky v CR?Ja idem cez poistovnu,takze musim u nich vybrat. Kde maju lacnejsie v centre ci v lekarni?Neviete pomoct?
@babusik85 my sme brali u nich v centre, čo mali, čiže GONAL a takéto injekcie, nejaké bežné ako Clexane mi dali dole v lekárni. Výhoda podla mňa je,že vlastne všetky lieky,ktoré máš od poisťovne schválené,už máš v ich faktúre,ak to berieš u nich. Len si treba pri transferi vypýtať rozpis faktúry kvôli poisťovni.
Ahojte babenky chcem sa spytat ktora ste mali Soft kolko je vajok pri minimalnej stimulke? dakujem
Ahojte, ak niektorá potrebuje, darujem cca 340j Menopuru, /zo 600j/otvorené 4.3.2017,
Pregnyl 5000 - 2/2019, pero Puregon /s obalom/ + ihly, Luveris 75j 11/2016 6ks, Dhuphaston 2/2020, Tamoxifen10mg 4/2017. Provera 11/2017, Fraxiparin 0,6 -8ks 11/2019, striekačky a ihly na zarábanie stim. inj.
Viem doručiť, BA, TN, poštou.
@miskab mala som soft a 36 zrelých v.Len ja mám polycysticke vaječniky,to preto 😊
Baby,tak u mna rf 100% uspesnost. ET v r. 2014=dcera, teraz ket od 5. dna pozitivne testy! Nemozem tomu uverit!
@miskab ja som mala dve.
@bianitka996 no ja by som aj prijala 2-4 hlavne aby boli kvalitne , lebo ja chcem vlozit dve a mrazit nebudeme, teda nechceme , lebo mne KET vobec nevychdza ani sa neuchyti babo nic... mne len ET vysiel , som sa na to pytala aj dr. a povedal ze ano mne tie KET nejdu, ze staci tento soft a hned vlozit ....
Kocky, mam jednu krabicu Crinone gel plus 6 ks zo starej. Datum exp. 04/2019. Ak by mal niekto zaujem, piste IP.

@chmurkaxy nevies ako sa vola alebo aky tu ma nick? Chcela by som sa jej na to spytat aby som sa vedela rozhodnut. Diky papa😉