Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@gagirl ano babicka je z dvojiciek takze to mame kdesi v genoch
Bude to urcite vesele a zvladmeme to len aby sme boli zdravi❤ a dakujem moja zatial sa drzkaj a uzivaj si tehulkovanie plnymi duskami😍
Babulky prosim Vas kes som v marci absolvovala Soft -nesupesne na Slovensku, teraz 19.4 ideme do Brna na konzultaciu a dalo by sa skusit nativ dalsi cyklus ak by sa mi vytvoril pekny folikul kedze mam v sebe este hormony? ci potrebujem tiez pripravu maternice aj na native? berie sa estrimax a progesteron? ked pojdem na konzultaciu budem mat akurat polku cyklu ak by tam bol pekny folikul vybrali by mi ho a oplodnili ci to asi nie ? 🙂
Baby mam jedno platko utrosu s exp 2/2017 poradte vyminat ho ci zahodit...nemam problem ho zahodit ale ak je ok vyminam ho...
Ja mám tiež Cetrotide s exp 11/2016
@santeema
Aka zlata, dakujem
Ze na mna myslis...no dufam ze vsetko je ok, o 2 tyzden mam sono a testy tak verime ze to bude ok
A ty sa mas ako?? 😘
@lenka54321happy som rada, ze je to ok...tak nech to je tak aj dalej🙂...kedy mas termin? a uz aj vies co cakate? ...jasne, ze mi sem tam napadne, ze ako sa mavate...chodievate s malym aj na sk castejsie?...my sa mavame celkom dobre, chalani boli sice chori, starsi je v skolke, paci sa mu tam a aj mne, ze mam trosku vacsi vegetik🙂...ten mladsi je ako tvoj, beha ako maly diablik a vsetko opakuje po bratovi. inak vsetko ok...a drzim palce, aby testy dopadli dobre..
Ahojte babulky. Som po neuspesnom Softe tu na slovensku a ideme do Brna, ale chcem sa spytat mala ste niektora Native a podarilo sa Vam otehotniet?chcela by som skusit native kedze mam este v sebe hormony zo Softu teda ak mi narastie vajko zrele, myslite ze mam skusit ten Native alebo radsej ist do softu znovu. dakujem
Ahojte baby. Zajtra zacinam stimulaciu pred softom v reprofite. Dostala som clostilbegyt 1-1-1 a menopur injekciu 1x denne. Mal niekto taku stimulaciu? Ak ano kolko ste mali folikulov? Normalne sa toho bojim aby vsetko dobre dopadlo. Naplanovali mi aj tu ICSI metodu aj ked mame super spermie. Zevraj je tam riziko chorych deticiek z tej metody. Mate niekto skusenosti?
@renimac ahoj reni, ako sa máte s malým futbalistom? 😉
Ja som ešte stále v cakarni 😀
@cherrinka11 Ahooj čerešnička 😉. Futbalista je už dole hlavou a váži úctyhodných 1200-1400g. Je to chlapina ❤. Stále v čakárni? To Vám tam rovno ustelu či ako? 🙂
@renimac hahaha,no to je valibuk už teraz a moze to byť aj viac..Termín máš v júni..to už je dole hlavou?no parašutista zlaty maly to maminke uľahčiť chce 😍
No som v cakacke kým na mňa príde rad..ale užívam si ešte tie netehotenske dní..vínko a tak sem tam..potom už nič 😀😝
@cherrinka11 na nete som našla pre tento týždeň podobné miery, tak by to malo byť ok 😉. Hej, netopierik tam už takto visí pár týždňov, moje zlatko ❤.
Uži si vínko, romantiku, aby si mala na čo spomínať, keď nebudeš môcť 😛.
@renimac hahaha no ved toto..
Reni a prosím ťa,keď ti brali vajko za koľko dní ti ho vkladali?išla by som aj teraz v apríli len to stiham jedine ak ho vložia do troch dni..predlzena kult.je myslím 5dní..mali ste ju?
@cherrinka11 nie, my sme nemali PK. Aj nam odporucili 3 dni, ze ked je len jedno, nech je cim skor u maminky 😉.
@renimac jeej to si krásne napísala,takto by sme stihli 😍
@renimac a ty si nemala ani clostilbegyt ani nič??pregnyl?

@montblanc reprodukcnu imunologiu nevyzaduju? lebo tu nemam , v centre mi povedali ze netreba to robit v mojom pripade tak neviem