Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@renimac reni a ak si este pamätáš koľko cca ta ten Native vyšiel..všetko.?
Baby prosim SURNE. Mali ste predpisany niekto z brna Menopur 75? To sa plati plna suma? Na nete som nasla ze nejakych 65 eur sa doplaca a v niektorych lekarnach mi povedali ze to musim platit cele 180 eur. A kde v bratislave ste to zohnali ak to niekto mal. Dakujem
@miskab hej mam soft. Mam clostil
1-1-1 a menopur 75 1x denne. A predpisal mi este nejaky orgalutan 4x co sa berie neskor. Ja som samoplatca, nejdem cez poistovnu a tieto dva lieky dokopy stoja 300 eur. To je palka jak svina. Na to na konzultacii vobec neupozornili. Treba aby to u nas schvalil nejaky revizny doktor aby mi poistovna preplatila. Normalne som znechutena
@montblanc zlaticko pokiaľ si samoplatca a máš už 39 tak aj na Sk si musíš všetko hradiť sama. Ak nemáš dobrého Dr, ktorý ti to napíše, lebo v car na Sk ti to napíšu na priamu platbu . Tak si všetko pekne hradis sama. A mas rovnaku stimulku ako ja, mne to moja Dr napísala na recept aj ten orgalutran , menopur, clostil aj Pregnyl a platila som len doplatok .
@ria294 no vsak aj mne to moj doktor prepisal na slovenske recepty. Ale menopur aj organutran su lieky s nejakym kodom ktore musi schvalit revizny lekar. Stoj 180 a 120 eur. To mi povedali v lekarni. Mozno si mala stastie ze si to ta lekarnicka nevsimla a dala ti to na doplatok. A tym ze mi sme obaja v poriadku nam to isto neschvalia. Mam 36 ale pochybujem ze by mi aj na svk nieco preplatili kedze nemame ziadnu diagnozu 🙂
@miskab mozem sa opytat..najprv si si pre istotu zobrala recept z CAR keby si lieky nezohnala? A ked zohnala, tak zobrala z MK a recept ignorovala? Ci ako? Pytam sa, lebo idem na prvu konzultaciu a ked mi uz navrhne liecbu a da recept alebo lieky...tak rozmyslam, ze co robit. Lebo teraz este samozrejme neviem, ake lieky mi odporucia..
@sussah neviem ako to je v RF , tam idem teraz 19.4 ma prvu konzultaciu, ale mala som Soft v gyn five dali mi lieky tam v ambulancii tam si zaplatila 100 eur a potom mi este chybali tak mi kazali zohnat cez internet a ked nezozeniem ze treba kupit v lekarni za plnu sumu ... tak neviem ako to funguje ci daju recept ci ako.... a ty kedy ides na konzultaciu?
@sussah no to prave neviem ale ak sa bude dat tu k svojmu a neviem potom ako to funguje ci volam ake som mala foliky alebo ako to tam funguje, a krv ked budem mat vysledky na druhy den neviem ci to nebude neskoro, kedze v car to vedia v ten isty den ,,, musim sa tam popytat ako to bude ...a ty ako budes riesit kontroly? a ides na Soft ci cele IVF?
@miskab
@sussah no mne v maili pisali ze 7 a 10dc folikumetria a dat im vediet vysledky. A potom som pisala s doktorom ze ci mozem dojst na druhu folikumetriu tam k nim ze predsa lepsie zhodnotia zrelost a pripravenost vajicok a odpisal ze by bolo dobre keby som prisla na oba uzv tam. Ja to mam nejakych 140km, tak to este v celku ide. Asi pojdem tam. Ked uz tolko zaplatim nech sa to nepokazi.
Tak ja to mám z Košíc dosť ďaleko...
zdravim, poculi ste o ERA teste?
ERA (Endometrial Receptivity Array) is a personalised genetic test to diagnose the state of endometrial receptivity in the window of implantation.
ma s tym niekto skusenosti? hladam radu ci ano ci nie...

@cherrinka11 nie, nic 😉. Teda len pregnyl, aby vedeli nacasovat odber vajka. ❤