icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

renimac
5. apr 2017

@ria294 budem čakať na všetky novinky a s mojim mravcekom držíme všetkých 20 prstov na rukách a 20 prstov aj na nohách 🍀💕. Dobrú nocku moja.

ria294
5. apr 2017

@renimac prajem Vám obom kráse sničky 😘

sticker
summer_103
6. apr 2017

Ahojte baby, zvazujem ci prejst z Iscare BA do Reprofitu alebo Reprogenesis. Mam za sebou neuspesne IVF, bez vkladu. Stimulovala som koncom marca Gonalom a Menopurom. Neviete ako dlho musim cakat s dalsou stimulaciou? Chcela by som Soft. Dakujem.

ria294
6. apr 2017

@summer_103 po ivf by bolo dobre počkať aspoň 3mesiace, nech sa z teba dostanú preč tie hormóny a potom ist na HP, aby si vedela v akom stave hormóny sú.

babusik85
6. apr 2017

Baby ostal mi neotvoreny gonal.Vybrala som v Rf.To mi nezoberu naspat?

cheeky82
6. apr 2017

@babusik85 mali by ti to zobrat spat

ssegra
6. apr 2017

@babusik85 nie nezoberu.pytala som sa na to ked som isla na ivf a vraj naspat nikdy neberu

montblanc
6. apr 2017

Baby 🙂 Mal niekto ivf soft stimulku clostilbegyt 1-1-1 a menopur 75 injekcia 1xdenne? Ak ano kolko folikulov sa vam vytvorilo? Dakujem

mina85
6. apr 2017

@montblanc ahoj,ja som mala taku stimulaciu,folikulov bolo dost,ale boli aj prazdne,okolo 11 som ich mala ale len 4 vajicka,stoho len 2 zrele

montblanc
6. apr 2017

@mina85 ahoj fuuu. Tak bolo ich dost. A nepovedali co mohlo sposobit ze boli prazdne? A tie dve sa podarilo oplodnit? A zadarilo sa ti, teda ak si uz mala vklad??

mina85
6. apr 2017

@montblanc dr.mi povedal,ze to moze byt clostilbegytom,ano tie dve sa oplodnili,aj boli vhodne na vklad,dala som vlozit obe, na krv idem zajtra ,to bude 13 den po vklade

miskab
6. apr 2017

@mina85 Ahoj prosim ta ako dlho sa pichaju injekcie? a kontrola je len jedna ci viac ? dakujem za info 🙂

montblanc
6. apr 2017

@mina85 tak neskoro ta dali na krv? A kolko dnove embrya ti vkladali? Kamoske davali 5 dnove a uz 6 dni po vklade jej ukazal test ducha. Ty si neskusala robit test?

mina85
6. apr 2017

@montblanc v RF davaju krv az 14 den,ale to mi vychadza na sobotu,tak mi povedali ze mozem v ist 13 den,vkladali mi 5 dnove embrya,test som robila 10 den ale poobede a bol tam slabucky dusik,zajtra sa uvidi ci to vyslo

cherrinka11
6. apr 2017

@mina85 držím palce 🙂

montblanc
6. apr 2017

@mina85 jeeej. tak to vyzera slubne ☺ tak drzim palce a daj vediet. A ides na krv k nim ci k svojej doktorke?

montblanc
6. apr 2017

@miskab pri stimulacii pichas 5 dni a potom po uzv kontrole a podla velkosti folikov pichas este injekcie aby foliky nepraskli predcasne. A ked budu ready, tak poslednu injekciu pichnes pregnyl. Ja som sa toho tiez bala a dnes treti den som si to pichla uz ako profik 😀 da sa to v pohode zvladnut

miskab
6. apr 2017

@montblanc Ja som uz absolvovala aj IVF aj Soft len tu na SVK , len neviem ako to je RF, v gyn five som mala len jednu kontrolu a naplanovali OPU preto sa pytam aby som vedela kolko krat pojdem do Brna na kontrolu, v gyn five pri Softe som od 3 dna cyklu som brala clostyl a potom 6 dni pichala menopur a cetrotide a potom posledna vecer pregnyl a OPU

montblanc
6. apr 2017

@miskab no ja mam to iste clostil a menopur picham a idem v sobotu na uzv tam do brna a povedia mi kedy pichat cetrotide, to budem 7dc a dalsia kontrola by mala byt 10dc. Ale ked to mas daleko tak mozes ist na uzv tvojmu gynekologovi.

mina85
6. apr 2017

@montblanc k svojmu doktorovi idem

miskab
6. apr 2017

@montblanc v Brne robia aj cez vikendy?

babusik85
6. apr 2017

@cheeky82
@ssegra no zial nezoberu.zevraj peniaze nemozu vratit.vravela som,ze som este neplatila,len teraz idem ale ani aj tak.
Tak dufam ze uz nebudem potrebovat a predam tu na MK.

montblanc
6. apr 2017

@miskab jasne ze aj cez vikendy aj cez sviatky, lebo ked stimulujes rozhoduje kazdy den. Mne to vyjde tiez asi na vikend. Teraz v sobotu tam idem na uzv.

miskab
6. apr 2017

@montblanc dakujem za info 🙂 ja idem 19.4 na konzultaciu som zevdava co mi pani doktorka navrhne ale chcela by som Soft alebo native.

montblanc
6. apr 2017

@miskab no ja tam mozno budem 1-2 dni pred tebou. Ak budu nejake embryjka, tak cca vtedy by mi ich mali vkladat. S nimi sa tam da. Oni sa snazia vyhoviet ak je to mozne ☺

miskab
6. apr 2017

@montblanc budem ti drzat moc palce 👍🙏👶👶

montblanc
6. apr 2017

@miskab dakujem, nech nam to vyjde 😉

ria294
6. apr 2017

@miskab
@montblanc prajem Vám veľa štastia a veĺa síl všetko zvládnuť, aby vaše snaženie , modlitby boli vypočuté a splodili ste zdravé voňavučke bábätko ❤

mimika1973
8. apr 2017

@mina85 vysledok? dufam, ze dobra sprava na obzore! ;)

mina85
8. apr 2017

@mimika1973 veru zla,hcg 0 opat to nevyslo 😢