icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

rada2002
7. mar 2017

@chmurkaxy nevies ako sa vola alebo aky tu ma nick? Chcela by som sa jej na to spytat aby som sa vedela rozhodnut. Diky papa😉

babusik85
7. mar 2017

Baby vazne nikto nevybral lieky v CR?Ja idem cez poistovnu,takze musim u nich vybrat. Kde maju lacnejsie v centre ci v lekarni?Neviete pomoct?

chmurkaxy
7. mar 2017

@rada2002 rybkaa

ria294
7. mar 2017

@renimac ďakujem ja sa mám dobre 😉 Dávam doporiadku hormóny 😜 Z RF mi poslali soft stimulku , tak teraz počkám kedy príde menzes a asi idem do toho 😉 Dám vedieť, čo sa bude diať 😘

chmurkaxy
7. mar 2017

@babusik85 my sme brali u nich v centre, čo mali, čiže GONAL a takéto injekcie, nejaké bežné ako Clexane mi dali dole v lekárni. Výhoda podla mňa je,že vlastne všetky lieky,ktoré máš od poisťovne schválené,už máš v ich faktúre,ak to berieš u nich. Len si treba pri transferi vypýtať rozpis faktúry kvôli poisťovni.

kitta
7. mar 2017

@babusik85 my sme vyberali lieky iba v centre v CR 😊

babusik85
7. mar 2017

@chmurkaxy
@kitta dakujem kočky 🙂
Ano,velka vyhoda ta faktura.
Ale jedna baba mi poslala cennik z lekarne a cennik z Rf,sice z roku 2014,ale podla toho v Rf stoja dvakrat tolko lieky.
Myslite ze koordinatorka by mi poslala cennik?

renimac
8. mar 2017

@ria294 juj, tak držím palce a budem čakať na novinky 😉 🍀✊.

miskab
8. mar 2017

Ahojte babenky chcem sa spytat ktora ste mali Soft kolko je vajok pri minimalnej stimulke? dakujem

cheeky82
8. mar 2017

@miskab ja som mala 8 z toho 5 zrelych. Ale mne to neprislo ako soft, mala som 4 clostylbwgyty (ale len 4 dni lebo mi bolo zle z nwho) a 150 jednotiek tusim fostimonu

rada2002
8. mar 2017

@chmurkaxy rybkaa ze vraj nic take nepodstupila.

marverka
8. mar 2017

Ahojte, ak niektorá potrebuje, darujem cca 340j Menopuru, /zo 600j/otvorené 4.3.2017,
Pregnyl 5000 - 2/2019, pero Puregon /s obalom/ + ihly, Luveris 75j 11/2016 6ks, Dhuphaston 2/2020, Tamoxifen10mg 4/2017. Provera 11/2017, Fraxiparin 0,6 -8ks 11/2019, striekačky a ihly na zarábanie stim. inj.
Viem doručiť, BA, TN, poštou.

chmurkaxy
8. mar 2017

@rada2002 aha,tak som to asi domylila. Mrzí ma to.

cistomilka
9. mar 2017

@miskab mala som soft a 36 zrelých v.Len ja mám polycysticke vaječniky,to preto 😊

gagik
9. mar 2017

Baby,tak u mna rf 100% uspesnost. ET v r. 2014=dcera, teraz ket od 5. dna pozitivne testy! Nemozem tomu uverit!

izzie27
9. mar 2017

@gagik super sprava. zatial tisko gratulujem☺

sussah
9. mar 2017

@gagik Tak to mas ale stastie 😉 gratulka

stella25
9. mar 2017

@gagik Jeej gratulujem. Tak ty si zacala úspešnú vlnu dúfam. 😉 Kedy si mala vklad? A co ste vkladali?

gagirl
9. mar 2017

@cheeky82 ahoj..ako sa mas?kazdu chvilu ta to caka,ze?drzim palce! 🙂

cheeky82
9. mar 2017

@gagirl ahoj. Zatial dobre, klop klop
Dnes mam poradnu, tak dufam ze sa veci pohynaju dopredu. Uz len 16 dni. Bojim bojim
A co vas drobcek?? Uz viete pohlavie?

gagik
9. mar 2017

@stella25 vklad pred tyzdnom, vkladali sme HB1 v nativnom cykle.

gagirl
9. mar 2017

@cheeky82 kazdu chvilu je drobcek u vas😉Neboj,urcite vsetko dobre dopadne..ako budes rodit?prirodzene ked sa bude dat?Ja sa mam celkom dobre,dnes som zacala 17tt..Na sone v 13tt doktor videl vraj ze chlapcek,no tak uvidime ci to tak zostane 🙂

gagirl
9. mar 2017

@gagik velmi vam drzim palce..verim ze drobcek je uz pekne silno zahniezdeni u teba..🙂 este si neskusala testnut?😉

gagirl
9. mar 2017

@gagik jaaaj ved mas pozitivne testy..teraz citam..to je supeeeer..drzte sa..❤

cheeky82
9. mar 2017

@gagirl prirodzene ak sa nic neskomplikuje
No mam pocit ze sa roztrhlo vrece z chlapcami🙂 ides aj na morfo utz?

gagirl
9. mar 2017

@cheeky82 noo to je jedno..hlavne nech su zdravucki..Pojdem v 22tt do Ba..ty si kde bola?

cheeky82
9. mar 2017

@gagirl ja som bola v martine v 20tt. Sestricka mi vravela ze ten v BA je brutalne vytazeny, ze ani telefon uz nedviha, tak som ani neskusala. Ale ten v martine je vynikajuci odbornik a bol aj velmi mily.

bianitka996
9. mar 2017

@miskab ja som mala dve.

miskab
9. mar 2017

@bianitka996 no ja by som aj prijala 2-4 hlavne aby boli kvalitne , lebo ja chcem vlozit dve a mrazit nebudeme, teda nechceme , lebo mne KET vobec nevychdza ani sa neuchyti babo nic... mne len ET vysiel , som sa na to pytala aj dr. a povedal ze ano mne tie KET nejdu, ze staci tento soft a hned vlozit ....

xlolax80
9. mar 2017

Kocky, mam jednu krabicu Crinone gel plus 6 ks zo starej. Datum exp. 04/2019. Ak by mal niekto zaujem, piste IP.