Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Babulky ako zistim mail na pani doktorku Moniku Bečvářovu ? k nej mam ist na tu konzultaciu , ci mam napisat koordinatorke to je jedno ktorej?
@renimac moje ako pokračujeme , no asi aj dobre 😉 mala som už ist do softu, ale tak som si to tento cyklus rozmyslela , nejako som to tak cítila, počkám druhu ms. A ty moje ako videla som, že čakáš chlapčeka, veľmi sa teším s tebou ❤ úprimne to prežívam 😘
@miskab zlatíčko moje veľmi ďakujem 😘 Všetky tu mamé dobre srdiečka , preto si pomáhame ❤
@cherrinka11 ano ja som písala a dohodla sa s nimi , poslali mi protokol aj recepty, už sa len rozhodnúť, kedy začať so stimulkou ❤ a píšem si s miskab , vzájomne sa podporujeme 😉
@miskab Miška skús napísať email na monika.becvarova@reprofit.cz
Všetci tam majú email meno a priezvisko.
@ria294 podpora je veľmi vzácna a dôležita ❤,ja som sa tu tiež prihlásila preto,lebo nemám nikoho komu by som sa mohla zdoverovat s vecami,ktoré pochopí len ten kto ich prežíva..🤰,úplne náhodou som objavila toto fórum keď som cez Google hľadala odpoveď na jednu z mojich tisícich otázok 😀,a som veľmi rada, že som tu našla toľko skvelých žien, ktoré si navzájom pomahaju a podporuju sa,keby som vedela ako sa tie srdiečka posielajú,pošlem vám ich vsetkym 😍😀
Krásny deň žienky ❤
ria294 ano mas pravdu vsetky zienky co su tu su super, podporujeme sa navzajom , ten kto to neprezil alebo nepreziva nikdy nepochopi co to je taketo nieco podstupovat, mi co sme tu sa podrzime , podporime a chapeme a to je na tom to super 🙂 mi sme silne zienky mi to zvladneme a budeme mat to nase vybojovane a vytuzene babatko... a teba ria294 si vazim moc aj za podporu aj za ine veci sak ty vies moc si mi pomohla dakujem zo ❤ ,,,,, vsetky babulky co ste tu su super ze si pomahame a radime vsetky mate dobre ❤ som rada ze som natrafila na tuto skupinku 🙂
ahojte dievcence.
kedze tato tema je zu taka rozsiahla,nemozem si sadnut a celu ju preluskat..
zvazujem ist do Brna a potrebovala by som len vediet,kde mam zacat...
komu mam napisat a ake info napisat,aby som si dohodla prvy Termin na rozbehnutie?
a zvazujem,ci ist Sem do Reprofitu alebo Reprogenesisu...kde je u nich rozdiel
dakujem vam za kazdu radu.
@osky ahoj,ja keď som sa rozhodla ísť na ivf našla som si na Google číslo do Reprofitu a zavolala som tam a objednala sa na konzultáciu.Vybrala som si ho preto,lebo môj partner sa s bývalou partnerkou pokúšal o ivf 9krát aj ba Sk aj v Cz ale podarilo sa to len tu v Reprofite v Brne,žiaľ to skončilo zle,ale vklady sa podarili.Takze bolo rozhodnuté, záleží na tebe,Reprogenesis si tiež chvália,odišiel tam doktor z Reprofitu a že je strašne zlatý ☺
Stačí tam len zavolať a objednať sa. 😉
@cherrinka11 vdaka.
Ja som len myslela zeby som mala najprv niekam napisat co vsetko uz mam za sebou a tak.lebo na pohovore nebude dokivasi mat cas studovat vsetky papiere a vysledky.
A ja myslim ze na ten pohovor ked pridem mal by mat uz doki o mne trochu obraz...
Ci nie?
Tak babenky uz mi odpisala pani doktorka neda sa absolvovat native tento mesiac ako som chcela skor ako mam konzultaciu , tak necham to tak a dohodnem sa na konzultacii co a ako
@osky ale ano,preto ta konzultácia trvá aj hodinu,ale môžeš to urobiť tak,že ak už budeš mať čas ermin k neakemu doktorovi,tak mu potom napises email ze či mu môžeš poslať e-mailom všetky vaše doterajšie výsledky a on ich do konzultácie pozrie..ja som mu ich už všetky pislala a napísal mi ze všetko preberieme osobne na konz. 😉
@miskab a kedy máš tu konzultáciu?
@cherrinka11 19.4 mam konzultaciu ,a le som chcela tento mesiac skusit ten native kedze mam este hormony v sebe.
@miskab áno viem,písala si len som si nepamatala dátum,tak ja mam knz.20.4.,tak môžme spolu skúsiť Native v ďalšom cykle,ja idem do toho na sto 💯 percent 😉
@cherrinka11 ides do nativu uz na 100% ? no urcite sa aj ja na ten native popytam , len potom uz ked nebudem mat hormony v sebe sa bojim ze vajko nenarastie ako ma , neviem ako to je opytam sa na to na konzultacii
@miskab ja idem určite tak..
Možno ešte clostilbegyt zvazujem..to sa opytam..ale nič viac..
Dievcata tie co mate VsZP kolko vas cca vyslo IVF-ko a kolko vam preplatili? Viem ze je to individualne, len chcem vediet kolko asi tak zvyknu vratit v porovnani so zaplatenou fakturou. Dakujem za kazdu spravu 🙂
@renimac moje zlate veľmi ďakujem ❤ úprimne si v mojom živote a niečo to čo z teba vyžaruje ma od samého začiatku poháňalo vpred a dodávalo pozitívnu energiu. Takých ako si ty si človek váži a nezabúda, tiež na teba spomínam a aj keď sme sa nestretli, viem že zostaneš v mojom srdci ❤ mám ťa rada ❤
@ria294 ťažko sa mi hľadajú slová, aby som opísala, ako veľa to pre mňa znamená. Často si na teba spomeniem a vždy sem nakuknem, či náhodou... viem, aké to bolo, keď som sa snažila ja celé tie roky a teraz by som si tak priala posunúť svoju štafetu šťastia ďalej 🙂. Dúfam, že sa nám raz podarí stretnúť osobne, veľmi by ma to potešilo ❤.
@miskab
@cherrinka11 podpora je naozaj potrebná , lebo každý človek potrebuje začas postrčiť vpred. Nie vždy vas ľudia chápu, nie vždy sa snažia pochopiť vas, ale ak nájdete niekoho, kto ukáže aspoň snahu , tak už aj to je krôčik k úspechu 😉 A my všetky sme tu jedna pre druhu a pomáhame si, lebo to cítime úprimne a veríme si. Vážim si vas všetky a tiež vam veľmi ďakujem za to, že ste a pomáhate mi a preto vám sľubujem, že vždy ak vám bude smutno, budete sa cítiť stratené stále tu budem a ak to bude v mojich silách velmi rada pomôžem ❤ lebo tak isto pomáhate aj vy mne ❤
@renimac ďakujem ❤❤❤ štafetu veľmi rada preberiem , ešte si musím chvíľku počkať, aby som sa na to dobre pripravila a potom mi bude dopriate stať sa maminou 😉 A stretnutie s tebou si tiež musím zaslúžiť 😜 Verim, že to uskutočnim 😉 Tak dávaj na seba pozor ochraňuj maličkého futbalistu a pohladkaj bruško za mňa 😘 Maťka prajem ti nekonečne šťastie a určite budeš medzi prvými, ktorým sa pochválim, že ten zázrak splodiť dieťa bolo dopriate aj mne ❤

@miskab jasne, ze da 😉. Ja som podla mna citlivka, nizky prah bolesti a dala som to v pohode. Je to skor tlak ako bolest. Skor ma trosku bolelo potom podbrusko, ked uz som mala po. Ale nic neznesitelne.