icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

gagik
9. mar 2017

@gagirl dakujem, zatial sa len tak potichucky tesim, vobec som to necakala, ze take stastie, kedze predtym kopec pokusov v iscare a ani tuk.

santeema
9. mar 2017

@gagirl blahozelam, tak bude chalan🙂)...a potom aj druheho ti zelam 🙂...sa opakujem, ale tak velmi sa z teba tesim...tak som ti to zelala🙂

gagirl
9. mar 2017

@gagik urcite to dobre dopadne..drzim vam palce..❤

gagirl
9. mar 2017

@santeema moja dakujem,si zlata..Noo druhe neviem ci uz stiham..v auguste mam 41..to by som si musela velmi svihnut..a ci sa este vobec niekedy stane takyto zazrak u nas to neviem..Vzdy som chcela mat 2deti,ale nemyslela som ze az tak neskoro..Inak mne skoro kazdy ze mne by sa hodilo dievcatko,a ze ja budem mat urcite dievca..A asi to tak nebude.nevadi..u nas sami chlapci v rodine deti...je to dar a ja som vdacna zaneho nesmierne..hlavne nech je zdrave..🙂

gagirl
9. mar 2017

@cheeky82 asi u Grochala si bola,ze?Tak mne dali termin v Ba az tusim v 21+6tt..myslela som ze to robia trocha skor..Povodne som chcela ist do Brna do Prenatalu,tam som bola v 13tt..ale doktorka moja mi odporuca Holana v Ba..Tak som sa teda objednala tam..Hlavne aby bolo vsetko OK..Tak sa teda drzte este..co bolo na poradni?

rada2002
9. mar 2017

Endometr.scratching baby viete co to je ktorej to pomohlo a alo to prebieha? Mam to podstupit a neviem do coho idem.

santeema
9. mar 2017

@gagirl ale stihas neboj🙂...a ja som si chalana velmi nevedela predstavit, elbo u nas su same baby, ale to je uplne jedno, tie decka su uzasne, ci je to dievcatko alebo chlapcek, ved uvidis🙂...ho nevymenis za ziadne dievcatko🙂)

niveagirl
9. mar 2017

@gagirl Ahoj! A čo ja tu čítam, že ty si tehu? Wau normálne som oči vyočila 🙂 Z celého srdca Ti gratulujem!😘 Dávno som tu nečítala, dali sme si pauzu cca rok a teraz začínam znova s kontrolnými vyšetreniami na repro imuno, a potom smer Brno niekedy v júni -júli. Uvidíme aké budú výsledky? 🙂 Predstav si v máji sa zoberieme. Reku čo ak to malé čaká nato, aby prišlo do úplnej rodinky? 🙂 Inak ako sa máš? Ako znášaš tehu?

veronika011
9. mar 2017

Ahojte,chcela by som sa spytat,riesil niekto aj umele oplodnenie darovanych vajicok?mate niekto skusenost?ak ano,mala by som asi milion otazok 🙂 dakujem

cheeky82
9. mar 2017

@gagirl tak bude to skor🙂 otvorena na prst

mimika1973
9. mar 2017

Je toto asi rok chlapcekov ;) Inac druhe tehu strasne rychlo leti, ani si clovek neuvedomuje, ze ako tie tyzdne utekaju, a uz je tu 8. mesiac! ;)

santeema
9. mar 2017

@mimika1973 aj ty cakas chlapceka?🙂..som rada aj za teba, ze vym vyslo druhe babo, tiez si mala k nim dlhsiu cestu

mimika1973
10. mar 2017

@santeema ano druheho chlapceka ;) veru mas pravdu, cesta bola dlhaaaa, az toto tretie centrum RF to dotiahol uspesne ! 🙂 Vo FR v 2 centrach ani tuk! A Brno urobil 2 zazraky 🙂
Vy sa ako drzite?

santeema
10. mar 2017

@mimika1973 uz to mas o chvilu tu🙂...my sme v pohode, konecne sa chalani aspon trosku hraju, lebo ja mam medzi nimi necele dva roky rozdiel a ten prvy rok to bolo tak akcne🙂. jedneho prebalit, druheho, jeden spinkal, druhy sa zobudil, v noci na striedacku obaja na papkanie ...tak som bola aj dost unavena. teraz sa uz ideme spolu aj zahrat do tych vnutornych detskych ihrist a su tam zlati a konecne si mozem vypit kapucino iba na 5 krat🙂. ale inak vsetko ok a strasne rada sa na nich divam a vytesujem sa z nich, hlavne teraz ked spolu spinkaju poobede aj 3 hodiny, to si uzivam najviac🙂

sarasota
10. mar 2017

@mimika1973 gratulujem,az teraz som zbadala ze si tehulka a ty uz o chvilku rodis🙂

aaangelll
10. mar 2017

Ahojte dievčatá, chcela by som sa spýtať, čím sa pri softe (clostil.+menopur,orgalutran,oregnyl) po OPU pokračuje? Ďakujem 🙂

mimika1973
10. mar 2017

@aaangelll Utrogestan progesteron, Prednison ak ho mas predpisany, alebo injekcie Fraxiparine ci Clexane ak sa vyzaduje v tvojom pripade, to je vsio ;)

gagirl
10. mar 2017

@santeema ja budem vdacna ci je to dievcatko ci chlapcek veru..hlavne nech je zdravucke,uz by som ho najradsej mala doma🙂😘

gagirl
10. mar 2017

@cheeky82 noo tak kazdu chvilu ho mas v naruci..drzim vam palce❤

gagirl
10. mar 2017

@niveagirl ahooj..dakujeem pekne..veru ja som tomu tiez neverila ked som zbadala test..podarilo sa nam teraz prirodzene..takze som bola uplne v soku,toto som veru necakala..verim ze vsetko dobre dopadne,termin mam v auguste..Teraz som 17tt..mam sa celkom dobre uz,prvy trimester bol tazsi..uz len nech je vsetko v poriadku az do terminu..Jeej takze chystate svadbu?supeer..to je krasne,tesim sa s vami a zo srdca vam prajem nech sa aj u vas stane taky zazrak cim skor..Vidis,zazraky sa deju vzdy a pride to vtedy ked ma a kedy to ani necakas..Boh je uzasny..prajem vam nech nemusite uz na ziadne ivf❤Teraz si uzivaj pripravy na svadbu,kedy mate presne datum?budes krasna nevesta😘

izabela7
10. mar 2017

@gagirl ahoj, uprimne gratulujem a nech vsetko dobre dopadne. A nestresuj sa kvoli druhemu dietatku, znama min.rok otehotnela necakane v 46. 🙂 drzkaj sa.

gagirl
10. mar 2017

@izabela7 dakujem pekne..😘Noo,uvidime co a ako bude potom..teraz hlavne aby toto tehotenstvo dopadlo dobre..🙂A v 46ke prirodzene to je fakt zazrak..😍

dorotka66
10. mar 2017

@gagirl veľmi sa teším a držím palčeky 🙂 tá naša kočka rastie ako zvody 🙂

stella25
10. mar 2017

@gagik ozaj a mala si nejaké príznaky? Kedy ideš na krv? Testy pekne tmavnu? 😊

gagirl
10. mar 2017

@dorotka66 dakujeeem😘jeej..aka je zlatucka..kolko ma presne?

montblanc
10. mar 2017

Ahojte baby. Mozete mi prosim poradit. Minulu stredu sme boli na uvodnej konzultacii v brne a chcem sa spytat, ci si to tam vsetko platite sami, alebo vie nieco preplatit aj nasa poistovna a ake su podmienky. Treba mat nejake diagnozy,alebo je podmienka dlzka skusania a absolvovanie nejakych vysetreni? Mam vseb.zdrav. poistovnu. Dakujem za info 🙂

cherrinka11
10. mar 2017

@montblanc skus mrknut tam..

luciatt
10. mar 2017

Holky odber vajičok robia v brne v narkoze?Tak ako inde?

babusik85
10. mar 2017

@montblanc do 39 rokov preplaca poistovna 3pokusy.treba podat ziadost,vypise to centrum.
Neriesili ste to s dr.?