icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

renimac
4. apr 2017

@miskab jasne, ze da 😉. Ja som podla mna citlivka, nizky prah bolesti a dala som to v pohode. Je to skor tlak ako bolest. Skor ma trosku bolelo potom podbrusko, ked uz som mala po. Ale nic neznesitelne.

babusik85
4. apr 2017

@miskab predtym som chodila do Iscare,tam som bola pocas stimulky 4x na kontrole a tam mi raz brali krv.
Tu v Rf nebrali vobec,len utz robili.
Mozno len vtedy treba brat ak nieco nesedi,neviem.

miskab
4. apr 2017

@renimac a ked mam v marci robene testy na pohlavne choroby aj mm, tak nam ich tam budu robit asi znovu teraz vsak? a to stoji kolko? tak hadam to dam aj ja ked bude len jeden folik 🙂 v cene neni narkoza?

miskab
4. apr 2017

@babusik85 ahaa , lebo v gyn five brali kazdu kontrolu aj krv vsetkym babam .... som myslela ze tak to je vsade , tak to je dobre ked neberu krv, ked sa robi len ultrazvuk

miskab
4. apr 2017

Babulky ako zistim mail na pani doktorku Moniku Bečvářovu ? k nej mam ist na tu konzultaciu , ci mam napisat koordinatorke to je jedno ktorej?

ria294
4. apr 2017

@renimac moje ako pokračujeme , no asi aj dobre 😉 mala som už ist do softu, ale tak som si to tento cyklus rozmyslela , nejako som to tak cítila, počkám druhu ms. A ty moje ako videla som, že čakáš chlapčeka, veľmi sa teším s tebou ❤ úprimne to prežívam 😘
@miskab zlatíčko moje veľmi ďakujem 😘 Všetky tu mamé dobre srdiečka , preto si pomáhame ❤
@cherrinka11 ano ja som písala a dohodla sa s nimi , poslali mi protokol aj recepty, už sa len rozhodnúť, kedy začať so stimulkou ❤ a píšem si s miskab , vzájomne sa podporujeme 😉

ria294
4. apr 2017

@miskab Miška skús napísať email na monika.becvarova@reprofit.cz
Všetci tam majú email meno a priezvisko.

ria294
4. apr 2017

Moje zlatíčka, neviem od koho som dostala tri ❤, ale úprimne ďakujem , veľmi ma to potešilo 😉
@miskab ty o tom nevieš nič 😘

renimac
5. apr 2017

@miskab mne žiadne testy nerobili, my sme mali všetko spravené. Takže toto neviem. Narkoza podľa mňa v cene je. Ale 100% neviem.

renimac
5. apr 2017

@ria294 treba robiť vždy tak, ak to cítiš 😉. ❤ máš odo mňa, ak nevadí 🙂. Držím palce, často na teba myslím, nielen na MK, ale vždy aj keď otvorím šperkovnicu 😉. Krásny deň 😘.

cherrinka11
5. apr 2017

@ria294 podpora je veľmi vzácna a dôležita ❤,ja som sa tu tiež prihlásila preto,lebo nemám nikoho komu by som sa mohla zdoverovat s vecami,ktoré pochopí len ten kto ich prežíva..🤰,úplne náhodou som objavila toto fórum keď som cez Google hľadala odpoveď na jednu z mojich tisícich otázok 😀,a som veľmi rada, že som tu našla toľko skvelých žien, ktoré si navzájom pomahaju a podporuju sa,keby som vedela ako sa tie srdiečka posielajú,pošlem vám ich vsetkym 😍😀
Krásny deň žienky ❤

babusik85
5. apr 2017

@miskab mne v predoslom centre v novembri robili na pohlavne choroby.
Ale Rf teraz znova,stoji 2000korun na osobu

miskab
5. apr 2017

ria294 ano mas pravdu vsetky zienky co su tu su super, podporujeme sa navzajom , ten kto to neprezil alebo nepreziva nikdy nepochopi co to je taketo nieco podstupovat, mi co sme tu sa podrzime , podporime a chapeme a to je na tom to super 🙂 mi sme silne zienky mi to zvladneme a budeme mat to nase vybojovane a vytuzene babatko... a teba ria294 si vazim moc aj za podporu aj za ine veci sak ty vies moc si mi pomohla dakujem zo ❤ ,,,,, vsetky babulky co ste tu su super ze si pomahame a radime vsetky mate dobre ❤ som rada ze som natrafila na tuto skupinku 🙂

miskab
5. apr 2017

@babusik85 nam robili teraz v marci tak neviem ci bude treba znova aj u nich ... som pisala pani doktorke uz o tom native a som sa pytala aj tie odbrey ci treba znova u nch podstupit

osky
5. apr 2017

ahojte dievcence.

kedze tato tema je zu taka rozsiahla,nemozem si sadnut a celu ju preluskat..
zvazujem ist do Brna a potrebovala by som len vediet,kde mam zacat...

komu mam napisat a ake info napisat,aby som si dohodla prvy Termin na rozbehnutie?

a zvazujem,ci ist Sem do Reprofitu alebo Reprogenesisu...kde je u nich rozdiel

dakujem vam za kazdu radu.

cherrinka11
5. apr 2017

@osky ahoj,ja keď som sa rozhodla ísť na ivf našla som si na Google číslo do Reprofitu a zavolala som tam a objednala sa na konzultáciu.Vybrala som si ho preto,lebo môj partner sa s bývalou partnerkou pokúšal o ivf 9krát aj ba Sk aj v Cz ale podarilo sa to len tu v Reprofite v Brne,žiaľ to skončilo zle,ale vklady sa podarili.Takze bolo rozhodnuté, záleží na tebe,Reprogenesis si tiež chvália,odišiel tam doktor z Reprofitu a že je strašne zlatý ☺
Stačí tam len zavolať a objednať sa. 😉

osky
5. apr 2017

@cherrinka11 vdaka.
Ja som len myslela zeby som mala najprv niekam napisat co vsetko uz mam za sebou a tak.lebo na pohovore nebude dokivasi mat cas studovat vsetky papiere a vysledky.
A ja myslim ze na ten pohovor ked pridem mal by mat uz doki o mne trochu obraz...
Ci nie?

miskab
5. apr 2017

Tak babenky uz mi odpisala pani doktorka neda sa absolvovat native tento mesiac ako som chcela skor ako mam konzultaciu , tak necham to tak a dohodnem sa na konzultacii co a ako

cherrinka11
5. apr 2017

@osky ale ano,preto ta konzultácia trvá aj hodinu,ale môžeš to urobiť tak,že ak už budeš mať čas ermin k neakemu doktorovi,tak mu potom napises email ze či mu môžeš poslať e-mailom všetky vaše doterajšie výsledky a on ich do konzultácie pozrie..ja som mu ich už všetky pislala a napísal mi ze všetko preberieme osobne na konz. 😉

cherrinka11
5. apr 2017

@miskab a kedy máš tu konzultáciu?

miskab
5. apr 2017

@cherrinka11 19.4 mam konzultaciu ,a le som chcela tento mesiac skusit ten native kedze mam este hormony v sebe.

cherrinka11
5. apr 2017

@miskab áno viem,písala si len som si nepamatala dátum,tak ja mam knz.20.4.,tak môžme spolu skúsiť Native v ďalšom cykle,ja idem do toho na sto 💯 percent 😉

miskab
5. apr 2017

@cherrinka11 ides do nativu uz na 100% ? no urcite sa aj ja na ten native popytam , len potom uz ked nebudem mat hormony v sebe sa bojim ze vajko nenarastie ako ma , neviem ako to je opytam sa na to na konzultacii

cherrinka11
5. apr 2017

@miskab ja idem určite tak..
Možno ešte clostilbegyt zvazujem..to sa opytam..ale nič viac..

freeze24
5. apr 2017

Dievcata tie co mate VsZP kolko vas cca vyslo IVF-ko a kolko vam preplatili? Viem ze je to individualne, len chcem vediet kolko asi tak zvyknu vratit v porovnani so zaplatenou fakturou. Dakujem za kazdu spravu 🙂

chmurkaxy
5. apr 2017

@freeze24 my sme.platili cez 2500 eur ( základ plus icsi,PK,mrazenie ), vrátili nám 1600 (presne bez icsi,PK,mrazenie).

ria294
5. apr 2017

@renimac moje zlate veľmi ďakujem ❤ úprimne si v mojom živote a niečo to čo z teba vyžaruje ma od samého začiatku poháňalo vpred a dodávalo pozitívnu energiu. Takých ako si ty si človek váži a nezabúda, tiež na teba spomínam a aj keď sme sa nestretli, viem že zostaneš v mojom srdci ❤ mám ťa rada ❤

renimac
5. apr 2017

@ria294 ťažko sa mi hľadajú slová, aby som opísala, ako veľa to pre mňa znamená. Často si na teba spomeniem a vždy sem nakuknem, či náhodou... viem, aké to bolo, keď som sa snažila ja celé tie roky a teraz by som si tak priala posunúť svoju štafetu šťastia ďalej 🙂. Dúfam, že sa nám raz podarí stretnúť osobne, veľmi by ma to potešilo ❤.

ria294
5. apr 2017

@miskab
@cherrinka11 podpora je naozaj potrebná , lebo každý človek potrebuje začas postrčiť vpred. Nie vždy vas ľudia chápu, nie vždy sa snažia pochopiť vas, ale ak nájdete niekoho, kto ukáže aspoň snahu , tak už aj to je krôčik k úspechu 😉 A my všetky sme tu jedna pre druhu a pomáhame si, lebo to cítime úprimne a veríme si. Vážim si vas všetky a tiež vam veľmi ďakujem za to, že ste a pomáhate mi a preto vám sľubujem, že vždy ak vám bude smutno, budete sa cítiť stratené stále tu budem a ak to bude v mojich silách velmi rada pomôžem ❤ lebo tak isto pomáhate aj vy mne ❤

ria294
5. apr 2017

@renimac ďakujem ❤❤❤ štafetu veľmi rada preberiem , ešte si musím chvíľku počkať, aby som sa na to dobre pripravila a potom mi bude dopriate stať sa maminou 😉 A stretnutie s tebou si tiež musím zaslúžiť 😜 Verim, že to uskutočnim 😉 Tak dávaj na seba pozor ochraňuj maličkého futbalistu a pohladkaj bruško za mňa 😘 Maťka prajem ti nekonečne šťastie a určite budeš medzi prvými, ktorým sa pochválim, že ten zázrak splodiť dieťa bolo dopriate aj mne ❤