Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Ahojte baby, zvazujem ci prejst z Iscare BA do Reprofitu alebo Reprogenesis. Mam za sebou neuspesne IVF, bez vkladu. Stimulovala som koncom marca Gonalom a Menopurom. Neviete ako dlho musim cakat s dalsou stimulaciou? Chcela by som Soft. Dakujem.
@summer_103 po ivf by bolo dobre počkať aspoň 3mesiace, nech sa z teba dostanú preč tie hormóny a potom ist na HP, aby si vedela v akom stave hormóny sú.
Baby ostal mi neotvoreny gonal.Vybrala som v Rf.To mi nezoberu naspat?
Baby 🙂 Mal niekto ivf soft stimulku clostilbegyt 1-1-1 a menopur 75 injekcia 1xdenne? Ak ano kolko folikulov sa vam vytvorilo? Dakujem
@mina85 držím palce 🙂
@miskab pri stimulacii pichas 5 dni a potom po uzv kontrole a podla velkosti folikov pichas este injekcie aby foliky nepraskli predcasne. A ked budu ready, tak poslednu injekciu pichnes pregnyl. Ja som sa toho tiez bala a dnes treti den som si to pichla uz ako profik 😀 da sa to v pohode zvladnut
@montblanc Ja som uz absolvovala aj IVF aj Soft len tu na SVK , len neviem ako to je RF, v gyn five som mala len jednu kontrolu a naplanovali OPU preto sa pytam aby som vedela kolko krat pojdem do Brna na kontrolu, v gyn five pri Softe som od 3 dna cyklu som brala clostyl a potom 6 dni pichala menopur a cetrotide a potom posledna vecer pregnyl a OPU
@mina85 vysledok? dufam, ze dobra sprava na obzore! ;)
@mimika1973 veru zla,hcg 0 opat to nevyslo 😢

@ria294 budem čakať na všetky novinky a s mojim mravcekom držíme všetkých 20 prstov na rukách a 20 prstov aj na nohách 🍀💕. Dobrú nocku moja.